welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Maximilien Bourbon
Maximilien Bourbon
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 65
IC posts : 63

Character sheet
Age: 32
Occupation: Bourbon Whiskey
Residence : Navarre

The Energy Never Dies - Pagina 2 Empty Re: The Energy Never Dies

op za feb 09, 2019 1:08 am

FATED TO PRETEND
this is our decision
to live fast and die young
Voordat Max op zijn vakterrein was aangekomen, werd hij onderschept door een plotselinge vraag van de ander. De meeste mensen waarmee hij de lakens had gedeeld zouden hem niet onderbreken op zo’n cruciaal moment. Toch koos Max ervoor om de onderbreking te zien als één of ander compliment; de ander wilde in ieder geval zijn naam weten. ‘Max’ was het simpele antwoord dat hij gaf. Niet zijn volledige naam, en al helemaal niet zijn achternaam. Hij had de familie al meer dan genoeg schande toegebracht. Hij had er geen behoefte aan dat er geruchten de ronde zouden doen over hoe het zwarte schaap van de Bourbons zijn bed deelde met onbekende mannen. De ander stelde zichzelf voor als John, de meest standaard naam die Max zich kon indenken. Hij greens toen de ander zo gracieus was om hem toestemming te geven om verder te gaan met waar hij mee bezig was. Max liet zijn vingertoppen even plagend over het dijbeen van de ander glijden. “I’m not sure if I want to, now that it turns out you didn’t even remember my name.” Het kwam er allemaal behoorlijk onserieus uit, maar hij ging er niet om liegen. Het had zijn ego toch enigszins geschaad dat de ander zijn naam vergeten was.
HOUSE OF BOURBON
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum