welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

 • Navarre Accepted Characters

 • D'auvignon Accepted Characters

  De enorme hoofdstad van Navarre genaamd D'auvignon is een vrij recentelijk opnieuw opgebouwde stad geplaatst aan de rand van de verbrande gebieden. Deze stad is toegankelijk maar je voelt je toch nooit helemaal alleen met verraderlijke ogen die ieders beweging in zich opnemen. Deze stad en daarmee geheel Navarre staat onder leiding van King Aristide Delacroix.

  Percival Delacro...
  za jun 30, 2018 9:19 pm
  Kaz Brekker Laatste bericht bekijken
 • d'Auvergne Accepted Characters

  Verscholen tussen de woeste zee en de mystieke bergen, ligt de stad d’Auvergne. Onder leiding van Vestyn Tenebrae floreert de stad als nooit tevoren. Ondanks het bloederige verleden van d’Auvergne, is het een stad vol met culturele bezienswaardigheden. De stad offert dit en nog veel meer.

  Roman Moreau
  za apr 21, 2018 10:33 am
  Larethian Akesh Laatste bericht bekijken
 • Nordshal Accepted Characters

  Volgens oude legendes werd op de plek waar nu Nordshal ligt, de eerste weerwolf gecreëerd. Het wordt dan ook als geen wonder gezien dat weerwolven zich aangetrokken voelen tot dit stadje. Het lijkt erop dat na generaties lang oorlog, er eindelijk vrede is tussen de bewoners en de weerwolven.

  Odessa Kovrova...
  zo jul 08, 2018 1:17 am
  Kaz Brekker Laatste bericht bekijken
 • I’llyria Accepted Characters

  Tussen de bergen op het grensgebied van Navarre en Valyria bevindt zich de militaire stad, I’llyria. De stad is toegankelijk voor het normale folk, maar staat vooral in het teken van de Illyrian Legion. Er gaat hier geen dag voorbij dat er niet zwaar getraind wordt. Toch is het mogelijk om hier ook een normaal leven te leiden.

  Naveena Gryphon...
  vr feb 09, 2018 12:09 am
  Dacosta Laendaerys Laatste bericht bekijken
 • Mededeling & Sticky
 • Topics

Gebruikers op dit forum: Geen

Moderators

Geen

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum