welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Lupus Skœdirsson
Member
Real name : L
Aantal berichten : 23
IC posts : 1

Character sheet
Age: 30
Occupation: Hunter
Residence : Mother's Heart
Profiel bekijken

Shimmering Like Gold [Octavia] Empty Shimmering Like Gold [Octavia]

op za sep 30, 2017 8:28 pm

Shimmering Like Gold [Octavia] Tumblr_mppg2jAzuF1rxwyfuo6_250


If you dig in the cave
Filled with your mistakes
You will find wisdom
Shimmering like gold

Het is eerlijk gezegd niet vaak dat Lupus advies neemt van vreemdelingen, maar Octavia is, om te beginnen, niet eens een vreemdeling en ze zijn dan ook nog redelijk close. Nou, nu ook niet super close maar als je elkaar wat dingen kunt leren dan gaat de 'getting-along'-fase al veel vlotter. In ieder geval, de oudere man leert haar dan hoe ze beter sporen kan volgen terwijl zij hem beter leert vechten met boog en zwaard.

Aangezien dat Lupus meer met klauw en tand vecht is dit eerlijk gezegd de ideale arrangement voor hem. En omdat Octavia niet zo super goed is in spoorzoeken ziet hij het wel zitten om haar een paar tips te geven; met de neus van een wolf is het gemakkelijk om prooi te vinden en op te sporen. Hij is misschien niet de beste leerkracht maar Octavia helpen doet hij altijd toch wel graag dus zo een paar gemakkelijk survival en opsporing tips zijn niet te veel gevraagd voor hem.

Lupus is niet altijd even aangenaam om bij te zijn, vooral wanneer hij zich 'laat gaan' en meer wolf dan mens wordt tijdens zijn jachten, maar ja; tegen zijn eigen mensen zal hij nooit gaan. Soms neemt hij Octavia dan mee op een van zijn jachten, en terwijl hij zijn nieuwe skills in zwaardvechten en boogschieten kan testen kan zij haar opsporing tot de test brengen.

In ieder geval staat Lupus nu te wachten op haar net buiten haar huis, zijn vuur rood haar glinstert in de kleine hoeveelheid zon die door de donkere wolken tevoorschijn komt en hij houdt altijd een oog op zijn omgeving om zeker te zijn dat er geen indringers zijn ( niet dat dat nu vaak voorkomt maar beter safe than sorry, niet? ).
Shimmering Like Gold [Octavia] Giphy
Shimmering Like Gold [Octavia] Gray_l11
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum