welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Waz
Aantal berichten : 28
IC posts : 19

Character sheet
Age: 23 Years Old
Occupation: Librarian
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

With a smile

op di okt 24, 2017 11:18 pm
I will stand my ground and be strong,
And I will do it without false hope.
Op haar lippen lag een glimlach, terwijl ze een kar met boeken achter zich aan zeulde tussen de lange rijen aan kasten door. Af en toe stopte ze om er een aantal terug op hun plaatsen te zetten. Tussendoor kwam er iemand haar iets vragen en wees ze diegene met een vriendelijk woord de weg. Alice was er nog altijd niet uit of dit was waar haar roeping lag, maar het werk was leuk genoeg om te blijven doen. Ze had altijd opgekeken naar degene die over een onuitputtelijke voorraad kennis bezaten. Nu leerde ze zelf dingen bij op de momenten dat het rustig was en ze een pauze kon nemen. Er waren een aantal vaste bezoekers die soms discussies met haar aan gingen over bepaalde theorieën of legendes. Dat was nog wel het leukste. Archeon kende zowel mooie als lelijke dingen en Alice wilde graag geloven dat de bibliotheek een van die mooiere dingen was. Een korte uitvlucht uit de soms harde realiteit, een plaats om je te wapenen met zoveel meer dan een zwaard.

Vandaag was rustig midden op de dag. De kar was leeg, op het moment werden er geen vragen gesteld, dus zat zij ergens aan een tafel met een boek voor haar open geslagen. Het zonlicht scheen fel door de versierde ruiten naar binnen, waardoor de ruimte oplichtte met een warme gloed. De hitte van buiten was ook hier te voelen, maar sinds ze hierheen was verhuisd met haar familie was het iets waar ze door de jaren heen gewend aan was geraakt. Pas toen er iemand op haar af kwam trok ze haar blik los van de bladzijden. "Kan ik je ergens mee helpen?" Haar gelaat toonde oprechte vriendelijkheid, iets dat je niet bij iedere burger hier zou aantreffen.

OPEN  ©️️️


avatar
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 48
IC posts : 25

Character sheet
Age: 20
Occupation: Crown princess
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: With a smile

op ma nov 20, 2017 7:25 pm


Ravenna Eloïse Valyria Akesh
remember this when I am queen

Hoe lang zou het deze keer duren voordat haar moeder erachter zou komen dat ze het kasteel wéér was ontvlucht? De vorige keer was het niet langer dan een dertig tal minuten geweest en had Rav zichzelf nauwelijks buiten de grenzen van het kasteel kunnen begeven. Deze keer was anders. Ze had nogmaals hulp gehad van haar tweeling zus die zo’n beetje alle gangen van het kasteel uit haar hoofd kende. Het was voor haar dan ook geen verassing meer dat Robin haar zo het kasteel uit kon loodsen. Larethian had overal en in elke gang ogen die de dames in de gaten hielden. Maar deze keer waren ze hem toch té slim afgeweest.

Gehuld in een donkergroene jurk met er overheen een sjaal die haar gezicht gedeeltelijk verborg baant Ravenna zichzelf door de gouden straten van Archeon door. Als een muis op de vlucht voor een horde katten weet ze zichzelf op een handige manier tussen de mensen massa te wurmen. Om uiteindelijk in een wat rustiger gedeelte van de stad uit te komen. Met een opgeluchte zucht haal ze adem en kijkt de straten rond. Ze had zichzelf nu dan wel een uitweg weten te banen uit het kasteel maar wat zou ze hier gaan doen. Robin had geen tijd en Devon was zoals gewoonlijk weer eens nergens te bekennen. En voor het eerst in een lange tijd voelde ze zichzelf ‘alleen’. Met een starre uitdrukking op haar gezicht slaat ze een zijstraat in maar voor dat ze het wist stond ze daar weer oog in oog met een aantal gardetroepen. De mannen mochten dan wel niet (nog niet) naar haar opzoek zijn. Ze zou haar best vandaag moeten doen om ze te ontwijken. Eenmaal gezien zouden ze haar toch wel terug escorteren naar het kasteel. Rav slaat de sjaal weer rond haar gezicht en nog voordat de mannen haar in het verzier hadden slaat ze rechtsaf een deur in. Dit zou haar toevluchtsoord voor vandaag worden.

Eenmaal binnen duwt ze de deur achter zicht dicht en laat haar ogen voor een moment aan het licht wennen. Het zonlicht priemde fel door het raam heen wat zorgde voor een warme gloed in de gehele ruimte. Ze zette enkele langzame passen naar voren, laat de sjaal zakken en laat haar blauwe ogen glijden over de vele boeken die de ruimte bezat. Geïntrigeerd door de hoeveelheid boeken loopt ze verder de kamer door. Haar ogen nemen iedere titel van ieder boek in zich op, wellicht waren hier nog een paar parels te vinden die ze mee zou kunnen nemen. Een korte goedkeurende glimlach verschijnt dan ook op haar lippen zodra ze enkele titels tegen kwam waar ze in de bibliotheek van het kasteel al zo lang naar op zoek was. Haar hand rijkt naar het ietwat vervallen boek en voor ze het wist stond ze ermee in haar handen. Kort kijkt ze de zaal rond en kantelde haar gelaat iets richting de dame die zichzelf aan tafel had geplaatst met een boek open voor haar. Kort twijfelde ze en keek verder. En was vrijwel niemand anders te vinden dus met een langzame tred loopt ze richting de dame en schraapt haar keel Pardon haar stem was zacht. En zodra de dame opkijkt en haar beantwoord verschijnt er een subtiele glimlach in haar mondhoeken. Ik zou dit boek graag mee willen nemen. ging ze verder terwijl ze de dame het boek liet zien.

i moved earth and water for you
You speak like constellations,
but you're just a black hole
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum