welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 23
IC posts : 16

Character sheet
Age: 11 years
Occupation: Daughter of the lord
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Turning Tides

op za feb 10, 2018 5:08 pm
a bruise is a lesson and
each lesson makes us better
Ergens was het goed dat haar vader haar niet mee liet gaan naar het eiland. Om te beginnen was het geen plaats voor kinderen, iets wat Crescent zelf niet leek te geloven. Ze was een elfjarig meisje met kinderlijke naïeviteit die haar denken beïnvloedde. Het zou alles behalve gezond zijn om haar op zo’n eiland te brengen, waar allemaal ruige en onbetrouwbare figuren zaten. Ze had er namelijk alles voor over om tijd bij haar vader te spenderen, ze zou er alles voor over hebben om met hem mee te gaan naar dat eiland. Ten tweede was er natuurlijk nog haar moeder. De arme vrouw had altijd haar best gedaan om haar dochter veilig te houden, al had ze er maar weinig liefde voor teruggekregen. Iets wat ook niet eerlijk was, maar opnieuw, ze was een kind en als er iets was waar kinderen geen zin in hadden dan was het wel een volwassene die hen vertelde wat ze wel en niet mochten doen. Crescent was een kind die genoot van de vrijheid die ze kreeg. Wanneer ze deze niet kreeg, dan zorgde ze er eigenhandig voor dat ze toch diezelfde vrijheid behield. Zelfs al betekende dat dat ze in het holst van de nacht de villa uit probeerde te glippen, om vervolgens wat rond te struinen in de havens.

Hij kwam eten. De teleurgestelde houding van eerder verdween als sneeuw voor de zon en ze keek hem opgewekt aan. Eerst zouden ze een wandeling maken, waarop ze hem vroeg waar hij heenwilde. Het maakte voor haar weinig uit, zolang ze maar tijd door kon brengen met haar vader. Hij haalde zijn schouders op en suggereerde vervolgens dat ze wat in de haven konden wandelen, door het centrum van de stad en vervolgens naar huis. Opgetogen knikte ze, waarna ze naar de deur toe stuiterde. “I want to show you my tree! I found one where you can look out over the sea. I’ve been waiting for your ship, you know. And as soon as I saw you coming I made my way down to the harbor. I also carved in the days I was waiting for you. Can you please visit more often?” Het was een hele stroom aan vrolijke woorden die haar mond verliet. Crescent duwde de deur open en wachtte daar op haar vader. Het was niet dat ze haast had om weer van het schip af te komen, ze had er gewoon zin in om rond te lopen met haar vader. Buiten wachtte ze eventjes op hem, waarna ze hem voorging over de plank en al snel weer met twee benen op de kant stond. Enthousiast stak ze haar hand naar hem uit, immers had ze er weinig zin in om hem kwijt te raken in de drukke haven.
notes: noneavatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 594
IC posts : 412

Character sheet
Age: 38
Occupation: Lord of Isla de Juegas
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

Re: Turning Tides

op ma feb 12, 2018 5:42 pmDe opgewekte expressie op haar gezicht was bijna genoeg om hem te doen vergeten wat er thuis allemaal wel niet op hem stond te wachten. Hij probeerde de opdoemende gedachten aan Zypha maar weg te duwen. Cres wilde hem graag thuis hebben, dus dat zou hij doen. Gelukkig stemde ze in met de wandeling, wat hem weer wat extra tijd gaf om zich voor te bereiden op wat komen ging. Hij volgde haar naar de deur en hoorde haar glimlachend aan terwijl ze vol enthousiasme vertelde over een of andere boom. De glimlach vervaagde echter al snel weer toen ze vertelde dat ze de dagen dat hij weg was in de stam kerfde. Direct stelde hij zich voor hoe er een bijna wel een honderdtal aan markeringen in het hout gesneden zou moeten staan. Hij knikte wat afwezig toen ze vroeg of hij vaker langs wilde komen. “I’ll try,” zei hij, wat zachter dan voorheen. Even volgde hij haar in stilte het dek over en de loopplank af. Ondanks dat het allemaal wel waar was, voelde het toch allesbehalve goed om geconfronteerd te worden met zijn tekortkomingen als vader. Eenmaal aan de kade pakte hij haar hand vast en zocht zijn weg door de menigte. “Let’s go see your tree, okay?” Hij wilde eigenlijk helemaal niet weten hoe lang hij wel niet was weggeweest. Hij had niet eens de moeite gedaan om de dagen bij te houden.

Ietwat afwezig voerde hij haar de kade over. Hier en daar zag hij een bekend gezicht dat hij even kortaf groette. Zijn maag draaide zich even om toen hij een aantal crewleden zag die alweer druk bezig waren met het inladen van het schip voor de reis naar Isla de Juegas. Asher had ze immers verteld zo snel mogelijk weer weg te willen. “How’s your mother been?” vroeg hij Cres vervolgens, al was er enige aarzeling hoorbaar in zijn stem. Voor zijn eigen veiligheid was het wel zo goed om het humeur van Zypha even te peilen. Mocht ze erg boos zijn, dan deed hij er beter aan om helemaal niet thuis te komen. Al kwam hij daar nu nog maar moeilijk onderuit.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum