welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Aantal berichten : 26
IC posts : 16

Character sheet
Age: Old (almost 69 ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Occupation: Medic
Residence : I'Ilyria
Profiel bekijken

Joy in this poison

op di feb 13, 2018 9:45 pm



HELL IS EMPTY

''Take two drops before dinner and two drops before breakfast. You'll feel better in no time.'' Glimlachte de jonge vrouw terwijl ze de kleine flacon in de hand van de soldaat drukte. Die staarde er even naar, alsof hij het niet helemaal vertrouwde, maar toen knikte hij resoluut. Zijn vriend die tegen de deur geleund stond, grinnikte alleen maar kort. Willow knipoogde naar hem. ''Now, off you go, I have better things to do than to cure a minor cold.'' De soldaat keek verontwaardigd op en wilde zijn mond open trekken om Willow waarschijnlijk te vertellen dat het veel erger was dan alleen een verkoudheid, al wist Willow allang beter, maar hij werd meegesleurd door de ander en Willow kon zijn stem nog ver buiten op de gang horen. Ach, zij was hier de dokter, hij was maar een soldaat.
Ze streek een haar achter haar oor en liep naar een ketel om die te vullen met water en deze boven op het brandende haardvuur te zetten. Hoewel alles vrij smakeloos was sinds haar transformatie was haar liefde voor thee gebleven. Tenminste, daar deed ze nog haar best voor om iets van te proeven. Zachtjes neuriënd liep Willow naar haar werkbank waar ze rustig doorging met ingrediënten hakken en fijnmalen voor de brandwondenzalf die bijna op was. Soms ging het er ook veels te hard aan toe, had ze het gevoel. Maar dan herinnerde ze zich haar eigen training en de manier waarop ze was opgegroeid. Ze had dan misschien beschikking over een element, haar krachten kwamen, volgens haar, op een veel betere manier van pas. Ondertussen was de ketel gaan fluiten en haalde Willow hem met gemak van het vuur, om voor zichzelf een kop in te schenken en er wat verse munt in te doen. De geur was in ieder geval nooit verdwenen. Ze hield de kop in haar handen om ze te warmen en leunde tegen haar werkbank aan. Het was rustig vandaag, een prima dag om het zelf ook wat langzamer aan te doen. Die zalfjes en drankjes kwamen uiteindelijk wel af. Daar had Willow compleet vertrouwen in. Ze zette de kop weer neer nadat ze een paar slokken had genomen om weer door te gaan met haar werk, ondertussen rustig neuriënd.

AND ALL THE DEVILS ARE HERE



+ Elijah Gryphon


Oh honey,
I'm an angel, I swear
The horns are only there
to hold up the halo
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum