welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Ragnvald Stækar
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 103
IC posts : 52

Character sheet
Age: 42
Occupation: Jarl of Skørravir
Residence : Skørravir

06. Falkreath Empty 06. Falkreath

op di aug 15, 2017 9:16 pm


 
   
   
 
Falkreath
Here comes the thunder


ALGEMEEN
Land Falkreath
Hoofdstad Skorravir
Kleuren Grijs, ijsblauw, wit, zwart, bruin tinten
Symbol Ouroboros
Slogan Here comes the thunder
Regering House Stækar
Religie Pagan, odinism
Handel Schepen, werktuigen en wapens

Ontstaan van Falkreath De provincie Falkreath is een van de noordelijkst gelegen gebieden die Fallen skies kent. Tijdens het 'ontstaan' van de eerste Dragonborn is het grillige landschap van Falkreath ontdekt. Ontdekkingsreizigers waren opzoek naar gebieden om hun leven opnieuw op te bouwen en een nieuw rijkdom te creëeren. Door hun vermogen om de winterse kou te trotseren wisten zij huizen te bouwen en zo ontstond uiteindelijk een klein gedeelte van SkØrravir.

Beschrijving van de steden De kille bergketens en donkere bossen rond het dorp steken kil af tegen het warme hout wat gebruikt is voor de vele huizen die Sk∅rravir kent. Het vuur wat dag en nacht brand geeft het dorp een warmere uitstraling dan de inwoners die zich in Sk∅rravir schuilhouden. In het dorp zelf zal je veel smeden terugvinden. Ook kent het dorp een rijk aantal aan dieren die gebruikt worden voor de slacht, handel of kleding.06. Falkreath 51e383742d7b0fc6c7a82ae3f745a754

De winters zijn koud en in de zomer kan de temperatuur reiken tot zo'n 22 graden. In de zomer kleurt het landschap vrij groen en zijn alleen de hoogste toppen van de bergketens wit gekleurd. In de lagere gedeeltes van het gebied (de fjorden) is een rijkelijk aantal aan bloemen en planten terug te vinden.  

Niet veel dieren overleven de winterse kou die over dit gebied heerst. Hieronder vind je een klein overzicht met de dieren die in dit gebied te vinden zijn.

Zoogdieren Poolvos, beren,  konijnen, ratten, wolven, poolhaas,
Vogels Raven, papegaaiduikers, uilen,
Vissen Baracuda, walvishaai, bultrug,
Monsters & schepsels Reuzen, weerwolven, Direwolf.

06. Falkreath 16d1217453b2bb946d7ea009c984e100

Vikingen hun godsdienst en scheppingsverhaal is net als hun thuis grillig en strijdlustig. De meest ongelofelijke verhalen buitelen over elkaar heen en de mythologie staat bol van de opmerkelijke wezens zoals reuzen, trollen, dwergen en draken.

tbc.
"Warriors don’t show their heart until the axe reveals it."
Laatst aangepast door Ragnvald Stækar op za jul 21, 2018 12:40 pm; in totaal 5 keer bewerkt
avatar
Ragnvald Stækar
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 103
IC posts : 52

Character sheet
Age: 42
Occupation: Jarl of Skørravir
Residence : Skørravir

06. Falkreath Empty Re: 06. Falkreath

op do aug 17, 2017 6:07 pm


 
    
Skørravir

Sk∅rravir ligt centraal gelegen in de 'provincie' Falkreath. De stad ligt tegen een bos aan en mond uiteindelijk uit bij een groot fjord heeft het een goede ligging voor het verschepen van goederen en voor de oorlogsschepen die gebouwd worden. De winters zijn in dit gebied vrij streng met dikke centimeters sneeuw die kunnen vallen. In de zomer is het gebied groen doordat de stad wat zuidelijker ligt pakt het de warmte vaak mee vanuit Vanaheim. In de zomer zijn er dan ook genoeg wilde dieren en planten te vinden.

06. Falkreath Db61c35d009492b0d6ff5c197f3223b0
Laatst aangepast door Ragnvald Stækar op za jul 21, 2018 12:41 pm; in totaal 3 keer bewerkt
avatar
Freyja Skarsgård
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød

06. Falkreath Empty Re: 06. Falkreath

op do sep 28, 2017 8:48 pm Hillerød

Hillerød is een Viking-stad in het hoge noorden van Falkreath. Het is een redelijk afgelegen plaats en dat maakt dat er niet vaak bezoekers van buitenaf komen. Er hangt een bepaalde geheimzinnigheid over de stad heen. Hun muren zijn - anders dan in de hoofdstad van het noorden - gemaakt van dik baksteen wat vele generaties geleden door mensenhanden in elkaar is gezet. De stad is vanaf de grond gebouwd door de Skarsgård familie en hun volgelingen. Het was een groep Vikings die ervoor koos om hun vorige stad te verlaten en hun eigen plaats zelf op te bouwen. De plek van Hillerød is strategisch gekozen. Aan drie kanten zee om te verdedigen en aan de zuidkant van de stad een goed zicht op het kale, koude landschap. Maar dat was niet de enige reden dat de Skarsgårds deze plaats hebben gekozen. Rondom hun stad liggen namelijk veel diamantmijnen. Door de generaties heen is hier een fortuin uitgehaald, en dat maakt dat deze geheimzinnige stad dus eigenlijk heel erg rijk is. Desondanks zijn de meeste mijnen ingestort of vernietigd door mensen buiten hun gemeenschap. Alle ingangen zijn ontoegankelijk, behalve ééntje - vanuit het kasteel in Hillerød. Niet alleen de muren zijn van dik baksteen, ook de huizen en het kasteel van de hoogstaande stichterfamilie - allemaal om de hevige kou buiten de deur te houden. Hier in Hillerød leven heel de mensen puur en niet zoals in sommige andere rijke plaatsen van Fallen Skies. Omdat ze veel rijkdommen kennen en dat niet in hun kleding of in feestmaaltijden stoppen, is er natuurlijk iets anders waaraan veel waarde wordt gehecht. Dat is hun grote vloot, gemaakt van wit hout en spierwitte zeilen, om er een tintje van het noorden aan mee te geven. Kortom, het is een stad die door buitenstaanders snel onderschat kan worden, gezien hun diamantmijnen voor de meeste mensen niet meer zijn dan een mythe - wat ze niet weten is dat er soms in geheim nog wel eens wat wordt uitgehaald, onder bevel van de stadhouder.

Hillerød Inspiration Board


and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
Gesponsorde inhoud

06. Falkreath Empty Re: 06. Falkreath

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum