welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Market days

op ma okt 02, 2017 11:11 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Zaleera stapte over één van de plaza's in Aztlan. De zon stond hoog aan de hemel, het was midden op de dag en de plaza was gevuld met kraampjes en kleden waar men allerlei goederen verkocht. Verse vruchten uit het regenwoud, sieraden van goud, geweven manden, kleden in de meest felle kleuren en ga zo maar door. De stad was vol leven, precies zoals ze het graag zag. Haar mensen op hun gemak door de vrede die er op het moment heerste. Ze stapte naar een kraam waar men warme cacao serveerde. De mensen gaven het haar mee zonder er wat voor te vragen, maar ze legde evengoed een paar munten neer. De Rayen familie had genoeg geld om zulke kleinigheden te betalen. De vrouw ging ergens tegen een muurtje zitten en bracht het kopje naar haar mond. De cacaomelk was niet erg zoet en er zaten bovendien pittige kruiden in. Niet iets dat iedereen op prijs kon stellen, maar in Nymmerwell was het een bekende drank die afstamde van de rituelen gehouden door de eerste mensen. Verderop werd er muziek gespeeld en ze sloot haar ogen voor een moment. Als elke dag nu zoals deze kon zijn.

   
Zaleera Rayen, Queen of Nym


(Eerste post voor Nyx)
avatar
Member
Real name : Juul
Aantal berichten : 88
IC posts : 13

Character sheet
Age: 20
Occupation: Pirate
Residence : Traveler
Profiel bekijken

Re: Market days

op vr okt 06, 2017 12:18 pmSOPHISTICATED MOOD SWINGS,
MANIPULATED DAY DREAMS


Ze had er een hele tijd over nagedacht, maar morgen was het eindelijk zo ver. Morgen zou ze Nymmerwell verlaten en voorlopig ook niet meer terugkeren. Waar ze precies heen ging wist ze nog niet, maar dat maakte haar ook eigenlijk niet zoveel uit. Nymmerwell had haar twintig jaar lang een prachtig thuis geboden, maar nu werd het tijd om de rest van de wereld te gaan verkennen. Waarschijnlijk zou ze nog wel eens terugkeren, maar voorlopig rekende ze daar niet op. Er was echter nog wel iemand waar ze afscheid van moest nemen voor ze vertrok. Vertrekken zonder afscheid te nemen van de koningin van haar thuisland voelde niet goed. Dat kwam allemaal later op de dag wel. Eerst moest ze nog enkele aankopen doen voor morgen, en welke plek was daar nou meer geschikt voor dan de grote markt in Aztlan.
Eenmaal slenterend tussen de verschillende kraampjes door besefte ze hoe erg ze de sfeer in deze stad zou gaan missen, maar het riep ook een aantal vragen op. Zou het er in de andere koninkrijken ook zo levendig zijn, of juist compleet het tegenovergestelde? Zouden ze er dezelfde, levendige muziek spelen, of juist helemaal niet? Helaas zou ze daar pas achter komen wanneer ze daar haar eerste stappen zou zetten, en dat kon nog wel even duren.
Bij een van de kraampjes gevuld met allerlei soorten eten bleef ze even staan. Het liefst zou ze de hele kraam morgen mee zich meeslepen, maar dat leek haar niet zo'n slim plan. Ze wilde zo min mogelijk mee hoeven te slepen om de reis zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Hoe smeer spullen, hoe meer gesjouw. Hoewel ze erg geconcentreerd met het eten voor zich bezig was spotte ze een bekend figuur vanuit haar ooghoek. Ze moest even goed kijken, maar dat leek inderdaad de persoon te zijn waarnaar ze op zoek was. Ze liet het eten even voor wat het was en stapte op de vrouw af. Ze begroette de koningin met een kleine buiging. "Goedenmiddag, ik was al naar u op zoek." Zei ze met een vriendelijke glimlach, niet zo goed wetend hoe je zo'n gesprek nou het beste kon beginnen. Meteen met de deur in huis vallen was misschien een beetje vreemd. "Is deze plaats nog vrij?" Vroeg ze vervolgens, doelend op het plekje naast de vrouw.


Komende twee weken weinig tot geen posts ivm toetsen.
Nyx | Azra
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTVOICE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Re: Market days

op ma okt 09, 2017 5:22 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Haar familie had altijd geprobeerd om de kloof tussen de mensen en hen niet zo groot te maken dat ze ergens onbereikbaar op een troon zaten. Natuurlijk waren en tijden en soms dagen dat dit wel zo was geweest en waarin dit nog altijd moest, maar tussen die momenten in was het gewoon om Zaleera te zien in de grote stad. Er werd altijd een oog op haar gehouden, hoewel ze ook goed zelf van zich af kon bijten. Extra maatregelen waren echter niet zo vreemd gezien haar man vermoord was door Aeron. Je kon er altijd een gek tussen hebben zitten. Er waren hier teveel gezichten om van iedereen te weten wie ze waren en waar ze vandaan kwamen, al kon ze iemand die echt uit Nymmerwell of Aztlan kwam er meestal wel uit plukken. Zo ook de jonge vrouw die op haar af gestapt kwam met een kleine buiging en de mededeling dat ze al naar haar opzoek was geweest. "Goedemiddag, neem plaats," antwoordde ze de vraag of de plek naast haar nog vrij was. "Waaraan heb ik de eer te danken dat er naar mij gezocht wordt?" vroeg ze vervolgens, waarna ze opnieuw een slok nam van haar cacaomelk.

   
Zaleera Rayen, Queen of Nym
Gesponsorde inhoud

Re: Market days

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum