welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Tea for Two

op vr jun 01, 2018 8:31 pmZoals wel vaker in Rhoynar was het ook vandaag regenachtig. Al sinds de vroege uurtjes kwam het met bakken uit de lucht vallen. Sierra was wel enigszins gewend aan het weer hier in Rhoynar, immers had ze een hele tijd op Isla gewoond, maar daar waaide het altijd snel weer over vanwege de ligging. In Brightwater Keep bleef het vaak wat langer hangen. Nadat ze de kap van haar cape over haar hoofd heen had getrokken liep ze de regen weer in. Deze had toch wel een voordeel; er liepen minder mensen in de normaal zo drukke straten van de stad. Daarmee was de kans dat je geheel per ongeluk tegen in aan knalde of op botste een stuk lager. Sierra had zojuist wat kleine inkopen gedaan en was nu weer op weg naar huis. Een flink stuk lopen, maar ze had het er voor over. Sierra wilde haar passen versnellen om zo eerder aan te komen, maar zag plotseling dat de persoon die voor haar liep iets uit zijn zakken verloor. Vrijwel uit automatisme raapte ze het op. ”Sorry little girl, but I think you lost something,” sprak ze met een luidde stem. Hopelijk hoorde het meisje haar in deze regenachtige toestand.  

[&Zuzanna]

 Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Tea for Two

op vr jun 01, 2018 8:48 pm

Zuzana Bryant

Zanna had Kaz al een poos niet meer gezien. Hierdoor had het jonge meisje geen andere keuze gehad dan zich in Rhoynar te vestigen en de straten onveilig te maken. Met het regenachtige weer van de laatste dagen was dat echter wel lastiger, immers bleven vele inwoners binnen, haar kleding was sneller doorweekt en ze moest vaker haar outfit wisselen. In de hoop dat ze geen verkoudheid of erger nog een ziekte op zou lopen. De temperatuur mocht dan wel prettig zijn, maar in natte kleding slapen was totaal geen pretje. Die dag had het jonge meisje met moeite een paar zakken gerold, veel meer dan enkele munten had ze niet te pakken gekregen. Het was misschien net voldoende om die dag wat eten te kopen. Haar diepbruine ogen gleden vermoeid langs de straten, zonder Kaz voelde ze zich minder op haar gemak. Er was niemand om haar te beschermen als ze betrapt werd of als een van de bendes besloten haar op te jagen. In elke straat liepen er wel criminelen en ze was simpelweg te jong om het van ze te kunnen winnen. Er liepen nog steeds wel mensen in enkele van de normaal zeer drukke straten en dat waren dan ook de straten waarin zijzelf toe sloeg. Waar ze het geld en af en toe zelfs eten van anderen stal. In gedachten verzonken en behoorlijk vermoeid trok het meisje door de straten verder. Ze hield haar blik op de grond gericht terwijl ze langzaam voortbewoog. Die nacht had ze nauwelijks geslapen. "Sorry little girl, but I think you lost something," Verklaarde een onbekende vrouwelijke stem. Even stond Zanna stil waarna het kind haar bruine ogen ophief om te zoeken naar degene die iets was verloren. Om daarna pas te beseffen dat de vrouw het tegen haar had. Haar vermoeide ogen gleden naar de grond, waarna ze een stap richting de vrouw zette en haar zakken controleerde. "Thank you," Mompelde ze vermoeid en wellicht wel een tikkeltje verslagen.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Tea for Two

op vr jun 01, 2018 9:00 pmVlak nadat ze het meisje had nageroepen hield deze halt. Sierra stak haar arm met de zojuist opgeraapte inhoud naar haar uit om duidelijk te maken dat ze het inderdaad tegen haar had. Uiteindelijk kwam het meisje naar haar toegelopen en bedankte ze haar. ”Here take it,” zei Sierra. Het meisje had geluk, want er waren genoeg mensen die hier rondliepen die ermee vandoor waren gegaan. Zakkenrollers waren hier in overvloed en je hoefde maar even niet op te letten of de hele inhoud van je zakken was verdwenen. ”You should keep it somewhere safe. There are a lot of people here that like to steal things from others,” sprak ze met een serieuze toon in haar stem. Het was misschien niet aan Sierra om deze meid dit soort dingen te vertellen. Hoogstwaarschijnlijk was ze er allang van op de hoogte, maar ze wilde het toch gezegd hebben.

 
[/quote]Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Tea for Two

op vr jun 01, 2018 9:14 pm

Zuzana Bryant

De vrouw stak een arm uit naar haar, met in haar handpalm een van de munten die ze had gestolen van anderen. "Here take it," zei de donkerharige vrouw waardoor het meisje ietwat twijfelend het geld pakte en in een van de zakken stak. Ze had geluk met het feit dat de ze was nageroepen, anders had ze die dag geen eten kunnen kopen en ze kon het ook niet verbouwen. Ze had geen land, geen zaden en pitten. Helemaal niets om zichzelf te verzekeren van voedsel en andere dingen die ze nodig had. Zo ook kleding op ten duur. "You should keep it somewhere safe. There are a lot of people here that like to steal things from others," sprak de ander haar op een serieuze toon aan. Het jonge meisje knikte terwijl ze haar lange bruine haren uit haar gezicht haalde. De wallen onder haar ogen daardoor duidelijk, haar haren plakten aan haar gezicht vast door de regen, iets dat haar er iets minder verzorgd deed ogen. "I know," Hoe dacht de vrouw dat ze aan het geld was gekomen, niet bepaald op een legale manier. Ze sloeg haar armen om haar middel heen waarna ze haar ogen afwende. "Most try to seek shelter now, I believe?" Verklaarde ze met een zachte stem. Waarna ze een rilling onderdukte, haar kleding was dus niet waterdicht.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Tea for Two

op zo jun 03, 2018 12:43 pm


Het meisje had ondertussen haar geld weer terug genomen en in haar zakken opgeborgen. Ze liet weten op de hoogte te zijn van de gevaren, maar Sierra had zo haar twijfels. Het was immers nog maar een kind. Niet dat kinderen vaak ten prooi vielen van zakkenrollers, want vaak toch geen geld op zak. Toch telde een gewaarschuwd mens vaak voor twee.

Nog steeds kwam het met bakken uit de lucht vallen en leek Sierra’s normaal waterdichte cape toch niet meer zo waterdicht te zijn. Het meisje liet ook al weten op zoek te willen gaan naar een dak boven haar hoofd. ”Come,” zei Sierra tegen haar, terwijl ze haar hand uitstak. ”I know a place where we can stay for a while. Do you like to drink tea?” Echt veel zin om in dit weer naar huis te ploeteren had ze niet. Een tussenstop bij een taverne leek haar een betere oplossing. Wellicht dat het meisje haar wel wilde vergezellen.

 Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Tea for Two

op zo jun 03, 2018 7:12 pm

Zuzana Bryant

Het water kwam nog steeds met bakkwn uit de lucht vallen. Iets dat normaal gesproken maar een enkele keer echt voor kwam in Rhoynar. Immers was het meestal zonnig en droog, dat was ook iets dat Zanna vooral gewend was van haar geboortestreek. Hierdoor bezat ze ook niet veel waterdichte kleding, als het regende dan moest ze op zoek naar een van de taverns of andere plekken waar ze droog zou kunnen zitten . De nog onbekende vrouw droeg een cape, waarschijnlijk tegen de regen. Tenzij ze iets te verbergen had, het meisje was niet snel van vertrouwen al had ze een goed instinct ontwikkeld om de meest gevaarlijke criminelen uit de weg te kunnen gaan. Ze verklaarde dat ze op zoek wou gaan naar een droge plek, of beter gezegd dat iedereen dat deed. Immers was regen niet altijd haar beste vriend. Aan de andere kant, nu hoefde ze ook haar haren niet te wassen, dat deed de regen al voor haar. "Come," zei de donkerharige vrouw tegen het jonge meisje; waarna een hand naar haar werd uitgestoken. Een tikkeltje twijfelend pakte Zanna de hand vast. Ze was weinig tot geen aanraking gewend. "I know a place where we can stay for a while. Do you like to drink tea?" Stelde de vrouw voor waardoor Zanna twijfelend knikte. "I did drink it once, I guess?" Echt vaak had ze geen thee gehad. Meestal gewoon water, een enkele keer had ze het met haar moeder gedronken. Toch was ze niet helemaal op haar gemak met het idee dat ze tussen de volwassen mensen zou zitten. Dronken mannen waren vaak overal en nergens te vinden. Vooral in taverns en andere mogelijke drinkgelegenheden.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Tea for Two

op di jun 05, 2018 11:00 pmWellicht was het een te spontane actie van haar, maar Sierra kon wel wat gezelschap gebruiken. Het was namelijk ook niet zo dat ze veel mensen hier in Brightwater Keep kende. Behalve wat collega’s waar ze zo nu en dan mee sprak had ze niemand hier, maar daar wilde ze graag verandering in brengen. Niet dat ze perse een goede vriendschap zag in een klein meisje, maar haar hier zo achterlaten leek haar ook geen goed idee. Het meisje pakte haar hand vast en Sierra begon te lopen. Gelukkig was het om de hoek en waren ze er zo.

Eenmaal op plek van bestemming sloeg Sierra de muts van haar cape af. Deze was er niet helemaal in geslaagd om alles droog te houden, maar erg doorweekt was ze niet. Al snel zag ze een tafeltje waar de twee konden plaatsnemen. Sierra liep erheen en liet ze neerploffen op een van de stoelen. ”Where are my manners? I didn’t even introduce myself yet,” zei ze toen ze op de stoel zat. ”My name is Sierra. And you?” Door alle haast was ze helemaal vergeten om zichzelf voor te stellen. Ook het de naam van het meisje was haar tot nu toe nog vreemd.

 Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Tea for Two

op wo jun 06, 2018 8:53 pm

Zuzana Bryant

Het kwam misschien wel wat onverwachts, een uitje met een nog onbekende vrouw, naar een van de taverns in Brightwater Keep. Toch was Zanna wel wat gewend. Een spontane actie hoefde niet meteen een groot probleem te zijn. Ook al kon ze de ander niets bieden, Zanna was een van de dieven, niet omdat ze het persé een leuke baan vond. Meer omdat ze moest overleven en niemand durfde te vertrouwen. Al vertrouwde ze Kaz wel redelijk. Echter had ze hem al een poos niet meer gezien, waardoor ze tijdelijk op zichzelf was aangewezen. Hopelijk was hij niet in de problemen geraakt. Want ze kon niets voor hem betekenen als dat wel zo was. Daar was ze te jong en klein voor. Ze had de hand van de donkerharige vrouw vastgepakt en volgde haar de hoek om, naar een van de wat netter uitziende taverns.

Eenmaal op bestemming sloeg de jonge vrouw haar muts van haar cape af. Terwijl het meisje er uit bleef zien als een verzopen kat. Toch was de vrouw niet geheel droog gebleven, zelfs een cape hield niet alles droog. Het had dan ook behoorlijk geregend. De ander liet haar oog vallen op een tafeltje voor twee personen, waarna ze in die richting liep en Zanna geen andere keuze had dan haar te volgen. Met een rustige beweging klom ze op een van de stoelen, tegenover de nog naamloze vrouw; waarna haar bruine ogen haar in zich opnamen. Ze was stil en rustig, goed gemanierd. "Where are my manners? I didn't even introduce myself yet," Verklaarde de vrouw. "My name is Sierra, and you?" Vervolgde de ander, haar hiemee haar indentiteit vragende. Haar naam. Een naam die ze met weinig mensen deelde. Haar haren waren verwilderd, waardoor ze ondanks haar redelijke manieren er als een echt straatkind uit zag. Iets dat ze ook was. "Zanna, Miss Sierra." Fluisterde het meisje, een tikkeltje ongemakkelijk.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Tea for Two

op za jun 09, 2018 5:03 pm

Het jonge meisje was ondertussen op de stoel tegenover haar gaan zitten. Nu pas viel het goed op hoe doorweekt ze was geworden van de regen. De druppels water dropen bijna van haar kleding af. Wellicht was het maar goed ook dat ze hier gingen schuilen, want ondanks de warmte in Rhoynar zou je alsnog flink ziek kunnen worden door zo’n regenbui. Nadat Sierra zich had voorgesteld liet het meisje weten dat ze Zanna heette. ”That is a beautiful name. Zanna.” Inmiddels begon Sierra zich af te vragen waar het meisje eigenlijk woonde en of ze wel alleen naar huis wist te komen, maar voordat ze die vraag kon stellen verscheen er opeens een bediener van de taverne voor hun neus. ”Thea please,” liet ze weten. ”What do you want Zanna? Don’t worry I’ll pay.” Niet dat ze heel veel geld had, maar twee drankjes konden er wellicht wel uit.

 Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Tea for Two

op za jun 09, 2018 9:40 pm

Zuzana Bryant

Zanna was ergens wel blij weer binnen te zijn, ook al had ze het niet op Taverns. Deze leek nog wel aardig rustig, niet met lachende en brullende dronken mannen. Maar een waarin een vrouw zich nog veilig kon voelen. Ze was doorweekt en hoewel er druppels water op de vloer drupten, en zo een kleine plas zouden vormen naar verloop van tijd, leek dat geen probleem te zijn. Hier, zonder de wind was het toch wat warmer en zodra de zon weer scheen zouden haar kleren zo weer opdrogen. Nadat ze zich aan Sierra had voorgesteld, leek de vrouw een verder gesprek aan te willen knopen. "That is a beautiful name, Zanna." Verklaarde de vrouw, maar voordat Zanna hierop kon reageren of het gesprek qua richting kon veranderen; verscheen een bediener van de taverne. "Tea please," Liet Sierra weten aan de bediener, terwijl Zanna duidelijk ongemakkelijk naar de tafel keek. Ze had een hekel aan Taverns en werd altijd ongemakkelijk van bestellen. "What do you want Zanna? Don't worry I'll pay." Verklaarde Sierra. Alsof dat iets was waarover ze zich zorgen maakte. Ze kon als het echt moest met het gestolen geld ook wel betalen. "Tea," Murmelde het meisje, een tikkeltje ongemakkelijk, terwijl ze haar blik heel kort een tikkeltje schuchter op de bediener richtte.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Tea for Two

op zo jun 17, 2018 3:41 pm


Erg spraakzaam was de kleine dame niet. Wellicht was ze het ook niet echt gewend om zomaar door een onbekende vrouw van straat gepikt te worden om thee te gaan drinken. Sowieso waren de meeste kinderen altijd vrij verlegen rondom vreemden. ”Where do your parents live Zanna? I’ll make sure you get there safely.” Het was wel zo netjes om Zanna weer terug naar huis te brengen. Misschien maakten haar ouders zich nu wel zorgen over haar, want ze was inmiddels al een tijdje weg. Het was niet niks om als jong meisje alleen over straat te lopen. Sowieso niet in een stad zoals Brightwater Keep.

 Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Tea for Two

op zo jun 17, 2018 9:51 pm

Zuzana Bryant

Zanna was niet echt spraakzaam. Ze had geleerd dat het achterhouden van informatie soms behoorlijk belangrijk kon zijn om haar veiligheid te verzekeren. Haar donkerbruine ogen dwaalden veel af om iedereen in de Tavern in de gaten te kunnen houden. Er waren altojf wel gevaarlijke mensen in de buurt. Iets waar ze maar al te veel bewust van was. Haar lange haren vielen over haar schouders heen, in lichte golven terwijl ze thee bestelde. Het warme drankje was vooral prettig op donkere en koude dagen. Al was het weer meestal wel redelijk draagzaam in Rhoynar. "Where do your parents live Zanna? I'll make sure you get there safely." Vroeg de vrouw waardoor het meisje haar even aan keek en haar schouders ophaalde. Haar ouders woonden in de hemel. Ze zou dood moeten zijn om bij ze te komen. Ze beet even ongemakkelijk op haar lip voordat ze rustig en zelfverzekerd antwoorde. "I'll be fine." Was het enigste dat ze uiteindelijk zei.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Gesponsorde inhoud

Re: Tea for Two

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum