welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Percival Delacroix
Percival Delacroix
Member
Aantal berichten : 9
IC posts : 5

Character sheet
Age: 26
Occupation: General & Horse breeder
Residence : D'auvignon

Trouble Empty Trouble

op wo jul 18, 2018 9:51 pm
I got options, you've been chosen.
Tag: Mira // words:
Als kleine jongen droomde Percival er altijd van om bij het circus te gaan. Hij zou dan een hele paardenshow opvoeren voor de mensen en nog veel meer. Voor hem had het leven echter anders uitgedraaid. Van jonge leeftijd viel hij onder de hoede van een ridder om er daarna zelf een te worden en nog veel meer. Dus hij had de circusdroom opzij moeten schuiven, al vond hij dat nog niet meteen super erg. Nu kon hij tenminste een oogje houden op zijn broer, zorgde hij er bijna persoonlijk voor dat hem niets zou kunnen gebeuren. Maar dat nam niet weg dat hij zo nu en dan wel eens naar het circus ging kijken om zichzelf te vermaken. Het merendeel van de tijd had hij wel altijd vrouwelijk gezelschap bij zich, maar tja who could blame him? In de ochtend was hij natuurlijk bij zijn paarden te vinden had hij deze ook alles gegeven wat ze nodig hadden en was hij weer vertrokken. Dit keer richting de stad. Vandaag stond er niets op zijn agenda, geen geplande meetings met de kapiteins van het leger of wat dan ook. Tijd om zijn naam nog eens faam aan te doen.

Onbewust hadden zijn voeten hem geleid naar het circus. Niet dat er daar iets te doen was of zo, of toch niet aangekondigd. Van alle plekken naar waar hij had kunnen gaan, was hij hier terecht gekomen. Hij zou meteen zijn omgedraaid als hij van binnen de tent geen stemmen had gehoord. Dat zorgde er natuurlijk voor dat hij nieuwsgierig werd. Of hij het zou wagen om binnen te gaan? Hij was Percival, natuurlijk zou hij binnen gaan. In alle stilte sloop hij onder het zeil van de tent, dat natuurlijk van stof was gemaakt, naar binnen. In plaats van zich ook gewoon te verstoppen om alles te volgen wat er aan de hand was, besloot hij helemaal iets anders. De man ging midden op de geïmproviseerde tribune zitten. Wel helemaal in het donkere stuk, maar in het midden. Er leek een soort repetitie aan de gang te zijn, iets wat zeker zijn interesse wekte.Trouble Gwaine-gwaine-19186462-408-177
Mirabella Ramiréz
Mirabella Ramiréz
Member
Aantal berichten : 17
IC posts : 6

Character sheet
Age: 21 years old
Occupation: Showgirl
Residence : Traveling around

Trouble Empty Re: Trouble

op za jul 21, 2018 1:59 am


Zweet druppelde als parels van haar licht getinte huid. Hijgend dwong ze zichzelf dat ene stapje verder. Een sprong hoger. Een grijp gevaarlijker. Een net onder haar beschermde haar tijdens de training. Maar als zometeen het feest los zou barsten en mensen van alle kanten over de wereld zouden mogen toetreden wist ze dat haar net er niet meer zou zijn om haar te beschermen. Zo had ze het zelf immers altijd afgedwongen nietwaar? Ze wou het 'real' houden voor haar toeschouwers. Hoe pijnlijk real het dan ook voor haar zou zijn als ze tien meter minimaal omlaag zou donderen.

Haar trainer riep na een laatste salto waarbij ze net misgreep in in het net donderde een halt tot de training. Met een slecht accent dat duidelijk aangaf dat hij van een land ver buiten Fallen Skies kwam liep hij te klagen over hoe ze te afgeleid was en maar morgen verder moest trainen als ze er meer zin in had. Verzuchtend probeerde Mira zich nog te verantwoorden bij de man maar deze wou niet naar haar luisteren en liep de tent al uit.

Zichelf vervloekend keek ze opnieuw op naar de hoge trapezes en klom omhoog. Het moest haar lukken. Het kon niet anders. Deze act zou de wereld versteld doen staan. Zou ze het niet redden kon ze net zo goed een leven beginnen als circus clown. Dan was ze toch al het lachertje van de zaak.

Een zwaai

salto

grijp.

Nog een zwaai.

Dubbele salto en..

De trapeze schoot net voorbij aan haar hand. Een geschrokken kreetje verliet haar lippen terwijl de natuurwetten hun taak deden en ze richting de grond stortte. Waar ze de klap van het net verwachtte ving alleen haar been deze klap op en wist ze zich te realiseren dat ze net naast het net was gevallen. Door de half opgevangen klap maakte haar lichaam een soort van lucht koprol, greep ze zichzelf nog vast aan een touw om haar val iets te breken, wat resulteerde in een behoorlijke schuurwond op haar hand voor ze alsnog vol terecht kwam op de harde grond. Haar gezicht in het zand waar ze van schock even zo bleef liggen.

Believe you can
and you're halfway thereI don't sweat
I sparkle
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum