welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart  - Pagina 2 Empty Re: Black Heart

op di mei 08, 2018 5:47 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Het was een fijn gevoel om een man als Conan aan zijn zijde te hebben. Als er iemand was die een job naar behoren kon uitvoeren zonder dat hij er telkens bovenop moest zitten, was hij het wel. Hij was blij dat de man hem niet gepeerd was na zijn muiterij, en hem had aanvaard als nieuwe Captain op de Shark. Want het zou moeilijk zijn om hem te vervangen. Zo niet onmogelijk. De ander hoefde niet eens aangespoord te worden om weer aan de slag te gaan. Hij nam de brief en stak hem in een enveloppe, om hem vervolgens te verzegelen met het Skull & Bones zegel. Hij liep vervolgens naar buiten en wenkte een jongere piraat om de brief richting de villa te brengen. Daarna stuurde hij zoals afgesproken nog twee man om een laatste rondje te maken in de stad, om alle manschappen terug te roepen. Met een gerust hart verdween hij vervolgens het ruim in, om te checken of alle goederen netjes vast zaten. Want een storm op zee was nooit uitgesloten.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum