welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

 • Accepted Characters

 • People of Importance

  Hoewel Fallen Skies geen traditionele hoge rangen kent zijn er toch een aantal karakters die in de RPG een hoge status hebben. Denk aan Stadhouders, Koningen en Jarls. Deze karakters zijn belangrijk om iets van af te weten. Zo is het maar altijd fijn te zien wie je maar beter te vriend kan houden.

  Navarre, D'auvig...
  di jun 19, 2018 7:08 pm
  Robin Akesh Laatste bericht bekijken
 • Valyria Accepted Characters

  Centraal gelegen in Fallen Skies heeft ligt een eeuwige woestijn die de naam Valyria draagt. Enkel degen die werkelijk overal voor durven te gaan kunnen de hitte en open gebieden overleven. Valyria is het land der Draken en iedere ziel die te makkelijk omgaat met dit gebied kan nog wel eens eindigen als lunch.

  Maëlys Celaenor...
  ma jun 11, 2018 3:40 pm
  Kaz Brekker Laatste bericht bekijken
 • Navarre Accepted Characters

  In het Noord-Oosten vindt je uitgestrekte bloemenvelden en enorme bossen. Echter is het richting het noorden van dit land een groot stuk afgebrand en verwoest. Een pijnlijke herinnering die ieder in dit land probeert te vergeten en stukje bij beetje gewoon weer diens leven probeert op te pakken.

  Odessa Kovrova...
  zo jul 08, 2018 1:17 am
  Kaz Brekker Laatste bericht bekijken
 • Nymmerwell Accepted Characters

  In het Zuid-Westen van Fallen Skies ligt een uitgestrekt oerwoud waar je als vreemdeling maar moeilijk doorheen komt. Niet alleen leven hier de meest kriebelende beesten maar ook gaan er verhalen over oude stammen die totaal onbekend zijn voor het gewone volk. Daarnaast, lijkt elk pad toch op hetzelfde en leken die bomen net wel heel erg op elkaar. Nee, verdwalen wil je hier niet.

  Omari Rayen {fro...
  ma jun 04, 2018 7:54 pm
  Kaz Brekker Laatste bericht bekijken
 • Rhoynar Accepted Characters

  Zuid-Westelijk gelegen is Rhoynar omringt door water. Dit gebied heeft het minste landoppervlak maar door zijn handel met de andere gebieden en andere landen ver van Fallen Skies vandaan is dit wel het rijkste gebied in Fallen Skies. Ieder met de hoop op een goed leven of de roep naar avontuur kan wel een plaats vinden aan boord van een Rhoynar schip.

  Isabella Lennox...
  di jun 12, 2018 3:14 pm
  Kaz Brekker Laatste bericht bekijken
 • Vanaheim Accepted Characters

  Het in het Westen gelegen gebied genaamd Vanaheim bestaat uit een overgang van prachtige bossen tot een kaal rotsachtig gebied aangrenzend aan de eindeloze zee. Dit gebied is vrij verraderlijk als je onbekend, mede wegens de nogal.. onvriendelijke bewoners.

  Eleven
  di jul 17, 2018 4:40 pm
  Robin Akesh Laatste bericht bekijken
 • Falkreath Accepted Characters

  Gelegen in het Noord-Westen van Fallen Skies is het ijzige gebied genaamd Falkreath. Door de weersomstandigheden zijn de inwoners bijna net zo hard geworden als de koude winden en heerst er maar een zekerheid. Enkel de sterkste overleven de Winter.

  Vanessa Lenier...
  do jul 12, 2018 10:04 am
  Kaz Brekker Laatste bericht bekijken
 • Mededeling & Sticky

Gebruikers op dit forum: Geen

Moderators

Geen

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum