welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Laurie Elyntria
Member
Real name : Esmee
Aantal berichten : 19
IC posts : 7

Character sheet
Age: 13
Occupation: Traveler
Residence : Mothers Heart
Profiel bekijken

Waves [Open]

op za sep 30, 2017 4:14 pm


[Rhoynar, Brightwater Keep]

Na enkele dagen gereisd te hebben, was het blonde meisje eindelijk aangekomen waar ze wilde zijn. Ze had niet meer in Vanaheim willen zijn, het had haar nooit iets goeds gebracht. En ze wilde de havens zien, het bruisende leven in Brightwater Keep aanschouwen. Maar vooral gewoon weg zijn van Vanaheim. Haar witte merrie Senna stapte rustig door de stad, en schrok geen enkel moment van onverwachte geluiden. Ze had het lieve dier al sinds haar zevende, gekregen voor haar verjaardag. Ze glimlachte toen ze eraan terug dacht. Moeder had een cake voor haar gebakken, en vader nam haar mee naar de graanschuur voor een verassing. Daar had Senna gestaan, het toen nog jonge bange veulentje was inmiddels een dappere pony. Met een klein tikje van haar rechtervoet ging de pony over in een rustige draf. De wind waaide door haar losse blonde haar, en ze genoot van de zoute zeelucht. Ze keek naar de boten met goederen die de haven in en uit gingen, en vroeg zich af hoe het leven op zee zou zijn. Waarschijnlijk was dat leven niet heel geschikt voor haar. Uiteindelijk liet ze Senna stoppen, en gleed van haar rug af. De teugels bond ze aan een paal vast, en ze ging op het bankje dat er vlakbij stond zitten. Voor het eerst in drie jaar voelde ze zich best wel vrolijk.

[Open]


Anthony Orlando
Member
Real name : Bunny
Aantal berichten : 17
IC posts : 7

Character sheet
Age: 35 Years old
Occupation: Rich guy
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Waves [Open]

op za sep 30, 2017 4:59 pm
Anthony zat op zijn gemak in de kar. Het kloppen van de hoeven van het paard op de grond werkte rustgevend, bijna als een slaapliedje. Alleen kon hij niet echt in slaap raken, want de bevelen van de koetsier voorop maakten hem steeds weer wakker. De Valyriaan zuchtte verveeld en keek om zich heen. De stad bruiste met leven maar hij had het allemaal talloze keren eerder gezien. Hij zocht naar iets nieuws, een kick, iets dat de adrenaline in zijn lijf zou doen vloeien. Tony boog naar voren en zei aan de koetsier dat hij mocht stoppen. Hij stapte uit en de kar reed verder, naar de plaats waar ze altijd op hem wachtten. Ondertussen konden ze voor de paarden zorgen en zo. Wist hij veel wat ze nog allemaal deden. Tony had nog nooit een dag in zijn leven écht gewerkt. Hij was op reis geweest, voor zaken, in alle hoeken van deze wereld - maar hij was elke keer weer blij als hij terug in de woestijn was. Dat was hij gewend, daar was hij geboren en getogen, zand was zijn tweede naam. De man keek om zich heen tot hij een meisje op een bank zag. Ze was te jong voor hem, dat was zeker duidelijk - maar ach, hij verveelde zich, misschien kon hij eens een praatje slaan. Hij ging zitten op het bankje en keek zwijgend naar het paard dat dichtbij hen stond. Tony was geen paardenmens, maar hij had ook niks tegen de dieren. "Is dit jouw paard?", vroeg hij maar aan het meisje, bij wijze van gespreksstarter.Laurie Elyntria
Member
Real name : Esmee
Aantal berichten : 19
IC posts : 7

Character sheet
Age: 13
Occupation: Traveler
Residence : Mothers Heart
Profiel bekijken

Re: Waves [Open]

op za sep 30, 2017 5:19 pm


Na enkele minuten al werd haar moment van rust verstoord toen ze voetstappen hoorde die haar richting op kwamen. Ze keek op en zag een man naar het bankje toe lopen. Ze fronste en vroeg zich af of hij iets van haar wilde, maar ze kon ook niet bedenken wat hij dan zou willen. Zoveel had ze niet te bieden, behalve een praatje dan. De man ging naast haar zitten, en toen hij haar een vraag stelde draaide ze haar hoofd opzij om hem aan te kunnen kijken. "Is dit jouw paard?" ze knikte met een kleine glimlach om haar lippen. "Klopt." bevestigde ze zijn vraag. Ze bekeek de man nog eens goed, hij zag er anders uit dan de normale bewoners van Brightwater Keep. Misschien woonde hij hier niet? "Waar komt u vandaan, als ik vragen mag?" vroeg ze oprecht geïnteresseerd. Haar blik gleed kort terug naar Senna, die nu op een plukje gras stond te kauwen. Waar had ze nou weer gras gevonden? Er groeide niks tussen de stenen.Gesponsorde inhoud

Re: Waves [Open]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum