welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
opmerkingen
Heb je een opmerking, klacht of compliment die je graag anoniem wilt maken naar het team? Dat is nu mogelijk!

Vul dit Google Form in en we zullen je opmerking zo snel mogelijk behandelen en verwerken!
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 122
IC posts : 82

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

05. Vanaheim

op vr aug 18, 2017 3:14 pm


 
   
   
 
Vanaheim
Fiercer than fire


GENERAL
Country Vanaheim
Inhabitants The Children
Capital Mother's Heart
Colours Black, orange
Symbol Raven
Slogan Fiercer than Fire
Government The Commander
Religion Have faith in the Mother
Racial distribution Mostly human - they're not fond of others.
Naming It isn't uncommon for Children to not have a surname, as the older families never got one and have no interest in doing so. Some more modern families, however, tend to have one.
Description of major cities Only one big 'city' can be found in Vanaheim, while others remained small over the years. They're not built for the eye, but rather for safety and usefulness. The houses are small and can be broken down/built up quickly. There are some towns close to the border that have stronger houses, though they are quite uncommon.
The Temple of Light

LANDMARKS
The Temple of Light is een tempel, verscholen tussen de bergen in Vanaheim. Geruchten doen geloven dat ieder die een voet in deze tempel zet, gedoemd is om te sterven. Of de bezoekers van deze tempel gedoemd zijn is onbekend, maar dat het gevaarlijk is en niet iedereen veilig de Tempel verlaat, is waar.

Mother's Peak is de hoogste berg van Vanaheim. Dit is waar de Games plaatsvinden wanneer er gezocht wordt naar een nieuwe mogelijke opvolger van de Commander. Aan deze berg bevindt zich een klein dorp genaamd "Mothers Watch", waar de Commander en haar Ambassadors bijeen komen wanneer nodig. In tegenstelling tot de meeste plekken, zijn de huizen hier zowaar van steen om de belangrijkste Children te beschermen.
 


Mother's Watch


FAUNA
In Vanaheim leven veel roofdieren, genietend van de zachte temperaturen en het prooirijke bos. Het vinden van eten is nooit lastig, enkel gevaarlijk. Je wil niet per ongeluk het eten stelen van een zwarte beer. Hoe meer je echter in het Westen komt, hoe minder fauna je tegen zal komen. In de bergen is het leven hard en zal men dus voornamelijk vogels en wilde geiten tegenkomen, met hier en daar een verdwaalde wolf uit het Noorden.

Zoogdieren Katten, runderen, herten, paarden, zwijnen, geiten, zwarte beren, vossen, hyena's, wolven, poema's en klein prooi.
Vogels Haviken, adelaars, valken, uilen, Rallen, water- en zeevogels en kleinere prooien.
Reptielen & insecten Diamantrugschildpad,  alligatorschildpadden, hagedissen, leguanen, adders, ratelslangen en kaaimannen en andere kleine aligatoren.
amfibieën Salamanders, axolotls, padden, kikkers
Monsters & schepsels  Behemoths, Wraiths, Shades.


Mother's Embrace"Remember that She is not punishing you. She is preparing you. Trust Her plan."
Laatst aangepast door Lexa op wo sep 27, 2017 8:38 pm; in totaal 5 keer bewerkt
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 122
IC posts : 82

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Re: 05. Vanaheim

op wo sep 13, 2017 8:18 pm


    
Laws & Culture

De cultuur in Vanaheim is  wat... anders dan andere gebieden. Ze leven volgens de harde regels van de natuur en hebben verder weinig wetten. Zolang je niemand anders lastig valt, kan je leven zoals je wilt. Bouw een huis waar je het wil, slacht welk dier dan ook en handel in wat je maar kan vinden. De mensen die hier leven zijn erg op zichzelf, maar toch zorgen ze voor elkaar. Er wordt veel geruild zodat iedereen genoeg eten, kleding en gereedschap heeft om mee door het leven te komen. De één betaalt zijn brood door het trainen van een ander's kinderen, en zo voort.
Toch zijn er enkele kleine regels, zoals dat het verboden is om te stelen of te doden. Ook zijn er bepaalde gebieden waar het gewone volk niet toegestaan is. Doe je dit toch, dan moet je voor de Commander verschijnen en wordt je straf bepaald.


De Conclave is waarschijnlijk het grootste en apartste ritueel in Vanaheim. Eens in de zoveel jaar (geen vaste tijd, maar wanneer de Commander vindt dat het tijd is), wordt er een Conclave gehouden. Vergelijk het met een Hunger Games: Tien kinderen worden op de top van de hoogste berg gedropt en moeten hun weg naar beneden vinden. Hierbij gelden geen regels. Als meerdere kinderen het levend naar beneden redden, dienen zij te vechten tot er één overblijft. Deze zal vervolgens in de regering worden opgenomen en per direct meegenomen worden op de Commander's meest belangrijke taken, zodat wanneer deze overlijdt, de opvolger het meteen over kan nemen.Laatst aangepast door Lexa op wo sep 27, 2017 12:25 pm; in totaal 2 keer bewerkt
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 122
IC posts : 82

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Re: 05. Vanaheim

op wo sep 27, 2017 12:13 pm


    
Mother's Heart

De enige grote stad in Vanaheim, al zullen andere bevolkingen het niet eens een stad noemen. Het is een zeer kleine stad met enorm kleine huizen, vaak enkel bestaand uit een kleine keuken, toilet en enkele bedden. De huizen zijn duidelijk enkel gebouwd op het beschermen tegen het weer. Ten alle tijden staan the Children klaar om al hun spullen bijeen te rapen en ergens anders weer op te bouwen. Het centrum bestaat dan ook enkel uit wat armoedige kraampjes, waar de bewoners goederen ruilen om te kunnen leven. Een grote, houten muur beschermt de bewoners van ongewenste indringers. Reizigers worden, vaak voor een kleine prijs, echter gewoon binnengelaten indien zij dit willen.  

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum