welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 13
IC posts : 10

Character sheet
Age: 32
Occupation: Princess of Valyria
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Born in a storm [Valentine Event]

op za maa 17, 2018 8:02 pm
History is written by survivors,


Adriënna blikte voor de laatste keer in de spiegel, om te controleren of alles perfect zat zoals dat bij haar verwacht was. Haar blonde krullen vielen losjes langs haar gezicht, terwijl er zich op haar hoofd een klein zilveren bandje schitterde bezet met kleine kristallen en parels. Het stuk sloot aan op het geborduurde werk wat zich op haar jurk bevond, wat de champagne stof extra glanzend uit liet komen. De jurk zelf was een meesterwerk te noemen, het sloot zich aan tot haar smalle taille voordat deze zich wat verwijdde. Het bovenstuk liep vanaf de buste in een rechte lijn door tot over de schouder, wat ervoor zorgde dat deze onthult waren. Zo was het hele plaatje van de lady compleet, op één klein puntje na. Even glimlachte ze lieflijk richting de spiegel en besloot dat dat het compleet zou maken. Dat maakte het altijd compleet, en na al wat jaartjes op court had Aria geleerd altijd die lach op te kunnen hangen. Ook als ze er geen zin in had, zoals dat deze avond ook het geval was. Ieder jaar weer werd er een soort koppelfeest georganiseerd, voor de royals en highborn lady’s die had het hof had. Voornamelijk om een ode te doen aan Valentijn, en soms had het voor interessante matches gezorgd die uit waren gelopen tot de eeuwige verbintenis. Meestal had Aria een hekel aan dat soort geforceerde feestjes, zeker omdat ze zelf ook altijd mee moest doen. Ze kon niet vrij alle roddels aanhoren, of informatie op doen. Al bracht het altijd zijn voordelen mee. Wetende dat iedereen van ver mee wilde doen, wetende dat zij als prinses werd gezien als hoofdprijs, de lady waar iedereen mee wilde zijn. Ach en dat was ook niet het ergste van de wereld, met die gedachte stapte ze door de deur, onderweg naar de grote zaal waar het festijn gehouden werd.

Ze hadden er dit jaar zeker niet minder werk van gemaakt. Ondanks dat de algemene zaal gigantisch was, was deze helemaal gedecoreerd met hetzelfde royal thema wat door de gangen er naartoe heen was gehangen. Samen met de andere lady’s werden ze opgevangen totdat ze samen met de gekozen man begeleid werden naar een van de vele tafeltjes die in de zaal stonden. Op de achtergrond was het muziekspel al rustig begonnen, een rustige sfeer creërend. De liefelijke glimlach stond nog op haar lippen terwijl ze een van de dienstmeiden aansprak. ’Wine please.’ Sprak ze niet zo heel vragend, zonder veel antwoord te verwachten. Nu was het wachtend totdat de mannen gearriveerd waren, en dat zou ze prima met een wijntje kunnen.

Adrian firstAnd I'm sure of that.avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 81
IC posts : 41

Character sheet
Age: 26years
Occupation: Insurgent
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: Born in a storm [Valentine Event]

op za maa 17, 2018 9:08 pm


Ze hadden erom gewed, degene met het langste grassprietje moest het valentijnsfestijn van de royals binnen dringen. Het kon ook niemand anders dan Adrian zijn die getrokken werd. Het was natuurlijk een plezante weddenschap, maar er kwam veel meer bij kijken. Hij zou proberen om bij iemand van de Laendaerys familie te komen, wetend dat ze bij deze mensen moesten zijn om verder te gaan. Hoe meer ze wisten, hoe meer ze hierop konden inspelen. Hij had via via een lijst gekregen met de aanwezigen en de koppels die gemaakt werden. De man die gekoppeld werd aan Laendaerys werd opgehouden door zijn mannen, zodat Adrian zijn plek in kon nemen. Hij was soepel binnen geraakt mede doordat hij netjes gekleed was in een net kostuum dat hij nog in de kast gevonden had. Jaja, Adrian was natuurlijk opgegroeid in een rijkelijk huis en had kleren in overvloed, iets wat niet direct geweten was binnen zijn groep. Hij hield zichzelf op de achtergrond en volgde in stilte de groep mannen. Eenmaal in de grote zaal werd ieder van hen gekoppeld aan een vrouw en  tafel. Adrian hield zichzelf koeltjes, al moest hij toegeven dat hij een beetje nerveus was. Dit was de eerste keer dat hij binnen gedrongen was in de koninklijke gebouwen. Zijn pleegouders hadden vroeger dan wel voor hen gewerkt, maar sinds hun dood was al het contact verbroken. Dit was tevens ook zijn eerste échte 'date'. Het doel van vandaag: het vertrouwen winnen van Adriënna Laendaerys. Hij knikte hoffelijk naar haar en stelde zich voor, alvorens hij over haar ging zitten. "Princess," begroette hij haar. Voorzichtig pakte hij haar hand vast en gaf hier een zachte kus op, waarna hij haar kort aankeek. Na een aantal tellen stilte liet hij haar los en ging hij weer wat rechter staan. Wat een gentlemen. "My name is Adrian. Can I sit down?"  Dat laatst vroeg hij maar om beleefd te zijn en niet als een boer te gaan zitten. Zij is en bleef hoger in rang, maar hij wilde haar natuurlijk ook geruststellen door dat te vragen.
avatar
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 13
IC posts : 10

Character sheet
Age: 32
Occupation: Princess of Valyria
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Born in a storm [Valentine Event]

op zo maa 18, 2018 10:22 pm
History is written by survivors,


Rustig nippend aan haar wijntje keek de prinses door de zaal heen. De vele ogen stonden op haar gericht, merkte ze op. Niet dat ze wat anders verwacht had, ze zou er raar van opkijken als dat niet het geval was. Dus trok ze haar gelaat in een glimlach, en wachtte ze zo geduldig als dat ze zou kunnen totdat de rest van het gezelschap ook gearriveerd was. Er hing een nerveuze sfeer rondom de lady’s die net zoals zijzelf aan het wachten waren. Of was het toch meer een opgelaten sfeer? Misschien een combinatie van beide, het was zeldzaam dat zoiets georganiseerd werd. Wat een goede zaak was, vond Aria, er kon genoeg geregeld worden zonder zo’n gigantisch feest erom heen.

Daar was eindelijk het moment aangebroken, langzamerhand druppelde de vrouwen weg. Het was het teken om de laatste slok van haar wijn op te drinken en nog een keer met haar handen door haar haren heen te gaan. De glimlach op haar gezicht verbreedde zich bij het zien van de man terwijl ze de lady haar weg maakte richting de ober die hun naar de tafel zou begeleiden. Eenmaal aangekomen bij de tafel, waar ze zich soepel op de stoel liet glijden. ’Sir,’ Antwoordde ze formeel, de man toeknikkend als reactie op de zijne. Rustig gaf ze haar hand weg, hij deed alles volgens het boekje, dat moest ze hem toegeven. ’You most certainly may, Adrian,’ Sprak ze, wat warmer dit keer terwijl ze toekeek hoe de man tegenover haar kwam zitten. ’I’m Adriënna Leandaerys, princess of Valyria.’ Stelde Aria zich nog net zo formeel voor. ’Was it a long way to the castle?’
And I'm sure of that.avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 81
IC posts : 41

Character sheet
Age: 26years
Occupation: Insurgent
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: Born in a storm [Valentine Event]

op vr maa 23, 2018 2:58 pm


Adrian bleef zelf nog even staan, wachtend op goedkeuring. Hij mocht hier dan wel zijn om meer over haar, over haar familie, te weten te komen, maar dat wilde niet zeggen dat hij alles er meteen uit kon persen. Zoiets was delicaat, moest rustig aangepakt worden. Hoogstwaarschijnlijk zou hij vandaag nog niets te weten komen, maar wie weet, was dit wel een stap in de goede richting. Bij haar goedkeuring, zette hij zich met een glimlach neer. De jongevrouw stelde zichzelf voor. Hij wist al wie ze was maar deze extra goedkeuring, dat hij bij de juiste persoon zat, was wel goed. Hij had had eerder nog niet echt gezien, enkel van heel ver, dus hij had evengoed per ongeluk aan de verkeerde tafel kunnen gaan zitten. ’Was it a long way to the castle?’ Adrian had zich wat gemakkelijker gezet. Ondanks dat hij een heel vlotte persoon was en makkelijk kon praten, was hij toch niet geheel op zijn gemak. Je kon het niet aan hem zien, daar lette hij wel op, maar het idee dat hij hier niet weg zou kunnen zonder op te vallen en er alleen voor stond, was raar. Al waren natuurlijk ook gewoon de kenmerken van een eerste 'date'. "It was only 2 days traveling by horse." beantwoorde hij haar vraag. Hij had natuurlijk geen twee dagen moeten reizen, aangezien zijn onderkomen zich in de binnenstad bevond, maar dat was niet echt belangrijk. Hij haalde zijn mondhoek op in een kleine glimlach. "So, is this your first Valentine's party here?" vroeg hij nu aan haar. Hij moest natuurlijk niet te veel over zichzelf zeggen, wat dan kon hem tenonder brengen. In zijn ooghoek hield hij enkele andere mannen subtiel in de gaten, om hun houding deels te imiteren.
avatar
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 13
IC posts : 10

Character sheet
Age: 32
Occupation: Princess of Valyria
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Born in a storm [Valentine Event]

op di maa 27, 2018 8:52 pm
History is written by survivors,


Toch was de prinses benieuwt, naar wie de man was. Wat hij hier te zoeken had, naar wat de man had verwacht, en wie hij vervangen had. Natuurlijk had zij aardig wat touwtjes in handen gehad met het match-making. Ze had er nooit aan toegestemd om iemand voor haar te laten kiezen met wie ze de avond door zou moeten brengen. Nee, dat was een veel te kwetsbare positie voor iemand met haar status. Toch had deze man zich ertussen gewrongen, en hoe hij dat precies had gedaan was haar nog niet helemaal duidelijk, nog niet.

Zachtjes liet Aria zich naar achteren zakken in de stoel terwijl ze een van het rondlopende personeel wenkte om nog wat te drinken te bestellen. Met dezelfde lichte glimlach rondom haar lippen keek ze toe hoe de man tegenover haar kwam te zitten. "It was only 2 days traveling by horse." Sprak de man tegenover haar. Het liet Aria even opkijken voordat ze haar glimlach verbreedde. ’Interesting.’ Was het enige woord wat ze sprak, haar ogen onderzoekend naar de zijne, waarna ze haar blauwe ogen even door de immense zaal liet glijden. Het was bij bijna iedereen al tot een gesprek los gebarsten, waardoor er een gezellige rumoer ontstond. ’No it’s almost an annual event, and since I do a lot around this court, I’d be odd if I don’t participate.’ Berekend sprak Aria haar woorden uit, waarnaar ze opnieuw opkeek. ’And how’s that for you?’And I'm sure of that.avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 81
IC posts : 41

Character sheet
Age: 26years
Occupation: Insurgent
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: Born in a storm [Valentine Event]

op do apr 05, 2018 7:28 pm


Adrian had zijn blik tijdens het moment van stilte even langs de massa laten gaan, zoekend naar een naaste persoon. De mensen naast hen zaten dichter bij dan hij gewild had, dus het werd tijd dat hij ten tonele verscheen, om het awkward gesprek te vermijden. Zulke geforceerde gesprekken waren nooit zijn sterkste kant geweest en dat zou ook nooit zo worden. Aha, in zijn ooghoek zag hem verschijnen tussen de butlers, Jordan, zijn kameraad van de insurgents. ’No it’s almost an annual event, and since I do a lot around this court, I’d be odd if I don’t participate.’ Natuurlijk, waarom dacht hij ook niet eerst na voordat hij zo'n vraag stelde. Het antwoord lag voor de hand. HIj zei niets, maar knikte begrijpelijk. ’And how’s that for you?’ "It's the first time that I participate here." HIj gebruikte zijn armen om aan te tonen dat het over dit event ging. "It's actually a very good idea to bring people together." zei hij met een glimlach, tegelijkertijd haar ook een compliment gevend. Zij was namelijk één van de verantwoordelijke van het event, iets wat algemeen geweten was. Juist op het moment waarop hij zijn mond open trok om nog iets te zeggen, werd ergens ergens in de zaal iets geroepen tegen een onhandige ober die zijn schotel had laten vallen over twee tafels. De onhandige ober, Jordan, ging meteen in de verdediging en startte hiermee een discussie tussen een aantal aanwezigen. "What a noice," mompelde hij met een frons. Meerdere tafels keken in de richting van de heisa. Adrian leunde naar voren, dichter naar Adriënna. "Let us look for a quiet place to talk?" stelde hij voor met een glimlach, de heisa gebruikend als excuus om de massa te verlaten.
avatar
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 13
IC posts : 10

Character sheet
Age: 32
Occupation: Princess of Valyria
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Born in a storm [Valentine Event]

op zo apr 22, 2018 8:53 pm
History is written by survivors,


Nog steeds zat de prinses relaxt achterover haar stoel, haar ellebogen op de leuningen terwijl ze met beide handen haar wijnglas in haar vingertoppen vasthield. Met een kleine, liefelijke glimlach om haar lippen heen gevouwen, die soms toch doortrok in een tikkeltje arrogantie. Rustig keek Aria toe, nieuwsgierig rakend naar de nog onbekende man voor haar. Hij had ervoor gezorgd dat ondanks haar geregel ze alsnog een blind date zou hebben. In plaats van alarm te slaan liet ze de man zijn act volhouden, al zou ze voorzichtig blijven.

Even kneep ze haar ogen samen wanneer hij door de zaal heen keek, het liet haar even zijn blik volgen. Het was inmiddels aardig rumoerig geworden, wat betekende dat het tot nu toe een geslaagde avond was. Het antwoord op haar vraag liet haar weer terug opkijken naar de man. ’I haven’t seen you around here.’ Bevestigde ze zijn opmerking, terwijl ze lichtjes met haar hoofd knikte. ’I find it a very good initiative indeed.’ Even verbrede haar glimlach zich voordat ze werd afgeleid door een geluid van een drama verderop. Een ober was de fout in gegaan en maakte er aardig wat stennis over, zo leek het in ieder geval. Terugkijkend naar de man bij zijn opmerking kneep ze haar ogen samen, haar lichtelijke verachting uitend. ’Sounds like a decent plan.’ Met de woorden, zo zorgvuldig gesproken trok Aria even haar wenkbrauw op voordat ze opstond van de stoel. Een zucht verliet haar lippen terwijl haar blik nogmaals op de onrust liet vallen, voordat ze een van de dienstmeiden staande hield. ’Fix this.’ Klonk haar stem kil, waarna ze zich weer richting Adrian draaide. ’I’m sure we can find a, council room if that would suit?’And I'm sure of that.avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 81
IC posts : 41

Character sheet
Age: 26years
Occupation: Insurgent
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: Born in a storm [Valentine Event]

op wo mei 09, 2018 12:02 am


Ze bevestigde al snel wat hij gezegd had, wat bij hem positief overkwam. Hij trok zijn mondhoek op in een glimlach en knikte als bevestiging dat hij luisterde en haar begreep. ’I find it a very good initiative indeed.’ Nadat ze dit zei, liet ze haar blik door de zaal gaan. Jordan was zich van zijn beste kant aan het laten zien en bereikte hiermee ook hun tafel. Adrian had als reactie voorgesteld om een rustigere ruimte op te zoeken, waar Adriënna op inging. ’Sounds like a decent plan.’ Daar had hij op gehoopt. Op deze manier kon hij haar in een rustigere omgeving spreken en zorgde hij er ook voor dat ze meer op haar gemak was. Dat was toch zijn doel, haar vertrouwen krijgen en daardoor over onderwerpen praten die je anders niet met een vreemde besprak. Het zou een lang proces zijn, iets wat misschien wel meerdere dagen nodig had, maar zover was hij natuurlijk nog niet, als hij al zover geraakte. Toen de prinses recht stond, trok hij zich ook recht. Even bleef hij staan en hield hij haar in de gaten, toen ze een dienstmeid aansprak. Kort ging er een wenkbrauw omhoog bij de toon die ze aannam, maar al snel liet hij zijn wenkbrauw zakken. Ze moest niet weten dat hij dit gehoord en gezien had. Toch was het voor hem weer iets wat hij kon meenemen, iets om rekening mee te houden. Om aan te geven dat hij niets gehoord had, stapte hij alvast iets verder. ’I’m sure we can find a, council room if that would suit?’ Hij knikte instemmend. "That sounds good!" zei hij met een charmante glimlach. Hij liet haar voor gaan, aangezien hij toch niet wist waar naartoe te gaan. "You go first." Met het stappen had hij zijn handen achter zijn rug gelegd. Als deze ruimte al zo groot was, kon hij nog enorme ruimtes verwachten. "I would lose the way here." Dat laatste zei hij met een glimlach op zijn gezicht.

Gesponsorde inhoud

Re: Born in a storm [Valentine Event]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum