welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Dante Tessaro
Dante Tessaro
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 87
IC posts : 62

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar

Let the plotting begin Empty Let the plotting begin

op wo mei 02, 2018 9:48 pm


Kings and Queens
Ares Naevius
39. ARCHEON. COMMANDER/HAND. HUMAN.
Ares is een welskilled warrior, maar kent ook wel iets over tactical warfare. Hij is een heel gedreven persoon. Hij heeft in zijn leven al enkele grote gevechten meegemaakt, maar hij is duidelijk nog niet uitgevochten. Ares heeft zijn loyalty gezworen aan Lareth en Dacosta en draagt ook een van de best bewaarde geheimen mee in heel Fallen Skies. Verder heeft hij ook nog een kleine broer genaamd Pallas, iemand voor wie hij alles overheeft.

Wat ik dus zoek:


Vrienden, vijanden die uit zijn op zijn leven of er op uit zijn om het geheim te weten te komen, eventueel een zus nog, Kingsguard die een topicje willen, of andere mensen die gelijkaardige posten hebben. Het mag zo gek zijn als je wilt.
Azar Skarsgård
22. VALYRIA. EXECUTIONER. HUMAN.


Azar geboren in Archeon als zoon van Balerion. Zijn vader heft hem leren vechten en alles. In zijn verleden is hij vaak in aanraking gekomen met de wet, maar nu werkt hij als executioner voor de kroon. Azar heeft een natuurlijke drang naar geweld, hij is de persoon die je vaak zult zien in een gevecht.

Wat ik dus zoek:


Coming soon

Balerion Skarsgård
41. VALYRIA. PRIEST. HUMAN.


Balerion is in alle aspecten van het word een Viking, op een ding na. Zijn geloof. Al vanaf jonge leeftijd geloofde hij in de draak in plaats van in Odin. Toch hebben zijn ouders hem getraind zoals alleen een viking getraind zou kunnen worden. Op zijn 20ste is hij naar Archeon verhuis en daar woont hij nu nog. Balerion is de vader van Azar, en de broer van Freyja’s vader. De man leeft voor zijn geloof, ook al is hij geen pure ziel.

Wat ik dus zoek:


Vooral mensen die hem kennen, dat mogen inwoners van Falkreath zijn die hem van vroeger kenden, maar even goed mensen in Archeon. Verder zoek ik ook volgers voor zijn geloof Faith of the dragon, dat ik weldra zal uitschrijven.

Caine Cromwell
23. SEERE. ADVISOR. VAMPIRE.
Caine is duidelijk niet de meest vriendelijke kerel. Iets wat hij zeker ook niet nastreeft om te zijn. Wat inside over hem is dat hij een adviseur is van Valdimárr, de city keeper van Seere. Hij is bij hem terecht gekomen toen hij zelf nog een fighter was in de snake pits van de stad. Daar heeft hij een hele lange tijd in gevochten tot een gevecht hem fataal werd en hij om mercy moest vragen van Vald. Iets wat hij heeft gekregen, in de vorm van een vampier te worden. Dit alles heeft zijn karakter uiteraard geen goed gedaan.

Wat ik zoek:


Misschien mensen die hem nog hebben gekend van in Nordshal waar hij vandaan komt, slachtoffers die hij door de jaren gemaakt heeft, mensen bij wie hij zich kan voeden, eventuele vrienden, mensen die hem gaan helpen met iets wat in de toekomst gaat gebeuren. (Slide even in mijn dm’s voor die laatste)
Conan Rosier
30. RHOYNAR. QUARTERMASTER. HUMAN.
Conan is een piraat in hart en nieren. Ooit was er een tijd dat hij zich als mercenary neerzette en van alles deed wat tegen de wet indruiste. Hij was de man die je nodig hebt als er wat onzedige klusjes geklaard moeten worden. Tegenwoordig is hij druk in de weer met het op de vingers tikken van Romeo als hij een beetje te extreem wordt. Hij is ook een aanhanger van het geloof in de Drowned God, alleen wat minder extreem. Conan is de man in kwestie die zowel rechtvaardig handelt als met enige humor.

Wat ik dus zoek:

Misschien mensen uit zijn verleden die hem vroeger in hebben gehuurd, vrienden, vijanden, eventueel wat scharrels die hij hier en daar heeft gehad, mensen die hem nu nog nodig hebben om klusjes te klaren.
Daechir Elessedil
36. NYMMERWELL. ASSASSIN. ELF.
Daechir is de elf die door de Brotherhood het meest word nagekeken, vooral omdat hij niet voldoet aan hun ideaalbeeld. Dit komt omdat hij geboren is in Falkreath, ergens in een verre tak van de Manwë familie. Het feit dat hij niet echt geaccepteerd word knaagt wel aan hem maar hij leert ermee leven. Daechir is iemand die plichtsbewust is en alles overheeft voor de brotherhood en zijn familie. Hij is er op gebrand om de wereld een betere plek te maken en al hetgene wat er niet hoort uit te moorden.

Wat ik dus zoek:


Vrienden(zowel binnen als buiten de brotherhood, Vijanden(zowel binnen als buiten de brotherhood), mensen die zijn diensten kunnen gebruiken, eventuele verre familie.
Dante Tessaro
23. RHOYNAR. HIT-MAN. HUMAN.
Dante is zeker niet het soort persoon dat je tegen je wilt hebben want hij zal zijn brute kracht gebruiken bij het minste akkefietje. Wel is hij loyaal aan de Syndicate, zijn familie die hij zelf gekozen heeft. Door de jaren heen heeft hij wel wat vijanden verzamelt. Ook is hij de bastaardszoon van Asher Morrigan, niet dat hij de man een warm hart toe draagt, sterker nog hij ziet hem liever dood. Zijn functie binnen de Syndicate houd in dat hij mensen afranselt als ze niet komen met de informatie die ze beloofd hebben, ook is hij de body guard van Allsion, de leider van de groep.

Wat ik dus zoek:


Wat mensen die hem dwars willen zitten, eventuele crushes, vijanden want die heeft hij inmiddels toch genoeg, vrienden, of als je andere ideeën hebt zijn die natuurlijk ook welkom.
Dux
28. VALYRIA. GLADIATOR-TRAINER. HUMAN.
Dux is een slaaf, al is hij niet de meest common slave die er bestaat. Hij leeft in het huis van Mukhtar El Jaouhari, vroeger was hij diens huisslaaf. Degene die alles voor hem regelde zowel binnen als buitenhuis, maar tegenwoordig is hij trainer van gladiatoren. Een van de beste die er zijn.  Door de folteringen die hij als kind heeft moeten doorstaan, hoe hij zich tegen zijn captures heeft verzet, heeft hij een aardige lijst aan skills verzameld als het om vechten aan gaat. Skills die hij met de nodige tikken van de zweep wil aanleren aan de gladiatoren van huis El Jaouhari.

Wat ik dus zoek:


Eventuele gladiatoren die onder hem staan, vrienden, vijanden, mensen uit zijn verleden die hem misschien terug komen opzoeken, eigen ideeën zijn ook altijd welkom.
Eryx Megálos
29. SUNDARIN. SUNDARIN CAVALARY. HUMAN.

Deze moet nog worden uitgeschreven c: Maar moest je een idee hebben, feel free to drop.

Fenrir Jørðahl
24. FALKREATH. VIKING. HUMAN.
Fenrir is een ras echte viking die in Hillerød leeft. Hij is een kapitein op de vloot van Freyja, en ook een persoon die bij haar entourage hoort als ze op bezoeken naar andere steden moet. Kortom hij staat in voor de veiligheid van Freyja, en je mag er zeker van zijn dat hij niet zo maar te verslaan is. De man heeft ook een lichte haat aan Skorravir, ondanks dat zijn broer daar woont. Hij werd al op vrij jonge leeftijd benoemt tot kapitein van de vloot door al het harde werk dat hij heeft geleverd.

Wat ik dus zoek:


Vrienden, vijanden, eventuele Vikings waarmee hij vroeger geraid heeft, jonge vikings in Hillerød die hij eventueel leert vechten, adviseurs op zijn schip, etc.
Judas Brazeal
24. NAVARRE. BOUNTY HUNTER. WEREWOLF.
Judas is geboren in Nordshal, als een weerwolf. Op iets latere leeftijd is hij naar D’auvignon gegaan en heeft hij daar in het leger gezeten. Om vervolgens uiteindelijk bounty hunter te worden, iets wat hij tegenwoordig ook niet meer is sinds hij zijn rug heeft gekeerd naar Triumph. Iets wat een zwarte tol op hem gaat hebben naarmate de rpg vordert. De reden waarom hij zijn rug naar hem heeft gekeerd, was omdat hij begon in te zien dat het werk dat hij deed niet rechtvaardig was ook al is hij jaren lang overtuigd geweest van wel.

Wat ik dus zoek:


Een nieuw doel voor hem, fellow weerwolven, vrienden, vijanden, eventuele mensen met wie hij in het leger gediend heeft waarmee hij nu in conflict ligt, of iets wat je zelf bedenkt.
Lindsey Lenier
26. FALKREATH. AGENT. HUMAN.


Lindsey is het eerste deel van een tweeling, ook is ze de halfzus van Allison. Ze is niet bang om mensen tegen te krijgen. Ook heeft ze een zeer sterk beeld van wat er juist en fout is. Voor haar is er op deze moment geen middenweg. Alles wat personen beschouwen als slecht in deze wereld, zijn zaken die zij wilt verhelpen. Toch is ze niet alleen zeer loyaal aan Mercier, maar ook aan haar familie. Voor haar zussen heeft ze alles over. Doordat ze in DCS zit heeft Lindsey geen vaste woonplaats en is ze overal te vinden.

Wat ik dus zoek:


Contacten vooral. Mensen die bereid zijn om haar zaken te vertellen waarmee ze andere verraden zodat zij de schuldige achterna kan gaan en tot gerechtigheid kan brengen. Mensen uit haar verleden in Falkreath bijvoorbeeld, mensen die weten dat zij haar ouderlijke huis in vuur en vlam heeft gezet. Misschien ook oude liefdes kan altijd wel grappig zijn.

Orion
14. VANAHEIM. WARRIOR/SMITH. HUMAN.
Orion word de ooit toekomstige opvolger van Lexa. Hij is ondanks zijn passie voor vechten en het smeden van wapens nog een wildebras. Het soort jongen dat zich niet laat doen wanneer iemand in discussie gaat en dit vaak genoeg oplost door te vechten. Toch begint hij ook wat meer discipline te kennen omdat hij met de krijgers van Mother’s Heart traint. De jongen bezit ook de magie Psychic Linking, al is dit momenteel nog op heel kleine schaal en kan hij enkel linken met wilde dieren.

Wat ik dus zoek:


Iemand die hem leert om met zijn magie om te gaan, mensen voor wie hij wapens maakt, mensen waarmee hij kan trainen/jagen, vrienden, vijanden, mensen die hem ook advies geven waar hij niet om vraagt, eigen ideeën zijn ook welkom.
Percival Delacroix
26. NAVARRE. GENERAL. HUMAN.


Percival is de broer van de nieuwe koning van Navarre. Hij is zeer loyaal aan zijn familie, en zal er alles aan doen om zijn broer te beschermen. Van karakter is hij iemand die van het leven geniet, hij maakt graag grapjes, daagt andere ook vaak uit waardoor hij vaak in de problemen komt. Ook is hij een echte womanizer, hij geniet van de aandacht die hij aan hun kan besteden. Maar vergis je niet, Percival is een getrainde ridder die niet zal aarzelen om je te vermoorden.

Wat ik dus zoek:


Het mag letterlijk alles zijn. Mensen waarmee hij vroeger een kortstondige relatie heeft gehad, familieleden natuurlijk wel in samenspraak met Penguin, mensen die ruzie met hem willen maken, of hem willen helpen als hij in de problemen zit.

Rosalie Bourbon
20. NAVARRE. ALCHEMIST/WHISKEY. HUMAN.


Rosalie is de jongste dochter van Enzo Bourbon, de familie die de whiskey distilleert in Fallen Skies. Met dat ze de jongste is wilt ze later graag in de voetsporen van haar vader treden en het familiebedrijf overnemen. Verder heeft ze een goede band met de rest van de familie. Rosalie is het soort meisje dat zal helpen wanneer het mogelijk is. Ze is iemand die niet bang is om eerlijk antwoord te geven waardoor ze meestal vrij gevat uit de hoek komt.

Wat ik dus zoek:


Weldra zal Rose naar Rhoynar verhuizen om bij Allison in de leer te gaan voor de alchemy. Rosalie kan altijd wel wat vrienden gebruiken die haar daar wegwijs maken, verder is een potentiële love intrest ook altijd wel leuk. Vijanden zal ze natuurlijk ook hebben, met name mensen die haar zouden willen beroven etc.

Wyatt Snow
25. ARCHEON. GUARD. HUMAN.
Wyatt is een happy camper eigenlijk. Hij is geboren in Valyria en waarschijnlijk een van de enigste in de stad geboren wolven shifters. Doordat hij is opgevoed door een van de King’s Guards, zal hij dus uiteindelijk ook wel veel van hen kennen. Tegenwoordig is hij doorgegroeid naar de persoonlijke guard van de koningin, een taak die hij met trots heeft aangenomen en waarvoor hij alles opzij zou zetten. Hij is ook het type dat eerder zal observeren, zal een situatie proberen in schatten voor hij handelt.

Wat ik dus zoek:


Fellow King’s Guard, vrienden, vijanden, en euhm ja voor hem weet ik het eigenlijk verder niet echt.


Laatst aangepast door Dante Tessaro op do jul 12, 2018 3:58 pm; in totaal 1 keer bewerkt


Let the plotting begin MUxFqoZ
Aphrodite
Aphrodite
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 54
IC posts : 14

Character sheet
Age: 21
Occupation:
Residence : Navarre

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op wo mei 02, 2018 10:56 pm
Misschien Caine x Aph?
Ik wil Aphrodite namenlijk een beetje addicted maken aan vampire venom, dat ze bijvoorbeeld de nacht samen hadden gedeeld en Aphrodite nu alleen dat nog maar wilt?


love is powerful,
Let the plotting begin Fc7b1c232a0f586de7ba60ce1ecba0fc_bf7a302d9323c40a35848fb3e07647d6
It can bring even the gods to their knees
Sierra
Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op do mei 03, 2018 11:15 am
Fenrir Jørðahl en Agnar zouden eventueel wel vrienden kunnen worden? Beiden zijn ze onderdeel van Hillerod's vloot en Agnar kan wel wat nieuwe contacten in de stad gebruiken.

Eryx Megálos en Daelorian zouden misschien ook een topicje kunnen hebben. Daelorian zou hem in vertrouwen kunnen nemen wat betreft haar plannen of iets dergelijks.

Dante Tessaro en Sierra lijkt mij misschien wel een goede voor een crush of iets dergelijks. Een leuk detail is misschien dat Sierra een hele lange tijd een affaire heeft gehad met Asher, dus misschien kan daaruit wel een leuk plot uitkomen.Let the plotting begin PrVnLwu
Dante Tessaro
Dante Tessaro
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 87
IC posts : 62

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op do mei 03, 2018 2:51 pm
@Irini, Fen en Agnar klinkt goed hehe. Momenteel zit hij nog wel even in Archeon sinds hij met Freyja mee is. Maar dat zie ik zeker wel zitten! Oeh yes, voor Eryx en Dae wou ik je soon toch al een pb sturen dus dat komt inderdaad heel goed uit! Moet de knul alleen nog heel eventjes fixen tho (a) Ik zie Dante wel in staat om via haar meer informatie over Asher te verkrijgen, plus hij kan haar uiteindelijk ook wel verder helpen met het bezoeken van andere gebieden sinds hij hier en daar wel een paar connecties heeft. Moest je tijd hebben mag je hiervoor eventueel al een topicje aan maken voor Sierra en Dante, en anders doe ik het wanneer ik tijd heb want yey papers die nodig af moeten.

@Bianca, de kans dat Caine haar zo maar zal laten genieten van zijn venom is waarschijnlijk een nee, tenzij ze hem werkelijk zo ver krijgt natuurlijk of hij gewoon super hongerig is.


Let the plotting begin MUxFqoZ
Octavia
Octavia
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 84
IC posts : 17

Character sheet
Age: 18 years old
Occupation: Assasin/weapon maker/horse breeder
Residence : Mothers heart

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op do mei 03, 2018 2:57 pm
Misschien dat Dite hem als het je wat lijkt ofc hem door een dealtje te maken of hem op de één of andere manier overhaalt, maar als het je niks lijkt hoeft het niet hahaha


if she had a name, it has been long since been lost
she would be known only as a servant of evil.
One of a number.
One of the hundred.


Accounts:
Aphrodite & Octavia & Asteria Bourbon & Rae

Agnar Heglund
Agnar Heglund
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 189
IC posts : 123

Character sheet
Age: 25
Occupation: Viking
Residence : Falkreath - Hillerod

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op do mei 03, 2018 3:24 pm
@Caro Leuk! Ik zal dan alvast een topic aanmaken voor Sierra en Dante. Heb je nog voorkeur voor een plek/situatie?
Dante Tessaro
Dante Tessaro
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 87
IC posts : 62

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op do mei 03, 2018 5:30 pm
@Agnar Heglund schreef:@Caro Leuk! Ik zal dan alvast een topic aanmaken voor Sierra en Dante. Heb je nog voorkeur voor een plek/situatie?

For the moment zit hij in Rhoynar dus alles daar kan wel. Hehe.
@Bianca, ze kan proberen ja hehe. Maar mijn boy valt niet easy te overhalen just a warning.


Let the plotting begin MUxFqoZ
Octavia
Octavia
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 84
IC posts : 17

Character sheet
Age: 18 years old
Occupation: Assasin/weapon maker/horse breeder
Residence : Mothers heart

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op do mei 03, 2018 5:34 pm
Gotta love a challenge hahaha
Topicje doen?


if she had a name, it has been long since been lost
she would be known only as a servant of evil.
One of a number.
One of the hundred.


Accounts:
Aphrodite & Octavia & Asteria Bourbon & Rae

Kaz Brekker
Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op do jul 12, 2018 4:17 pm
Orion en Mercury - Mercury zou eventueel Orion kunnen leren om zijn magie te beheersen en er in te groeien gezien hij deze ook bezit. Daarnaast is Orion Lexa's toekomstige opvolger dus zal Mercury vast wel meer met hem in aanraking komen via die weg, dus is een eerdere ontmoeting alleen maar handig.

Judas en Odessa - Odessa is pas net een weerwolf en heeft hier heel veel moeite mee gezien ze dit als een schaamte en zeker als een vloek ziet. Wellicht dat Judas haar een helpende hand zou willen geven omtrent de shift en het onder controle houden van haar powers. In ruil daarvoor kan zij hem wellicht helpen met het copen met de dingen die hij heeft gedaan en eventueel spijt van heeft. Ze ziet namelijk iets goeds in iedereen.

Percival en Rhysand Rhysand is Kingsguard en council member en op dit moment niet zeker of hij loyaal is aan Aristide of nog steeds aan Thriumph. Wellicht dat een meeting met de broer van de koning hem op het juiste pad weet te krijgen, of dat Percival hem juist niet vertrouwt en zijn bedenkingen krijgt.

Dante en Kaz I mean. These two have a lot of catching up to do.
Let the plotting begin Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Dante Tessaro
Dante Tessaro
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 87
IC posts : 62

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op do jul 12, 2018 7:00 pm
@Kaz Brekker schreef:Orion en Mercury - Mercury zou eventueel Orion kunnen leren om zijn magie te beheersen en er in te groeien gezien hij deze ook bezit. Daarnaast is Orion Lexa's toekomstige opvolger dus zal Mercury vast wel meer met hem in aanraking komen via die weg, dus is een eerdere ontmoeting alleen maar handig.

Oeeeh yes dat lijkt me zeker en vast een interessante. Zie ik ook echt wel zitten dat Mercury het hem misschien leert, of nouja probeert te leren heheh.

@Kaz Brekker schreef:Judas en Odessa - Odessa is pas net een weerwolf en heeft hier heel veel moeite mee gezien ze dit als een schaamte en zeker als een vloek ziet. Wellicht dat Judas haar een helpende hand zou willen geven omtrent de shift en het onder controle houden van haar powers. In ruil daarvoor kan zij hem wellicht helpen met het copen met de dingen die hij heeft gedaan en eventueel spijt van heeft. Ze ziet namelijk iets goeds in iedereen.

Met dat Judas net zelf ook iemand heeft gebeten en daar eigenlijk vrij depressed door is, kan het zeker en vast wel interessant zijn. Het zou wel vrij stroef verlopen in het begin tho, dat geef ik je al maar mee (a) Maar als zij hem kan helpen met het copen van alle shit die hij heeft gedaan inclusief misschien het bijten van Finnegan zou het goed zijn dat hij misschien net uit dat schuldgevoel voor het bijten van Finn haar juist wel zou willen helpen.

@Kaz Brekker schreef:Percival en Rhysand Rhysand is Kingsguard en council member en op dit moment niet zeker of hij loyaal is aan Aristide of nog steeds aan Thriumph. Wellicht dat een meeting met de broer van de koning hem op het juiste pad weet te krijgen, of dat Percival hem juist niet vertrouwt en zijn bedenkingen krijgt.

Yes, dit moet zeker gebeuren. De kans is groot dat Rhysand hem waarschijnlijk even hard gaat haten en alles, maar ik zie het al perfect voor me tbh. Qua vertrouwen zit je met Percy wel goed, hij wantrouwt niet snel iemand tenzij er daar een echte reden voor is.

@Kaz Brekker schreef:Dante en Kaz I mean. These two have a lot of catching up to do.

Sign me the fuck up for this one.


Let the plotting begin MUxFqoZ
Kaz Brekker
Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op do jul 12, 2018 8:20 pm
Orion x Mercury - Mercury geeft niet snel op, daar leeft ie te lang voor. Dus reken er maar op dat Orion het gaat leren ((: Mercury kan hem eventueel ook bijstaan met beslissingen, mocht Orion eenmaal Commander worden en de twee het goed met elkaar vinden. Ik weet niet of de twee nu al kunnen ontmoeten (gezien het topic met Diana ook nog moet geloof ik), maar dan zou ik hem eventueel aan kunnen maken?

Judas en Odessa - Odessa is in het begin ook niet de vriendelijkste, dus stroef zal het vast vergaan. Wellicht door haar te helpen dat hij een beetje tot inkeer komt, omdat zij ook pas recent is gebeten. Dat het een soort van therapie is zeg maar ^^

Percival x Rhysand Ik weet verder niet of Percival een hekel heeft aan andere rassen, maar Rhys ook nog eens een elf. Ik zou hier eventueel wel een topic voor kunnen maken?

Dante x Kaz You know it gurl. Ik moet nog het topic tussen Mort en Kaz afronden maar daarna zou het kunnen. Zou jij hem dan kunnen maken?
Let the plotting begin Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Judas Brazeal
Judas Brazeal
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 28
IC posts : 21

Character sheet
Age: 24
Occupation: Bounty Hunter
Residence : D'auvignon, Navarre

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op do jul 12, 2018 8:43 pm
@Kaz Brekker schreef:Orion x Mercury - Mercury geeft niet snel op, daar leeft ie te lang voor. Dus reken er maar op dat Orion het gaat leren ((: Mercury kan hem eventueel ook bijstaan met beslissingen, mocht Orion eenmaal Commander worden en de twee het goed met elkaar vinden. Ik weet niet of de twee nu al kunnen ontmoeten (gezien het topic met Diana ook nog moet geloof ik), maar dan zou ik hem eventueel aan kunnen maken?

Kijk dat is mooi. Ik zie die twee al helemaal tegen elkaar tekeer gaan xD Maar yes dat gaat hij ook zeker nodig hebben, ooit. Dat topic moet inderdaad nog komen yes, maar ik denk dat het opzich al wel gemaakt kan worden. Dan moet ik gewoon even bedenken in welke staat Orion na zijn ontmoeting met Diana is.

@Kaz Brekker schreef:Judas en Odessa - Odessa is in het begin ook niet de vriendelijkste, dus stroef zal het vast vergaan. Wellicht door haar te helpen dat hij een beetje tot inkeer komt, omdat zij ook pas recent is gebeten. Dat het een soort van therapie is zeg maar ^^

Oeh, dat gaat motten worden xD Maar nee is helemaal cool voor me tbh. Ik wil hem opzich wel aanmaken, voorkeur voor waar?

@Kaz Brekker schreef:Percival x Rhysand Ik weet verder niet of Percival een hekel heeft aan andere rassen, maar Rhys ook nog eens een elf. Ik zou hier eventueel wel een topic voor kunnen maken?

Percival is denk ik cool met alles en iedereen. Zo ver zat ik nog niet met hem. Dus dat zullen we dan uitvinden in het topic hehehe.

@Kaz Brekker schreef:Dante x Kaz You know it gurl. Ik moet nog het topic tussen Mort en Kaz afronden maar daarna zou het kunnen. Zou jij hem dan kunnen maken?

Yes yes. Maar cool ik zal hem waarschijnlijk morgen maken. Net zoals Jude & Odessa


Let the plotting begin Judas%20sig
Kaz Brekker
Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op do jul 12, 2018 11:50 pm
Orion x Mercury - Ik zie dat ie er ondertussen staat, ik kan hem alvast aanmaken als dat oké is?

Judas x Odessa - Odessa bevindt zich op dit moment in Nordshal, dus daar zou het kunnen of andere omstreken in die buurt.

Percival x Rhysand Ik ga aan de slag!
Let the plotting begin Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Percival Delacroix
Percival Delacroix
Member
Aantal berichten : 9
IC posts : 5

Character sheet
Age: 26
Occupation: General & Horse breeder
Residence : D'auvignon

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op do jul 12, 2018 11:57 pm
Nordshal is perfect, daar steekt Judas ook ergens dus dan drop ik dat morgen hehee. En yess u may c:


Let the plotting begin Gwaine-gwaine-19186462-408-177
Rhysand LaFae
Rhysand LaFae
Member
Real name : Kitto McCatter
Aantal berichten : 59
IC posts : 34

Character sheet
Age: 23 y/o
Occupation: King's Guard
Residence : D'auvignon, Navarre

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

op vr jul 13, 2018 12:05 am
Gesponsorde inhoud

Let the plotting begin Empty Re: Let the plotting begin

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum