welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Darren Tymber
Member
Aantal berichten : 46
IC posts : 29

Character sheet
Age: 28
Occupation: Studmaster
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Nice For What Empty Nice For What

op zo apr 22, 2018 2:14 pm


 Het moest al middag geweest zijn toen Darren uiteindelijk uit zijn slaap ontwaakte.  Nadat hij een aantal keren met zijn ogen geknipperd had wist hij zich uiteindelijk op te hijsen uit bed. Wat was er allemaal gebeurd? Een aantal dingen stonden hem nog wel bij. Hij was naar de kroeg gegaan om daar een kleine overwinningen te vieren. Dat ging vaak gepaard met nogal wat glazen gevuld met iets zolang het maar alcoholhoudend was. Darren was een getrainde drinker, iets wat behoorlijk nadelig was voor het financiële plaatje, maar katers daar kon hij nog moeilijk mee overweg. Het was alsof ze elke keer weer erger waren.

Toen hij eenmaal overeind was gekomen en op de rand van het bed ging zitten gunde hij zichzelf een momentje om na te denken over te gebeurtenissen van de vorige dag. Het was hem in ieder geval gelukt om zich te ontdoen van alle kledingstukken die hij aan had gehad die avond daarvoor. Meestal lukte hem dat niet in een ver gevorderde toestand. Wellicht had iemand heb daarbij geholpen. Het duurde even, maar toen hij een blik had geworpen op de lege plek in het bed naast hem, waar duidelijk ook iemand had gelegen, leek hij het weer te weten. Hij was gisteravond niet alleen naar huis gegaan. Blijkbaar had zijn verovering de benen al genomen. Jammer, want hij was ervan overtuigd dat ze bloedmooi was.

Langzaam kwam hij in de benen en liep hij naar een tafel in zijn kamer waar een kan met water al klaar stond. Darren was vrijwel altijd voorbereid op alles. Een beker werd gevuld, waarna het binnen enkele teugen ook weer geleegd werd door Darren zelf. Water was toch wel een redmiddel op ochtenden zoals deze. Na drie glazen water waste hij zichzelf en trok hij nieuwe schone kleren aan. Gelukkig had hij personeel, dus hoefde hij niet al te vroeg bij de stallen te zijn. Hij zocht naar zijn beurs die hij altijd ergens in de la van zijn nachtkastje had liggen, maar deze was vandaag in geen velden of wegen te bekennen. Het zal toch niet…

Even had hij getwijfeld. Misschien had hij het ergens anders gestopt, maar hij was vrij zorgvuldig met die dingen. Hij nam het ding ook nooit mee als hij de droeg in dook of andere spannende plannen had. Nadat hij enkele minuten had gezocht naar zijn beurs met geld en rond had getierd kwam hij tot de conclusie dat zijn verovering van die dag ervoor ermee vandoor moest zijn gegaan. Waarom zou ze hem anders zo vroeg verlaten. Darren meende zich te herinneren dat ze had verteld in welke buurt ze woonde en die lag gelukkig vlakbij. Nadat hij zijn jasje van de stoel had gegrist rende hij naar buiten op zoek naar het meisje. Hij zou hoe dan ook vandaag nog zijn beurs terugkrijgen.

[&Aphrodite]Nice For What Untitled_9
Aphrodite
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 54
IC posts : 14

Character sheet
Age: 21
Occupation:
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Nice For What Empty Re: Nice For What

op zo apr 22, 2018 8:41 pm

I love the smell
of you on my clothesAphrodite wreef in haar ogen toen ze de volgende ochtend wakker werd en keek naar de man naast haar. Ze rolde op haar zij een keek naar zijn gezicht voordat ze haar vingers zachtjes over zijn gezicht liet glijden. Wenkbrauw, kaaklijn, lippen. Een kleine glimlach vormde zich op haar gezicht toen ze zijn lippen streelde met haar duim en dacht terug aan de afgelopen nacht. Ze drukte haar lippen zacht tegen die van hem voordat ze opstond en haar kleding verzamelde door de kamer heen. Snel haalde ze een hand door haar haar en keek naar de hickeys op haar neck in de spiegel met een grijns. Ze wist zijn naam niet meer, maar goed was hij zeker. Haar ogen schoten door de kamer en focuste zich op zijn beurs "bingo," mompelde ze en stopte deze in haar broekzak.

Ze was al weer een tijd wakker en liep door de stad, haar armen over elkaar. Aphrodite grinnikte en maakte een praatje met iemand voordat ze verder liep en de beurs pakte, kijken hoeveel en wat er allemaal in zat. Ze beet op haar lip om te stoppen met grijnzen en keek om zich heen. Hij zou nu ongeveer wakker moeten worden en het zou zeker niet lang duren voordat hij zijn beurs zou missen. Misschien dat dit nog interessant zou kunnen worden.

Na een tijdje rondgelopen te hebben besloot ze toch maar ergens te gaan zitten en te genieten van de zon. Het was ondertussen middag en het was al redelijk warm geworden, dus leunde ze haar hoofd een beetje naar achteren en sloot haar ogen.love is powerful,
Nice For What Fc7b1c232a0f586de7ba60ce1ecba0fc_bf7a302d9323c40a35848fb3e07647d6
It can bring even the gods to their knees
Darren Tymber
Member
Aantal berichten : 46
IC posts : 29

Character sheet
Age: 28
Occupation: Studmaster
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Nice For What Empty Re: Nice For What

op za apr 28, 2018 5:57 pm


 Zijn portemonnee was rijkelijk gevuld. Althans, zo had hij hem achtergelaten de dag ervoor. Nu hij spoorloos verdwenen was had hij die zekerheid niet meer. Naar verwachting was er vast al een deel van het geld gespendeerd en was het andere geld in eigen zakken gestopt. Hoe had hij dit kunnen laten gebeuren? Ook nog eens door een meisje die hij die avond daarvoor had meegenomen. Ze had zo onschuldig geleken met haar grote ogen en jeugdige gezichtje, maar niets was minder waar. Ergens hoopte hij dan ook dat hij fout zat en dat het meisje, wiens naam hij maar niet kon herinneren, niets met de verdwijning van zijn beurs en geld te maken had.

In een vlotte pas probeerde Darren zich door de mensenmenigte te verplaatsen. Toch probeerde hij enigszins zijn kalmte te bewaren, want hij wilde liever niet opvallen. Uiteindelijk zouden daar alleen maar vragen over kunnen komen. Darren had geen idee waar hij precies heen moest, maar zijn benen leken hem een bepaalde kant op te sturen. Zou hij haar überhaupt wel herkennen? De alcohol had zijn herinneringen van de avond ervoor grotendeels uitgewist. Desondanks meende hij zich vaag te herinneren hoe het meisje eruit had gezien. Er stond hem iets bij dat hij met zijn handen meermaals door haar dikke bos krullen had gestreeld. Daarnaast wist hij ook wel te herinneren wat voor kleding ze had gedragen.

Darren was nu toch al een aantal minuten door de straten van de stad aan het struinen, maar zonder resultaat. Een aantal keren had hij het idee gehad haar te pakken te hebben, maar niets was minder waar. Er liepen meerdere jonge meisjes rond in deze stad met een donkere bos krullen. Eigenlijk wilde hij net de hoop opgeven toen hij ergens in de verte haar zag zitten. Alsof er niets aan de hand was zat ze daar te genieten van de zon. Darren twijfelde dan ook of hij haar wel wilde aanspreken hierover, want ze zag er niet uit alsof ze zojuist geld gejat had. Uiteindelijk stapte hij dan toch op haar af. ”Look who we got there,” zei hij met een grimas op zijn gezicht. Hij had zich voorgenomen om de aanval niet meteen te openen, want misschien zat hij volledig fout.
Nice For What Untitled_9
Aphrodite
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 54
IC posts : 14

Character sheet
Age: 21
Occupation:
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Nice For What Empty Re: Nice For What

op za apr 28, 2018 6:19 pm

I love the smell
of you on my clothesOp de één of andere manier kon Aphrodite de afgelopen nacht maar niet uit haar hoofd zetten. Misschien was het doordat ze zijn beurs had meegenomen, maar dat betwijfelde ze. Nogmaals telde ze het geld in de beurs om er zeker van te zijn dat ze het goed geteld had en keek om zich heen. Haar wijsvinger maakte kleine patroontjes op de bank waar ze zat terwijl ze naar iedereen keek die langs liep. Soms verbaasde het Aphrodite, dat iemand zichzelf niet mooi kon vinden terwijl ze prachtig waren. Ze hadden littekens waar ze zich vor schaamde of stretch marks, maar dat waren juist de dingen die iemand volgends haar aantrekkelijker maakte. Een perfect lichaam vond ze ook maar een saai idee.

Opniew sloot ze haar ogen om te genieten van de zon toen de beurs weer veilig in haar broekzak zat, maar die rust was maar van korte duur. Al snel gleed er een schaduw over haar gezicht en  sloeg ze haar armen over elkaar terwijl ze haar ogen opende. "Look who we got there." Zei de man met een grijns op zijn gezicht. Aphrodite glimlachte onschuldig, alsof ze zich van geen kwaad bewust was. "Hello," sprak ze vriendelijk en keek hem recht in zijn ogen aan.love is powerful,
Nice For What Fc7b1c232a0f586de7ba60ce1ecba0fc_bf7a302d9323c40a35848fb3e07647d6
It can bring even the gods to their knees
Darren Tymber
Member
Aantal berichten : 46
IC posts : 29

Character sheet
Age: 28
Occupation: Studmaster
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Nice For What Empty Re: Nice For What

op ma mei 07, 2018 6:10 pm


 Het leek hem verstandig om niet meteen de aanval open te gooien en eerst maar eens erachter te komen of zijn vermoedens juist waren. De dame niet echt zoals hij zou verwachtten van iemand die zojuist betrapt was op stelen. Een onschuldige glimlach speelde even op haar gezicht toen hij zijn aanwezigheid kenbaar had gemaakt, waarna ze hem kort groette. Oké, misschien waren zijn vermoedens toch niet juist. ”I woke up this morning to find to found out you were missing,” zei hij op een rustige toon tegen haar. ”You didn’t like it?” Ondertussen zochten zijn ogen naar iets van bewijs. Nog steeds had ze dezelfde kleding aan, dus dat kon er op duiden dat ze nog niet naar huis was geweest en haar buit dus nog bij zich droeg.Nice For What Untitled_9
Aphrodite
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 54
IC posts : 14

Character sheet
Age: 21
Occupation:
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Nice For What Empty Re: Nice For What

op wo mei 09, 2018 12:45 pm

I love the smell
of you on my clothesZe beet zachtjes op haar lip en wachtte op wat er zou gebeuren en wat de man zou doen. ”I woke up this morning to find to found out you were missing,” zei hij op een rustige toon en Aphrodite trok haar wenkbrauwen verbaasd op. ”You didn’t like it?” Ze zuchtte en keek hem in zijn ogen aan. "I enjoyed it very much last night babe." Glimlachte ze en haalde haar wijsvinger over één van de hickeys die hij op haar sleutelbeen had achtergelaten. "Did you?" Vroeg ze met een kleine grijns op haar gezicht, nieuwsgierig naar wat hij zou doen nadat ze hem had verteld dat ze hem zeker herkende van de afgelopen nacht.love is powerful,
Nice For What Fc7b1c232a0f586de7ba60ce1ecba0fc_bf7a302d9323c40a35848fb3e07647d6
It can bring even the gods to their knees
Darren Tymber
Member
Aantal berichten : 46
IC posts : 29

Character sheet
Age: 28
Occupation: Studmaster
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Nice For What Empty Re: Nice For What

op zo mei 13, 2018 6:41 pm


 Waarschijnlijk had ieder ander het meisje allang op de man afgevraagd, al dan niet vastgegrepen en grondig onderzocht. Darren moest zich ook inhouden. Het liefst wilde hij haar vastgrijpen en haar zakken controleren. Ze moest hem toch ergens hebben? Het meisje liet met een brede glimlach weten van de vorige nacht genoten te hebben en toen of hij dat had gedaan. ”Yes, kinda,” antwoordde hij toen. ”I was just surprised that you weren’t there this morning. I love to cuddle.” Ondertussen zochten zijn ogen nog steeds naar een teken van zijn beurs, maar tevergeefs. Grote kans dat als ze hem had, hem allang overhoop had gehaald en alles van waarde in haar eigen zakken had gestoken. Immers had hij dan vrijwel geen voet om op te staan.


Laatst aangepast door Darren Tymber op di jun 05, 2018 11:21 pm; in totaal 1 keer bewerktNice For What Untitled_9
Aphrodite
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 54
IC posts : 14

Character sheet
Age: 21
Occupation:
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Nice For What Empty Re: Nice For What

op zo jun 03, 2018 9:05 pm

I love the smell
of you on my clothes


Ze glimlachte naar hem en klopte op de bank naast haar voor hem om te gaan zitten. ”Yes, kinda,” antwoordde hij op haar vraag. ”I was just surprised that you weren’t there this morning. I love to cuddle in the morning.” Ze trok een wenkbrauw op en keek hem aan. "Yeah right," Mompelde ze en rolde met haar ogen toen ze hem zag zoeken naar zijn beurs. "You've already seen me naked darling," Zei ze alsof ze dacht dat hij haar lichaam aan het bekijken was in plaats van zoeken naar zijn beurs. "But we could do it again if you want." Grijnsde ze en likte haar lippen. "Or do you want this?" Vroeg ze terwijl ze opsprong van de bank en zijn beurs tevoorschijn haalde.love is powerful,
Nice For What Fc7b1c232a0f586de7ba60ce1ecba0fc_bf7a302d9323c40a35848fb3e07647d6
It can bring even the gods to their knees
Darren Tymber
Member
Aantal berichten : 46
IC posts : 29

Character sheet
Age: 28
Occupation: Studmaster
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Nice For What Empty Re: Nice For What

op di jun 05, 2018 11:32 pm


 Na een teken van het meisje liet hij zich op de bank neerploffen. Het was toch raar dat zij hem waarschijnlijk zojuist beroofd had en nu erbij zat alsof er niets aan de hand was. In dat geval was ze hier meesterlijk goed in, want ze liet absoluut niet merken iets op haar geweten te hebben. Zijn opmerking werd blijkbaar niet echt serieus genomen bleek aan haar reactie. Toch schuilde er zeker een bron van waarheid in. Mits de temperatuur het toestand, wat vrij vaak het geval was in Navarre, kroop hij graag nog even tegen iemand aan. Het leek erop dat als het aan haar lag dat er wellicht een vervolg zou komen. Iets wat hij zeker wel zag zitten als hij uit kon sluiten dat zij niet degene was geweest die er met zijn geld er vandoor was gegaan. Darren wilde er graag naar vragen, maar wist zich in te houden. Hij wilde het nu niet al meteen verpesten en haar de kans te geven om er alsnog met de buit ervandoor te laten gaan. Dat zou een blamage voor hem zijn. Net op het moment dat hij wilde reageren op haar eerdere opmerking sprong ze opeens op van het bankje waarop ze had gezeten. ”Or do you want this?” zei ze, terwijl ze opeens zijn beurs tevoorschijn haalde. Darren twijfelde even, want wat was nu verstandig om te doen. Hij kon nu natuurlijk opstaan om haar vast te pakken en uiteindelijk de beurs uit haar handen te trekken, maar hij realiseerde zich ook wel dat dat niet zo verstandig was op een openbare plek zoals deze. ”If you like to get paid for your services you could have informed be beforehand,” sprak hij op een verbazend kalme manier.Nice For What Untitled_9
Aphrodite
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 54
IC posts : 14

Character sheet
Age: 21
Occupation:
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Nice For What Empty Re: Nice For What

op do jun 07, 2018 2:32 pm

I love the smell
of you on my clothes


”If you like to get paid for your services you could have informed be beforehand,” Zei hij nadat ze was opgestaan en Aphrodite haalde haar wenkbrauwen even op. Betaald worden? "I don't-" Ze zuchtte. "I don't want to get paid, I do this for myself and not for the money." Mompelde Aphrodite terwijl ze weer naast hem ging zitten en hem zijn beurs terug gaf. "I'm sorry I left, you just don't look like the cuddle type and I was worried you'd be mad." Ging ze verder en keek naar hem met een kleine glimlach op haar lippen. "I'm sorry," Zei ze opnieuw en drukte haar lippen snel tegen zijn wang voordat ze weer opstond. "You know where to find me." Knipoogde ze over haar schouder en liep langzaamaan weg.love is powerful,
Nice For What Fc7b1c232a0f586de7ba60ce1ecba0fc_bf7a302d9323c40a35848fb3e07647d6
It can bring even the gods to their knees
Darren Tymber
Member
Aantal berichten : 46
IC posts : 29

Character sheet
Age: 28
Occupation: Studmaster
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Nice For What Empty Re: Nice For What

op za jun 09, 2018 5:37 pm


 Opeens realiseerde hij zich hoe slecht die opmerking zou vallen. Alsof ze een of andere prostituee was. Het liefst wilde hij de opmerking terugtrekken, maar hij was allang over zijn tong gerold. Gelukkig leek het meisje het nog enigszins goed op te vatten. Althans, hij ontving geen golf aan scheldwoorden of een klap in zijn gezicht. Het meisje, wiens naam hij nu nog steeds niet wist, vertelde dat ze dit voor zichzelf deed en niet het geld. Een opmerkelijke opmerking, want ze had toch echt geld gestolen. Ze stak haar hand op om zijn beurs naar hem uit te rijken en Darren nam deze aan. Zorgvuldig borg hij het ding op in een van zijn zakken. Dit zou hem niet nogmaals overkomen. ”Thank you,” zei hij met een lichte zucht. Hij was het geld liever rijk, dan kwijt. Het meisje bood haar excuses aan, waarna ze haar lippen kort op zijn wang drukte. [i]”You know where to find me,”[/b] zei ze, terwijl ze opeens wegliep. Darren bleef even verbluft achter. Moest hij nu iets zeggen? Haar tegenhouden? ”To be honest, I don’t,” riep hij haar uiteindelijk na. Wist hij veel waar ze zo meteen te vinden was.Nice For What Untitled_9
Aphrodite
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 54
IC posts : 14

Character sheet
Age: 21
Occupation:
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Nice For What Empty Re: Nice For What

op do jul 19, 2018 4:43 pm

I love the smell
of you on my clothes


Haar handen jeukte nog steeds om hem een stomp in zijn gezicht te geven, maar dit onderdrukte ze. Ze had er niks aan als ze dat zou doen. "To be honest, I don't," Een glimlach speelde op haar gezicht toen ze hem over haar schouder heen aan keek. "You will." Was het enige wat ze terug zei. Ergens kon ze zich vaag herrineren dat ze haar adres in zijn beurs had gestopt. "And if you don't, ask for Aphrodite and you'll find me" Zei ze toch nog snel en draaide zich weer om om door de mensenmassa te lopen, ergens stiekem hopend dat ze hem nog een keer terug zou zien, hoewel de kans klein was dat dat zou gebeuren.love is powerful,
Nice For What Fc7b1c232a0f586de7ba60ce1ecba0fc_bf7a302d9323c40a35848fb3e07647d6
It can bring even the gods to their knees
Gesponsorde inhoud

Nice For What Empty Re: Nice For What

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum