welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Vir'ava
God of the Forest
Aantal berichten : 5
IC posts : 2

Character sheet
Age: Immortal
Occupation: Harbinger of Death
Residence : Everywhere
Profiel bekijken

06. Vir'ava, God of the Forest Empty 06. Vir'ava, God of the Forest

op vr mei 11, 2018 11:40 am
06. Vir'ava, God of the Forest LqnzMWK

WON'T ACCEPT YOUR SILENCE
BEG ME FOR FORGIVENESS

Vir'ava, god of the forest..
Niemand die hem ooit in levende lijve gezien heeft om het na te vertellen, maar er gaan verschillende verhalen over dit monster rond door heel Fallen Skies. Vir'ava heeft een hoop monsters en dieren onder zijn commando staan en is zeker niet bang om deze op mensen af te sturen wanneer hij daar zin in heeft. Het is een bloeddorstig monster die uit is op bloedvergiet van ieder die zijn territorium betreed. En wees altijd op je hoede.. zijn territorium is breed...

Algemene informatie
- Vir'ava is een RPG account dat beheert wordt door de admins en moderators van Fallen Skies.
- Vir'ava kan op elk gewenst moment opduiken in je topic om onrust te stoken.
- Er zal door middel van de sheet met een foto of gif aangegeven worden welk monster/dier er op dit moment in jouw topic is.
- Vir'ava zelf wordt zelden gezien door de bewoners van Fallen Skies, hij zal altijd een van zijn onderdanen sturen in jouw topics.
-  Mocht een aanval van Vir'ava ongepast zijn of niet uitkomen kan je dit melden bij een admin of mod en zullen wij de post verwijderen. Wij doen ons best om te kijken of een post van Vir'ava gepast in elk topic.
-  Aanvallen van Vir'ava zullen in de meeste gevallen geRPG'd worden. Je kan dus gewoon reageren op de posts van Vir'ava.

Let op dat men ook events van Vir'ava aan kan vragen. Dit kan als je denkt dat je topic iets leuks nodig heeft of gewoon als je wilt uittesten wat er gebeurd als Vir'ava je topic in komt. Je moet je topic reporten via het vlaggetje bij de quote/edit knoppen en dan zal Vir'ava je topic in komen.
06. Vir'ava, God of the Forest F2u_deer_skull_icon_by_hotdogebuns-da0o94l
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum