welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Loraelei Sacrados
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 33
IC posts : 22

Character sheet
Age: 26
Occupation: Priestess of Sol
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Doves Empty Doves

op zo mei 06, 2018 12:46 am

my wings don't spread like they used to
but i wanna fly with you
until we hit the heavens


In stilte maakte ze het talloze aantal beelden in de kerk van Sol schoon. Het afstoffen was een geestdodende taak en ergens was ze er na vijf minuten al helemaal ziek van. Hoewel ze nu eindelijk veilig was, een dak boven haar hoofd had en voorzien werd van eten en drinken zonder dat ze haar lichaam aan een ander hoefde te verkopen, was haar leven wel een stuk minder spannend geworden. Op die ene dag na, natuurlijk. De herinnering was nog meer dan vers en kwam om de zoveel minuten opzetten om haar even op stang te jagen. Ze herinnerde zich alles nog zo levendig, maar boven alles de manier waarop hij haar aan had gekeken. De amberkleurige ogen die in de hare waren geboord en haar vervolgens hadden verteld dat ze in een valse god geloofde. Een deel van haar had hem blindelings geloofd.

Onbewust was ze gestopt met schoonmaken en op dit moment staarde ze maar een beetje schaapachtig naar een solide, gouden personificatie van hun godheid, de zon. Voor even betekende het helemaal niets, want Sol had die dag geen vinger uitgestoken om haar leven te redden. Als het niet geweest was voor het plotselinge mededogen van de man die haar had proberen te doden, was ze er nu niet meer geweest. “Where were you?” siste ze naar het levenloze object voor haar, alsof het daadwerkelijk antwoord zou gaan geven. Wat ze niet doorhad, was dat er ook nog iemand binnen gehoorsafstand was.

& Sobek

BY MITZIDoves I7BYnJz
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum