welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Franciska Bourbon
Member
Aantal berichten : 3
IC posts : 1

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Een distelerie , Ruime loods, groot huis, personeel en veel geld
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Fields of  Malt Empty Fields of Malt

op zo mei 27, 2018 10:45 pm
De brouwerij draaide goed. Er was nog geen mislukt vat dat door schimmel bevallen was. Dat was goed natuurlijk. Schimmel zou de whiskey doen rotten en dan kon je het vat leeg laten lopen en daarna goed schrobben om elke vuiligheid eruit te halen. Uit voorzorg liet ze dit 5 keer doen, zelfs als de vaten vol waardevolle Whiskey wel goed gelukt was en in de flessen was gestopt. Maar nu ging haar zorg naar de boeren die de familie Bourbon van Mout voorzag die je enkel voor het brouwen kon gebruiken. Sommige brouwde er bier mee en daar kon ze haar neus echt voor op halen. Dat gele spul wat meer op Pis leek dan echt iets drinkbaars zoals hun Whiskey. Het had geen kracht nog smaak en had veel meer ingrediënten nodig dan echt nodig was. Bier was echt een slap aftreksel van de drank die echt je keel soms af kon branden als je de echte oude whiskeys had die ook nog eens de duurste waren die de familie Bourbon verkochten. Ze stapte door de deur en wist dat ze niet perse ver hoefde te reizen om op de plaatst van bestemming te komen. Dus veranderde ze zich in haar dierlijke vorm en sprong richting het struik gewas dat rijkelijk rond de brouwerij groeiden. Haar oren waren in haar dierlijke vorm vele malen scherper en ze hoorde zelfs de kleinste prooi dieren rond zich weg schieten. Maar ze had nu geen zin nog tijd om zich bezig te houden met dat grut en sprong verder en zetten zich met krachtige poten af. Haar klauwen in getrokken want die had ze nu nog niet nodig. Haar ogen dwaalde door de omgeving om er zeker van te zijn dat niets haar verrassen zou. Je wist maar nooit. Hoewel ze een doek rond haar hals droeg waarvan de uiteindes wapperden in de wind. Het was altijd heerlijk om zo rond te rennen in de natuur. en Franciska genoot dan ook altijd met volle teugen van de geuren die haar neus binnen drongen als ze in haar dierlijke vorm was. Ze rook de velden waar ze naar op weg was en versnelde haar pas. Nog even en ze zou aan komen bij de boerderij van Gaaien.

Marielle
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum