welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Seven Ossiriand
Member
Real name : Waz
Aantal berichten : 10
IC posts : 5

Character sheet
Age: 44 (appears 22)
Occupation: Assassin
Residence : Forlindon
Profiel bekijken

Whispers of the waves (open) Empty Whispers of the waves (open)

op di okt 24, 2017 10:52 pm
And who decides from where up high,
I couldn't say "I need more time"
Hij viel meestal op in het regenwoud. Als het niet zijn zilveren haar was, dan wel de spierwitte hengst waarmee hij over de paden reed. Vele plaatsen waren ontoegankelijk te paard, maar er waren een aantal wegen die door Nymmerwell liepen waar er ruimte voor was. Dit was een techniek om indringers buiten te houden, hoe zou men immers een heel leger door de bossen moeten sturen wanneer met niet gewend was aan het terrein. Eludîr nam er genoegen mee dat hij niet overal zou kunnen komen met Snow. Een aantal van zijn favoriete plaatsen waren prima te bereiken, waaronder een rustig plekje aan de baai van Dezul Qualan. Ook nu sprong de elf uit zijn zadel in het zand, om naar het blauwe water te kijken dat voor hem uitstrekte. De golven die met geruis omsloegen vlak voor het strand. Hij hield van de rust. Zijn paard snoof ongeduldig en trippelde wat heen en weer achter hem. Meestal betekende dat er iemand in de buurt was, of slechts dat Snow zich verveelde.

Penelope Cerys Fraser
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 205
IC posts : 46

Character sheet
Age: 25 years
Occupation: Captain Fraser
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Whispers of the waves (open) Empty Re: Whispers of the waves (open)

op vr nov 17, 2017 11:50 amHier stond ze dan, op het strand van een land waar ze zelf nog nooit geweest was. Haar schip lag een heel eind verder. Het was amper te zien, aangezien het bijna verdween achter de rotsen van de kust. Ze waren hier aangemeerd met een kleine roeiboot. Omdat ze besloten had om haar schip sterker te maken, hadden ze het over het algemeen rustig en gaf het hen ook de kans om vaker aan wal te gaan. Vandaag had ze besloten om hier aan land te komen, omdat het ernaar uit zag dat hier geen mensen waren. Het bos leek dan ook een perfecte plek om te jagen en om de mannen hun energie kwijt te laten spelen. Ondanks dat haar manschappen gehoorzaam waren en zeer goed wisten waar ze mee bezig waren, had het, als vanzelfsprekend, effect op hen om niet elke dag in confrontatie te gaan. Ze moesten iets om handen hebben en wat was dan beter dan op jacht te gaan. In haar vorig leven, toen ze onder de rijke cluster behoord, had ze een heel goed beeld gekregen over mannen en hun noden. Ze konden soms echt als kleine kinderen behandeld worden, zonder dat ze het natuurlijk zelf wisten. Penelope, beter gekend onder de zeelui als Fraser, was zelf bij het bootje gebleven. Het lag half op het strand. Ze kon zich bezig houden met het beoefenen van haar volgende vermomming. Zichzelf blind laten blijken voor andere, was nu te gemakkelijk voor haar en ze had een nieuwe uitdaging gevonden. Met haar vinger ging ze langs haar arm. Een grote open snee leek te verschijnen. Het was echter niet wat je dacht dat het was. Fraser had namelijk de kracht om dingen onzichtbaar te maken. Ze zorgde enkel voor een illusie. Ze maakte haar bovenhuid onzichtbaar, waardoor het leek dat ze een grot stuk vel mist. Het vergde heel wat concentratie, maar het lukte wel. Tot zover één 'snee'. Meerdere tegelijkertijd zo behouden, zou nog heel wat oefening vergen. Ze zat beschut in het bootje, dat een beetje schuin lag, waardoor ze niet doorhad dat er een heel eindje verder een vreemdeling zich op het strand had begeven.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum