welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Femke
Aantal berichten : 178
IC posts : 15

Character sheet
Age: 53 years
Occupation: Doctor
Residence : Mother's Heart
Profiel bekijken

Don’t change horses in the middle of the river

op vr okt 13, 2017 10:12 am
Na een paar dagen in Falkreath te hebben verbleven was het weer tijd om naar Vanaheim te vertrekken. Eideard had de hoofdstad van het koude gebied bezocht om informatie en medicijnen uit te wisselen met de plaatselijke artsen, zodat dokters van beide landen weer net wat beter voor hun zieken en gewonden zouden kunnen zorgen. Ondanks dat hij weer wat extra kennis had vergaard, was Eideard opgelucht toen hij de stad uit reed op zijn donkere paard. In vergelijking met Mother’s Heart was Skørravir enorm groot en uitgebreid en dat was iets wat hij nooit gewend zou kunnen raken. Het was dan ook een verademing om over de rustige wegen door de natuur te kunnen rijden. Dat hij hier meer op rovers en roofdieren moest letten was bijzaak.

Eideard bevond zich nog binnen de grenzen van Falkreath toen hij iets opmerkte. Hij liet zijn paard halt houden en keek bedachtzaam naar dat wat niet leek te kloppen. Daar, een paar meter van de weg vandaan, tussen de naaldbomen, stond een gezadeld paard. Geen ruiter te bekennen. Ervan uitgaand dat er weleens iets met de berijder gebeurd zou kunnen zijn, keek Eideard om zich heen met zijn magie “ingeschakeld”, maar ook achter de dichtstbijzijnde begroeiing was geen mens te bekennen. Even overwoog hij om gewoon verder te rijden en het onbekende paard te laten voor wat het was, maar het idee dat diens ruiter zwaargewond zou kunnen zijn hield hem tegen. Eideard besloot om toch maar een kijkje te nemen en hij reed, nog gezeten op zijn eigen paard, dichter naar het andere dier toe.


OOC:Athena eerst!Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum