welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Lexa
Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch

05. Vanaheim Empty 05. Vanaheim

op vr aug 18, 2017 3:14 pm 
 

Vanaheim
Fiercer than fire


GENERAL
Country Vanaheim
Inhabitants The Children
Capital Mother's Heart
Colours Black, orange
Symbol Raven
Slogan Fiercer than Fire
Government The Commander
Religion Have faith in the Mother
Racial distribution Mostly human - they're not fond of others. Magic seems to slowly find its way in, but supernaturals are still highly frowned upon.
Naming It isn't uncommon for Children to not have a surname, as the older families never got one and have no interest in doing so. Some more modern families, however, tend to have one.
Description of major cities Only one big 'city' can be found in Vanaheim, while others remained small over the years. They're not built for the eye, but rather for safety and usefulness. The houses are small and can be broken down and built back up quickly. There are some towns close to the border that have stronger houses, though they are quite uncommon. You won’t be finding a city built out of stone in Vanaheim.05. Vanaheim Ruined_temple_by_rukkits-d7b2bmf
The Temple of Light

LANDMARKS
The Temple of Light is een enorme tempel, verscholen tussen de bergen in Vanaheim. Geruchten doen geloven dat ieder die een voet in deze tempel zet, gedoemd is om te sterven. Of de bezoekers van deze tempel gedoemd zijn is onbekend, maar dat het gevaarlijk is en niet iedereen veilig de Tempel verlaat, is waar. Delen van deze tempel staan op instorten en er lijken altijd Children in de buurt te zijn die hun leven zullen geven om deze tempel te beveiligen van iedere buitenstaander.

Mother's Peak is de hoogste berg van Vanaheim. Dit is waar de Games plaatsvinden wanneer er gezocht wordt naar een nieuwe mogelijke opvolger van de Commander. Aan deze berg bevindt zich een klein dorp genaamd "Mothers Watch", waar de Commander en haar Ambassadors bijeen komen wanneer nodig. In tegenstelling tot de meeste plekken, zijn de huizen hier zowaar van steen om de belangrijkste Children te beschermen. Deze berg wordt ook gebruikt voor enkele belangrijke evenementen binnen Vanaheim. Zo dient het als het beginpunt voor de Conclave.
 

05. Vanaheim Fc05106bbca80d752d7374f78a89c65e
Mother's Watch


FAUNA
In Vanaheim leven veel roofdieren, genietend van de zachte temperaturen en het prooirijke bos. Het vinden van eten is nooit lastig, enkel gevaarlijk. Je wil niet per ongeluk het eten stelen van een zwarte beer. Hoe meer je naar het westen trekt, hoe minder fauna je tegen zal komen. Bomen maken plaats voor gebergte. In de bergen is het leven hard en zal men dus voornamelijk vogels en wilde geiten tegenkomen, met hier en daar een verdwaalde wolf uit het Noorden.

Zoogdieren Katten, runderen, herten, paarden, zwijnen, geiten, zwarte beren, vossen, hyena's, wolven, poema's en klein prooi.
Vogels Haviken, adelaars, valken, uilen, Rallen, water- en zeevogels en kleinere prooien.
Reptielen & insecten Diamantrugschildpad,  alligatorschildpadden, hagedissen, leguanen, adders, ratelslangen en kaaimannen en andere kleine alligators.
amfibieën Salamanders, axolotls, padden, kikkers
Monsters & schepsels  Behemoths, Wraiths, Shades.

05. Vanaheim Dark-Forest-Wolf-3
Mother's Embrace"Remember that She is not punishing you. She is preparing you. Trust Her plan."
Laatst aangepast door Lexa op vr jul 20, 2018 10:46 pm; in totaal 7 keer bewerkt
Lexa
Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch

05. Vanaheim Empty Re: 05. Vanaheim

op wo sep 13, 2017 8:18 pm


    
Laws & Culture

The Children staan in andere gebieden voornamelijk bekend als de wildelingen, de savages. Ze leven volgens oude wetten en zijn het minst gemoderniseerd van alle gebieden. Er gelden maar weinig regels in Vanaheim en ook de handel met andere gebieden is minimaal. Ze leven op wat ze hebben en als het gebied rondom de hoofdstad minder voedsel geeft, verhuizen ze. In plaats van elkaar met geld te betalen, ruilen the Children vaak. De één maakt wapens, de ander verbouwt voedsel en weer een ander ontwerpt kleding. Iedereen maakt zichzelf nuttig in Mother’s Heart en iedereen zal dus iets te bieden hebben.

De wetten van Vanaheim zijn simpel. Leef en laat leven. Zolang je niemand in de weg staat, is alles over het algemeen oké. Als jij een huis wil, mag je die neerzetten waar je dat wil. Als jij honger hebt, slacht welk dier je nodig hebt. Zolang je maar alles ervan gebruikt. Weet je niet wat je met de huid aanmoet? Ruil die met iemand die het wel weet. Wil jij handelen? Handel met wie je wilt. Het maakt allemaal niet uit. Vind iets waar je goed in bent en ruil je arbeid of producten met het volk.
Toch heeft Vanaheim wel enkele regels. Zo is het verboden om te stelen of te doden. Is er een conflict tussen Children, dan dienen deze naar de Commander te komen. Deze zal bepalen wat er gaat gebeuren. Immers is de wil van de Commander wet en haar beslissing zal gerespecteerd moeten worden.

Het apartste in Vanaheim is the Conclave. Eens in de zoveel jaar (eens per Commander) wordt er een Conclave gehouden. Vergelijk het met een Hunger Games: Tien kinderen worden op de top van de hoogste berg gedropt en moeten hun weg naar beneden vinden. Hierbij gelden geen regels. Als meerdere kinderen het levend naar beneden redden, dienen zij te vechten tot er één overblijft. Deze zal vervolgens in de regering worden opgenomen en per direct meegenomen worden op de Commander's meest belangrijke taken, zodat wanneer deze overlijdt, de opvolger het meteen over kan nemen.Laatst aangepast door Lexa op ma mei 14, 2018 6:57 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Lexa
Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch

05. Vanaheim Empty Re: 05. Vanaheim

op wo sep 27, 2017 12:13 pm


    
Mother's Heart

De enige grote stad in Vanaheim, al zullen andere bevolkingen het niet eens een stad noemen. Het is een zeer kleine stad met enorm kleine huizen, vaak enkel bestaand uit een kleine keuken, toilet en enkele bedden. De huizen zijn duidelijk enkel gebouwd op het beschermen tegen het weer. Ten alle tijden staan the Children klaar om al hun spullen bijeen te rapen en ergens anders weer op te bouwen. Het centrum bestaat dan ook enkel uit wat armoedige kraampjes, waar de bewoners goederen ruilen om te kunnen leven. Een grote, houten muur beschermt de bewoners van ongewenste indringers. Reizigers worden, vaak voor een kleine prijs, echter gewoon binnengelaten indien zij dit willen.  

Gesponsorde inhoud

05. Vanaheim Empty Re: 05. Vanaheim

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum