welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Robin Akesh
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 128
IC posts : 69

Character sheet
Age: 18
Occupation: Princess of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

I've got the ramblin' fever down in my bones Empty I've got the ramblin' fever down in my bones

op di jun 26, 2018 10:22 pm


Hoe lang was het, dagen.. uren, nee misschien toch weken. Ze was kapot. Haar kleding half gescheurd en haar haar geklit en vies. Ze zag er nauwelijks uit als een prinses. Misschien zou ze nieteens voor een maid door kunnen. Maar de hengst onder haar was er erger aan toe. Hij had haar nog altijd trots en sterk doorgedragen. Het maakte niet uit hoe kapot ze was, hij had haar gedragen tot het einde.

Ze herkende de stad van Aztlan vaag. Nooit was ze hier lang gebleven. Wist nieteens een fatsoenlijke bar om zichzelf te verdrinken in alcohol. MAar ze wist dat ze hier nog relatief veilig was. Veilig waarvan.. Ze was niet op de vlucht. Of toch wel. Het was zo'n rommel in haar hoofd. Ze kon het nieteens meer volgen. HEt was.. donker.

Maar het was dag.. Ze knipperde nogmaals maar haar oogleden vielen iets te snel weer dicht. De grip die ze rond de hengst zijn manen had gehad verslapte en haar evenwicht verloor ze al even snel. De harde grond waar ze op terecht kwam was nauwelijks voelbaar terwijl ze dieper wegzakte in het onderbewuste. Duisternis haar veilig overnemend terwijl haar vermoeidheid door haar lichaam stroomde.

She's like an earthquake in human form
breaking apart everything in her way
If you pay me enough
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum