welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 19
IC posts : 13

Character sheet
Age: 61
Occupation: Vintner
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Open Arms

op zo maa 11, 2018 3:54 pm
CAMYLA VAELE


Tegenwoordig draaide Camyla zich liever nog een keer om als het daglicht door haar kamerraam naar binnen scheen. Ze was zeker geen ochtendmens en daar kwamen ook nog eens allerlei opstartprobleempjes bij kijken. Vaak verweet ze haar leeftijd, maar ze was als kind al niet gek op opstaan in de vroege uren. Meestal kwam ze uit bed tegen de vroege middag en dat gebeurde ook vandaag. Al snel verscheen één van haar dienstmeisjes in haar kamer om haar mee te helpen met aankleden en klaarmaken voor de dag. Het duurde even, maar na wat wikken en wegen was ze aangekleed en klaar voor een nieuwe dag. Camyla trok nog even een aantal keren aan de jurk die ze aan had om het naar eigen smaak goed te positioneren. Haar kleindochter Cres zou deze middag langskomen en dus hoopte ze dat de villa er een beetje goed bijlag, want gisteren was het best gezellig geweest met de gasten die ze had mogen ontvangen. De vele flessen wijn hadden daar zeker aan bijgedragen. Camyla meende zich nog vaag te herinneren dat ze op een gegeven moment zelfs een aantal glazen rum tot zich had genomen.

Vanuit haar slaapkamer liep ze naar één van de vele woonkamers die haar villa kende. Een vreemdeling zou hier makkelijk verdwalen, maar Camyla wist precies waar alles zat. Zelfs het verblijf van haar personeel kende ze op haar duimpje. Ze nam plaats op haar favoriete stoel waarin ze zicht had op haar riante tuin. Al gauw kwam een van haar dienstmeisjes aan lopen met een tree vol eten dat voor Camyla’s neus werd neergezet. ”I hope you didn’t forget that my lovely grandchild is coming today. Did you make cake?” Camyla verwende haar kleindochter maar al te graag en met name in de vorm van eten. Een voordeel hiervan was dat ze zelf ook een goede reden had om meerdere keren op een dag van een stuk taart te genieten. Het meisje liet weten dat het geregeld was en Camyla knikte even tevreden naar haar. Al gauw stortte ze zich op de courant die voor haar klaargelegd was. Er mocht haar natuurlijk niets ontgaan. Zo nu en dan nam ze een slok van de koffie die voor haar gemaakt was. Oh, wat kon ze die toch goed gebruiken.

[Crescent]
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum