welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Gwynn
Administrator
Real name : Kiki
Aantal berichten : 76
IC posts : 30

Character sheet
Age: 34 jaar
Occupation: Mercenary / Witcher
Residence : Skorravir
Profiel bekijken

Admin veranderingen Empty Admin veranderingen

op vr jun 08, 2018 11:25 am
Beste leden,

Marie heeft het team verlaten als admin. We willen Marie ontzettend bedanken voor alles wat ze heeft gedaan (en doet, want de plots zijn er nog steeds!) en hopen dat ze nog altijd heel veel plezier mag hebben op het forum!

In de Discord had Marie een bericht geplaatst:

Lieve leden, na maanden van veel liefde en energie in de site te hebben gestoken ga ik jullie vandaag verlaten als admin en is marie weer een vrije elf. Ik wens jullie nog veel plezier op de site en spreek jullie graag nog via discord of het onzintopic.

Marie

Ontzettend bedankt voor alle inzet!

Ook gaat er voor Dacosta veel veranderen, binnenkort gaat daar meer bekend over worden. Zij en Lareth gaan hun wegen scheiden. Omdat Dacosta weg gaat vallen als admin account is voor Michelle Robin Akesh als admin account ingesteld nu.

- Het Team


Admin veranderingen TztLck5
I need a lot of your cheapest, strongest alcohol.
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum