welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Achilles
Member
Real name : Mimi
Aantal berichten : 74
IC posts : 33

Character sheet
Age: Immortal (35)
Occupation: Cultist
Residence : Traveler
Profiel bekijken

A history lesson [Open] Empty A history lesson [Open]

op zo jun 10, 2018 3:04 pm


Als je Valyria zanderig en saai noemde moest je niet hier komen. Vanaheim was dull. Er was niets aan, niemand in de buurt om gezelschap te houden. Nou kwam dat misschien ook omdat hij midden in de nacht door het gebied dwaalde. Maar hij had een klein persoonlijk probleempje met de zon. Ze zouden het vast wel begrijpen toch?

De afgelopen weken waren een rollercoaster geweest. Hij was compagnons verloren en was op zoek naar oude bekenden die zich leken te verstoppen van hem. Voor het eerst sinds tijden snapte hij ergens weer wat het was om je alleen te voelen en hij moest toegeven. Het voelde niet al te fijn. Dus het was van belang voor hem om zo snel mogelijk Iets of iemand te vinden die hem kon laten praten. Hij was niet het type om meerdere dagen zijn mond dicht te houden. Sterker nog het was zo verschrikkelijk saai dat hij het het liefst wou uitschreeuwen. Niet dat dat zijn gehele positie zou helpen. Wie zou er nou gezellig willen kletsen tegen een schreeuwende man? Nee oke, het was niet handig om te gaan schreeuwen, maar kom op. Er was toch wel wat beters te doen dan van de irritante stilte te genieten?

People often believed they were safer in the light
thinking monsters only came out at night

A history lesson [Open] T8cs1Lr
Þyrnirós Jónsdóttir
Member
Real name : Chanel
Aantal berichten : 15
IC posts : 11

Character sheet
Age: 27
Occupation: Horse breeder
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

A history lesson [Open] Empty Re: A history lesson [Open]

op ma jun 11, 2018 9:31 pm
Waarom was ze hier ook alweer beland? Oh ja ze wilde de paarden die hier te vinden, waren bestuderen. Paarden waren basically haar leven, dus hun gedrag onderzoeken voor haar eigen doen hoorde er ook bij. Daarnaast leerde ze er een hoop van en was het handig voor thuis met de training van haar eigen paarden. Hoe beter getraind en opgevoed, hoe beter ze verkocht werden en dat hadden haar mam en haar wel nodig. Haar moeder paste dan ook op de boerderij thuis. De roodharige bleef even staan en een diepe zucht ontsnapte haar mond. Tot nu toe had ze nog geen succes wat betreft de paarden, tja ze waren niet gek. Ze gingen niet op haar staan wachten, zeker in dit beboste gebied was het niet makkelijk te zien wat hier allemaal rond zwerfde. Haar blauwe ogen scande de omgeving. Gelukkig leek de omgeving aardig op de omgeving thuis wat dat betreft. Naja voornamelijk de bomen, het was hier wel een stuk aangenamer qua temperatuur. Ze wist wel dat ze hier duidelijk een oogje in het zeil moest houden, want zover ze wist waren er hier veel roofdieren en van alle tijden liep ze er ook nog eens 's nachts rond. Niet het handigste wat je kon doen, maar ze moest en zou die paarden vinden. De meid zette het weer op een lopen, want de viervoetige kwamen niet vanzelf naar haar toe, was het maar zo makkelijk.

Na nog een uur gewandeld te hebben door het bos, zo voelde het in ieder geval wel, vond ze het wel tijd dat ze een echte pauze kreeg, want uh ze had nog steeds geen enkel paard gezien en het was donker en ugh ze had niet moeten kiezen om op dit tijdstip hier rond te gaan lopen. Gelukkig had ze de omgeving goed bestudeerd voordat ze dit überhaupt deed zodat ze niet zou gaan verdwalen. Ze wist echter wel als ze niet snel die kudde ging vinden, dat ze eerst een fatsoenlijke plek ging zoeken om te overnachten in plaats van door te zoeken tot weet zij veel hoe laat. Op een gegeven moment hoorde ze wel iets ritselen. Het kleine vuurtje wat ze bij zich had om te zien waar ze liep, stak ze gelijk naar voren. Het was maar goed dat ze wist hoe te overleven in een bos anders zou het niet goed komen. Zover ze op merkte leek het geen dier te zijn waar ze bij beland was. "Hallo...?" kwam er wat onzeker uit. Misschien was het wel een roofdier en bracht ze zichzelf flink in gevaar, yay.
Achilles
Member
Real name : Mimi
Aantal berichten : 74
IC posts : 33

Character sheet
Age: Immortal (35)
Occupation: Cultist
Residence : Traveler
Profiel bekijken

A history lesson [Open] Empty Re: A history lesson [Open]

op wo jun 13, 2018 5:51 pm


Duisternis was altijd al een bescherming voor hem geweest. Zelfs ver, ver voordat hij was geworden wat hij vandaag de dag was had hij zijn veiligheid gevonden in de donkerste nachten. Het deed hem zowaar goed om alleen te zijn onder een maanloze hemel. De maan bracht alleen maar licht, licht bracht wezens en wezens brachten onrust. Zo was het altijd al geweest. Van een jonge leeftijd had Achilles al een afkeer gehad voor ‘wezens’ voornamelijk dan de wezens die hij moest beschouwen als familieleden. Een afwezige vader, een veel te jonge moeder en een zusje dat net zo dom was als het achterend van een koe. Het was allemaal zo typisch geweest, typisch genoeg om het begin te lijken van een stom verhaaltje. Maar die tijden hadden hem geschapen tot wie hij was. Gemaakt wie hij was en uiteindelijk ook waarom hij had gekozen om zijn leventje op te geven aan de duisternis zelve.

Vanaf het moment dat hij zijn ziel had weggegeven had hij een nieuw respect gevonden voor de duisternis. Het was niet langer een toevluchtsoort. Het was een thuis. Zijn thuis.

Het was jaren.. nee eeuwen geleden. Hij had geleefd volgens bepaalde richtlijnen die zijn leven beheerste voor de laatste paar eeuwen. Had koningen zien reizen en net zo hard zien vallen. Uiteindelijk had hij zelfs een aantal grote namen ten val gebracht maar niets, niets was zo.. perfect.. als je prooi stalken in die zelfde duisternis.

Zijn zinnen waren gezet op een meisje, nog niet ouder dan 30, met haar hele leven nog voor haar en toch.. Zo dicht bij het einde al. Het had iets bitters. Ze was hier om te leven, mogelijk om het wilde leven te zoeken maar ze zou niets anders vinden dan de dood.

Ze sprak op, een hallo klonk wat ongemakkelijk zijn richting op en de grote man kon het niet laten om even te grijnzen voor hij naar voren stapte. De directe duisternis verliet zodat zijn bleke ogen het beetje maanlicht konden vangen. ”Well hallo daar. Ik hoop ten zeerste dat ik je niet stoor.” Zijn lage stem droeg een subtile warmte terwijl hij onderzoekend haar kant op keek. ”Zo.. ver van huis.” Eindigde hij zijn zin. Zijn lippen krullend in een kleine grijns. Hopend, afwachtend. Wachtend op het moment om toe te happen.


People often believed they were safer in the light
thinking monsters only came out at night

A history lesson [Open] T8cs1Lr
Þyrnirós Jónsdóttir
Member
Real name : Chanel
Aantal berichten : 15
IC posts : 11

Character sheet
Age: 27
Occupation: Horse breeder
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

A history lesson [Open] Empty Re: A history lesson [Open]

op wo jun 13, 2018 6:15 pm
Ze bewoog haar licht nog wat meer, nog steeds geen beweging te zien, maar wel nog steeds geluid. Ze bleef dan ook geduldig staan tot datgene wat er was, tevoorschijn kwam. Ze snoof even en uiteindelijk kwam er beweging en kwam er een gedaante tevoorschijn. Een man die een heel stuk groter was dan haar. Haar blauwe ogen keken verbaasd naar de persoon die nu voor haar neus verschenen was. Ze voelde gelijk dat er iets niet klopte, of naja de persoon van haar leek misschien niet gevaarlijk, maar ze was gelijk op haar hoede en ze voelde wat ongemakkelijkheid bij zichzelf omhoog komen en dat zei ook al genoeg. De man begon gelijk te spreken, hij begroette haar en sprak vervolgens dat hij niet hoopte dat hij haar stoorde. Ze keek even een seconde om haar heen, maar haar blauwe ogen gleden al snel terug naar de jongeman. Ze zette een hand voor haar mond en ze kon helaas voor haar een geeuw niet zo snel onderdrukken "Excuse me" mompelde ze even. Hij had het erover dat ze zo ver van huis was wat haar even bedenkelijk liet kijken, maar ze herstelde haar gezichtsuitdrukking al snel. "Hallo" begroette ze hem uiteindelijk maar terug "Ik ben al uren aan het zoeken en ben er nu wel beetje klaar mee" begon ze "Dus nee je stoort mij niet echt" eindigde ze haar woorden. Ze stapte zelfs wat naar voren en keek hem even vanonder haar wimpers aan. Ze knipperde even en draaide even om hem heen zodat ze achter hem was beland. "Ver van huis..." herhaalde ze zijn woorden terwijl ze haar blik op hem hield "Who knows" sprak ze grinnikend "Weet je waar ik woon dan?" vroeg ze vervolgens nieuwsgierig. Kon hij gedachten lezen ofzo? Of had hij een of andere kracht? Tegenwoordig waren er steeds meer mensen met magie.
Gesponsorde inhoud

A history lesson [Open] Empty Re: A history lesson [Open]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum