welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
 • Accepted Characters

 • People of Importance

  Hoewel Fallen Skies geen traditionele hoge rangen kent zijn er toch een aantal karakters die in de RPG een hoge status hebben. Denk aan Stadhouders, Koningen en Jarls. Deze karakters zijn belangrijk om iets van af te weten. Zo is het maar altijd fijn te zien wie je maar beter te vriend kan houden.

  Rhoynar, Seere -...
  vr okt 27, 2017 2:23 pm
  Larethian Akesh Laatste bericht bekijken
 • Valyria Accepted Characters

  Centraal gelegen in Fallen Skies heeft ligt een eeuwige woestijn die de naam Valyria draagt. Enkel degen die werkelijk overal voor durven te gaan kunnen de hitte en open gebieden overleven. Valyria is het land der Draken en iedere ziel die te makkelijk omgaat met dit gebied kan nog wel eens eindigen als lunch.

  Rey
  zo jan 14, 2018 7:12 pm
  Larethian Akesh Laatste bericht bekijken
 • Navarre Accepted Characters

  In het Noord-Oosten vindt je uitgestrekte bloemenvelden en enorme bossen. Echter is het richting het noorden van dit land een groot stuk afgebrand en verwoest. Een pijnlijke herinnering die ieder in dit land probeert te vergeten en stukje bij beetje gewoon weer diens leven probeert op te pakken.

  rinzler
  ma jan 15, 2018 11:21 am
  Dacosta Laendaerys Laatste bericht bekijken
 • Nymmerwell Accepted Characters

  In het Zuid-Westen van Fallen Skies ligt een uitgestrekt oerwoud waar je als vreemdeling maar moeilijk doorheen komt. Niet alleen leven hier de meest kriebelende beesten maar ook gaan er verhalen over oude stammen die totaal onbekend zijn voor het gewone volk. Daarnaast, lijkt elk pad toch op hetzelfde en leken die bomen net wel heel erg op elkaar. Nee, verdwalen wil je hier niet.

  Yennefer Aderyn...
  di nov 21, 2017 9:41 pm
  Dacosta Laendaerys Laatste bericht bekijken
 • Rhoynar Accepted Characters

  Zuid-Westelijk gelegen is Rhoynar omringt door water. Dit gebied heeft het minste landoppervlak maar door zijn handel met de andere gebieden en andere landen ver van Fallen Skies vandaan is dit wel het rijkste gebied in Fallen Skies. Ieder met de hoop op een goed leven of de roep naar avontuur kan wel een plaats vinden aan boord van een Rhoynar schip.

  Yngvarr Vöggurss...
  ma jan 15, 2018 10:00 am
  Dacosta Laendaerys Laatste bericht bekijken
 • Vanaheim Accepted Characters

  Het in het Westen gelegen gebied genaamd Vanaheim bestaat uit een overgang van prachtige bossen tot een kaal rotsachtig gebied aangrenzend aan de eindeloze zee. Dit gebied is vrij verraderlijk als je onbekend, mede wegens de nogal.. onvriendelijke bewoners.

  Ace Breckinridge...
  di jan 09, 2018 6:07 pm
  Dacosta Laendaerys Laatste bericht bekijken
 • Falkreath Accepted Characters

  Gelegen in het Noord-Westen van Fallen Skies is het ijzige gebied genaamd Falkreath. Door de weersomstandigheden zijn de inwoners bijna net zo hard geworden als de koude winden en heerst er maar een zekerheid. Enkel de sterkste overleven de Winter.

  Rúnar Skjoldsson...
  zo jan 07, 2018 5:34 pm
  Dacosta Laendaerys Laatste bericht bekijken
 • Topics
 • Geen bericht

Gebruikers op dit forum: Geen

Moderators

Geen

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum