welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Thriumph Medici
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 172
IC posts : 63

Character sheet
Age: 40 [Immortal]
Occupation: Fallen King
Residence : D'auvignon

02. Navarre Empty 02. Navarre

op vr aug 18, 2017 3:24 pm


 
   
   
 
Navarre
Rule with blood


[size=31]ALGEMEEN[/size]
Country Navarre
Inhabitants Navarrians
Capital D'auvignon
Colors Dark green, Red, Gold
Symbol Deer
Slogan A rule without blood isn't a true rule
Government Monarchy
Ruler Thriumph Medici
Religion
Trades Valyria
Beschrijving van de steden
Aangezien Navarre haar landgrenzen ver noordelijk en zuidelijk heeft liggen, heeft Navarre haar steden ook uitgestrekt gevestigd. Te beginnen met de absolute hoofdstad die een laatste noordelijke barricade vormt van Fallen Skies. Aan de zuidelijke landgrenzen ligt Navarre's grootste handelsvesting, deze vormt een verbinding tussen de omliggende landen en de hoofdstad zelf. De touwtjes tussen deze steden staan strak gespannen, en de route wordt als een van de zwaarst beveiligde wegen gezien.02. Navarre ZaaspxP
Info

[size=31]LANDMARKS[/size]
De kaart van Navarre wordt getekend door een grote bergkam die bijna heel het land beslaat. Waar die zuidelijk zijn oorsprong vindt op de grenzen van Valyria, en noordelijk langzaam maar zeker uitsterven om uiteindelijk uit te monden in de meters kliffen die de kustlijn van het land kent. Waar de wind zuidelijk nog de warmte van de woestijnen meeneemt, komt die noordelijk de kille bries van de koude water tegen. Dit maakt het landschap grillig maar vruchtbaar met talloze bossen die zich eindeloos over de landen uitstrekt.Tussen de bossen in liggen uitgebreide heides die met zandbanken zorgen voor de afwisseling in landschap. Toch heeft het land extreme tijden gekend, en het begrip: "the great burning" laat vele nog huiveren. De noordelijke westkant van Navarre wordt nog steeds getekend door de assige geur van verbrand hout, iets waaruit nog weinig leven heeft weten te ontstaan. Hierdoor is dit gebied  tot "The Ash Forest" genaamd.


 
02. Navarre VmnRtqs
Info

[size=31]FAUNA[/size]
Ondanks dat het landschap van Navarre grillig te noemen is, zijn er door de uitgestrekte bossen talloze dieren te vinden. Natuur heeft hier zijn eigen balans met veel roofdieren die de populaties klein houden. Dat maakt het gevaarlijk om zomaar door de bossen heen te dwalen, laat staan erin te leven. Toch is er ook een balans tussen de dieren en de inwoners. Opvallend zijn de grote populaties van herten, iets wat het land kenmerkt.

Zoogdieren Herten, fretten, marters, zwijnen, vossen, wolven, porgs, bergleeuwen, marmotten, paarden, beren, runderen, narwallen, bultruggen, dolfijnen, bruinvissen
Vogels Valken, uilen, raven, duiven, zee-arenden, haviken
Reptielen & insecten ratelslangen, kleine hagedissen, grote kevers
Vissen haaien, roggen, zeeduivels
Monsters & schepsels shades, wraithes, werewolves

02. Navarre 2UMSNAa
Info"Hold nothing back"
Laatst aangepast door Thriumph Medici op di sep 26, 2017 9:10 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Thriumph Medici
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 172
IC posts : 63

Character sheet
Age: 40 [Immortal]
Occupation: Fallen King
Residence : D'auvignon

02. Navarre Empty Re: 02. Navarre

op za sep 23, 2017 8:26 pm


 
D’auvignon

Op het noordelijkste puntje van Navarre ligt het fort dat Fallen Skies als land sluit. De hoofdstad dient zowel als handelspost en als wachtpost voor de noordelijke wateren. Waar het paleis echt de show steelt, oprijzend met haar enorme torens op de laatste kliffen. De stad zelf is eromheen gebouwd, en door zijn belangrijke ligging benoemd tot hoofdstad. De mensen verkiezen de veiligheid boven de vrijheid binnen de muren en laten de vrijheid achter in de donkere bossen die de stad omringt. Door de vele handel die er plaats vind kan de stad zich rijk noemen, dit is ook te zien in de luxueuze gebouwen, nog iets wat D’auvignon zo aantrekt. De vele rijke kooplieden vormen elke ochtend grote markten binnenin de stenen straten in de stad, de levensmiddelen verzorgend die de mensen nodig hebben. De stad wordt uiteindelijk afgesloten met brede en hoge muren die de veiligheid ook echt binnen de muren houden.


Duncan Amarok
Duncan Amarok
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 77
IC posts : 11

Character sheet
Age: 34 years
Occupation: Lord of Nordshal
Residence : Nordshal, Navarre

02. Navarre Empty Re: 02. Navarre

op di feb 06, 2018 3:30 pm


 

Nordshal

Een eeuwenoude legende gaat rond over de stad die de naam Nordshal draagt. Er wordt gezegd dat het hier was, waar de maan op zijn felst is, waar de eerste weerwolf gecreëerd werd. Het is dan ook geen wonder dat iedere wolf een soort aantrekkingskracht voelt naar het stadje, of althans, dat wordt geloofd door menig persoon. De stad kan voornamelijk beschreven worden als afgelegen en rustig, een plek waar men naartoe komt wanneer men zin heeft om één te worden met de natuur en even weg te zijn van alles. De buitenranden van de stad kan dit dan ook voor deze mensen bieden, aangezien veel huizen die niet in het centrum van Nordshal liggen, lekker rustig in kleine klusters liggen en soms zelfs helemaal afgelegen tussen de bebossing en langs de wanden van het ruige gebergte. Het centrum is echter weer een heel ander verhaal; het bruist er overdag en zelfs het ‘s nachts van het leven. Mensen die op het plein hun goederen staan te verkopen of ruilen met andere producten, mensen die gezellig naar een kroeg gaan met vrienden of gewoon personen die even gezellig een praatje maken met de buren; het is niet ongewoon dat de bewoners van Nordshal elkaar goed kennen.

Het is echter wanneer de zon onder begint te gaan en de volle maan begint te stijgen, dat de stad doodstil valt. Hoe lager de zon daalt en hoe minder licht deze geeft, hoe meer de stad leeg lijkt te lopen. Mensen trekken zich terug in hun huizen, ramen worden dichtgemaakt en dikke balken worden als sloten voor de deuren gebruikt. Want zodra het eerste straaltje zilveren licht van de maan op het dorpje schijnt, blijken sommigen onder de bevolking.. niet enkel menselijk te zijn. Weerwolven. Er zijn er genoeg van in Nordshal. Het is dé stad van de weerwolven en dat is ook bekend onder de bevolking van de plek. Wolven voelen zich aangetrokken tot het plekje en voelen zich dan ook prettig om hier te leven en hun volle maan te doorstaan. De volgende dag echter komt iedereen die zich goed en wel binnen de muren van zijn huisje heeft gehouden, weer goed en wel naar buiten en gaat men weer door met zijn gewone leven; alsof er niks bovennatuurlijks is gebeurd. Enige puinzooi die is gemaakt, wordt zelfs door opgeruimd en vergoed door de lord van Nordshal. Dit natuurlijk om zijn bewoners tevreden te houden.

Nordshal is over het algemeen vrij zelfstandig en wenst eigenlijk ook als een zelfstandige stad behandeld te worden. De leiding van de stad buigt niet graag voor de Medici's en zou er alles aan doen om zelfstandelijkheid te bereiken. De mensen binnen de stad kunnen perfect zonder de omliggende steden van Fallen Skies; alles wat de bevolking hier nodig heeft, komt ook van de omliggende boerderijen of wordt uit de omgeving gehaald

02. Navarre NZh2l1x
Keaton Gryphon
Keaton Gryphon
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 111
IC posts : 22

Character sheet
Age: 26 Years
Occupation: Chief of the Illyrian Legion & I'llyria
Residence : I'llyria - Navarre

02. Navarre Empty Re: 02. Navarre

op di feb 06, 2018 9:09 pm


 

I'llyria


Tussen de bergen, op de grens van Navarre met Valyria bevindt zich de militaire stad I’llyria. De stad staat in het teken van de Illyrian Legion. De Legion bestaat uit warriors die beschikken over één van de vier elementen doormiddel van Elemental Control. Al generaties is dit het thuis van de Illyrian Legion. Dag in, dag uit wordt er hier getraind alsof er elk moment een oorlog kan uitbreken. I’llyria is de place to be als zeker wilt zijn van jouw veiligheid. Naast dat er in deze militaire stad een compleet leger woont, is het de stad zelf die ook veel veiligheid biedt met zijn grote massieve muren en uitkijktorens.

Het is dus de Illyrian Legion waar I’llyria het meest bekend om staat. Men die tot de Legion behoort beschikt over Elemental Control, niet anders. Dit zijn wezens die hard getraind zijn en nog altijd worden, zelfs wanneer je van Cadet naar Warrior bent gegaan. De Illyrian Legion wordt getraind in het Kasteel van I’llyria die functioneert als Kazerne.
De Illyrian Legion heeft als hoofd de Illyrian Chief, hij staat aan het hoofd van de Illyrian Legion en is daarmee ook automatisch Chief van heel I’llyria. Hier onder staan de Illyrian Commanders. De commanders staan aan het hoofd van hun eigen element. Hierna komen de Illyrian Masters, dit zijn ervaren krijgers en trainen de Cadets in hun eigen element (al trainen de elementen ook met regelmaat samen). Hieronder zitten de Illyrian Warriors, dit zijn de krijgers van de Illyrian Legion en waar de Legion het meest uit bestaat. Naast hun krijgers functie, functioneren ze ook als Guards. Ze zijn breed inzetbaar. Dan heb je nog de Illyrian Cadets, dit zijn de leerlingen van de Illyrian Legion en worden getraind om krijgers te worden. Vanaf acht jaar jong zijn kinderen klaar om zich bij de Cadetten te voegen.
N O T E: De rangen zijn vrij om te gebruiken, hier is geen toestemming voor nodig. Wel zijn het fijn zijn om een PB naar Keaton Gryphon te sturen, zodat ik weet hoeveel van elke rang er zijn, dit geldt dan vooral voor de Commanders en Masters. Het moet namelijk wel realistisch blijven.

Het eerste wat je opvalt wanneer je I’llyria betreedt zijn de grote, massieve muren die om de stad heen gebouwd zijn. Vervolgens zijn het de uitkijktorens die enorm opvallen. Om de 45 graden is er wel één te zien, waar dan ook een Illyrian Warrior op te vinden is.  Wanneer je de stad betreedt verbaast het je hoe leefbaar het er eigenlijk uitziet. Je ziet normale woningen, er is een kleine markt en er zijn genoeg normale bewoners te vinden. Ook zijn er zat winkels te vinden, slagers, smeden, groenteboeren en ga zo maar door.
Het kasteel is een groot, massief gebouwd die vanaf elk punt in de stad te zien is. Het kasteel functioneert tegelijkertijd als een kazerne. Hier verblijft de Illyrian Legion dan ook, zowel de Cadets, Warriors, Masters als de Commanders. Er zijn meerdere trainingspleinen en zalen waar hard getraind wordt. Maar ook buiten de muren van I’llyria wordt hard getraind in de bergen. Dit gebouw is al zolang als deze staat in handen van de Illyrian Legion en de Gryphon familie.

I'llyria is een neutrale stad en kiest er zelf voor welke kant ze kiezen tijdens tijden van oorlog. Over het algemeen licht hun loyaliteit in Navarre zelf en zullen ze aan de kant van de Medici's staan, maar dit kan heel goed veranderen.
Laatst aangepast door Keaton Gryphon op wo mei 23, 2018 11:36 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Vestyn Tenebrae
Member
Real name : Lies
Aantal berichten : 62
IC posts : 14

Character sheet
Age: 23
Occupation: Lord of d'Auvergne
Residence : Navarre

02. Navarre Empty Re: 02. Navarre

op do maa 08, 2018 11:11 pm


 
d’Auvergne

The city of d’Auvergne was founded by the first Tenebrae conquerors hundreds of years ago. They established a small fort of stone atop the hill - which became later the foundation of the current castle - where their ships first landed from their homeland across the East Reach. Over time, the first generation of Tenebraes established the new provincial capital on the site of the original fort. The city expanded rapidly under their rule, growing to approximately a few thousand inhabitants in just several decades of time.

The setting of d’Auvergne is roughly square-shaped, sprawling across several miles and defended by tall stone walls. It is dotted with manses, arbors, brick storehouses, timbered inns, merchant stalls, taverns, graveyards and brothels. There is also a fish market. Hundreds of quays can be found in the harbor. Between buildings the roads are broad, lined with trees and branching alleys and streets. Behind the quays outside of the walls, there tend to be ramshackle buildings which extend to the walls. These include bait shacks, pot shops, warehouses, merchant's stalls, alehouses, and prostitution rooms.
Poor smallfolk reside in the slums of Flea Bottom, a maze of narrow streets and alleys. The richest residents live in the inner circle of the city, surrounding the main castle.

Rulers
The current ruling family in d’Auvergne are the Tenebraes. They rule with an iron fist over the region, in name of King Thriumph. Their seat is Chateau d’Auvergne, a castle on top of hot springs overlooking the city, on the higher located hills in the heart of d’Auvergne. Their heraldry consists of a golden pegasus carrying a knight on a cobalt blue background.

History
Prior to the Tenebrae Conquest, the area around the future city of d’Auvergne was just hills, forests and mountains with only a handful of fisher folk living in a small village on the east bank of the East Reach. Three hundred years ago, the first Tenebraes landed at the mouth of the East Reach, building their first fortress of wood and earth, the Tenebraefort, on top of the highest hill, forming the foundation of the current castle.

For many decades, the Tenebraes have ruled the region with an iron but just fist. During that period of time, they maintained little to no contact with the rest of Fallen Skies, primarily speaking of Navarre. d’Auvergne had built their own subsistence culture, as people lived from fishing in the East Reach and from what agriculture brought them. There was peace in the entire region, however, this changed when the Medici’s from Navarre initiated an invasion into the lands of the Tenebraes.

A short-lived, bloody war between the two families ensued, one that took more lives than any future conflict that would ever take place in d’Auvergne. The ultimate winner of the conflict was the Medici family, simply because they were better prepared for a war at that time. With the end of the war, the Tenebrae Dynasty also came to an end. The few surviving members of the Tenebrae family were exiled from d’Auvergne and banished from Fallen Skies. From that day on d’Auvergne became a city of Navarre.

In the centuries that followed, several minor conflicts took place in the region between the residents and the Medici army. The inhabitants had always remained loyal supporters of the Tenebraes. Thriumph eventually succeeded in keeping the people of d’Auvergne happy once and for all. He achieved this by giving the city back to a member of the Tenebrae family. Even though a Tenebrae rules over the lands once again, d’Auvergne remains part of the Kingdom of Navarre.


Gesponsorde inhoud

02. Navarre Empty Re: 02. Navarre

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum