welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Aantal berichten : 23
IC posts : 14

Character sheet
Age: 24
Occupation: Pirate, Information broker, Queen of the damned
Residence : Around
Profiel bekijken

[M] |open| This is the good stuff?

op zo feb 11, 2018 5:48 pm
I see what is right and approve, but I do what is wrong.
Zacht blies ze de rook uit, een haast vriendelijke glimlach op haar lippen. Ze stond in de schaduwen, verborgen in een van de vele stegen die de stad rijk was. De sigaret tussen haar vingers zocht haar lippen weer op. In de verte weerklonk de zachte muziek van een saxofoon, terwijl haar blauwe ogen de stenen muur tegenover haar onderzocht. Even liet Tanith haar hoofd tegen de stenen achter haar rusten, dit maakte haar altijd hongerig. Maar op dit moment meer naar een arm om aan te knagen. Niet zoals gewoonlijk, vis of rijst bijvoorbeeld. Goede opties. Maar nee, te lui. Tegelijkertijd werd ze er ook rustiger door, had ze geen zin om veel moeite te doen. Daarom stond ze nog hier. even leek ze in beweging te komen, maar het was enkel om te zien of er iemand dichtbij was. Maar tot nu toe was ze veilig, Na enkele minuten hier te hebben gestaan, duwde ze zichzelf van de muur. Vervolgde haar weg naar een café, drank. Tanith had iets te drinken nodig. Het was een simpele keuze, de eerste de beste kroeg kreeg een bezoek. Met een fles bier was ze naar buiten gelopen en vervolgde haar weg naar een klein afgelegen heilige tuin. Niet dat ze zo heilig was, met drank en drugs was het niet echt de bedoeling om het land te onteren. Ze had niet enkel geleerd hoe te vechten toen ze nog op zee zat, welke planten je wilde hebben was ook erg belangrijk, naast goud, want dat bleef altijd het belangrijkste doel. Lekker cliché, dacht ze met een grijns. Rustig streek ze neer op een bankje, haar lange jas zorgde ervoor dat haar kleding niet al te vies werd van het bankje. Vervolgens maakte ze een tweede sigaret, legde daar het gemalen blad in en rolde het; dit was duidelijk niet haar eerste keer. Ze was er handig in, vervolgens zette ze de sigaret aan heet lippen, met een klik in haar vingers, had ze een kleine vlam gecreëerd op haar wijsvinger. Klaar, tijd om te genieten van de drank, met wat drugs.
MADE BY MINNIE OF BTN
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum