welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 103
IC posts : 44

Character sheet
Age: 23 years
Occupation: Warrior, Chief of Hillerøds Vikingships
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Athelstan Blågðen

op do okt 05, 2017 4:20 pm


ATHELSTAN BLÅGÐEN

Name: Athelstan Blågðen    
Second name meaning: Athelstan heeft de achternaam van zijn moeder gekregen. Dit heeft zijn vader besloten om zijn huidige vrouw duidelijk te maken dat hij geen kind van hun is, maar een bastaard. Op deze manier is de schande in de familie ook beperkt gebleven. Velen denken dan ook dat hij gewoon een neef is van de familie of een ver familielid.
Age: 23 years
Gender: Male
Occupation: -

Species: 100% Human

Woonplaats: Falkreath, Hillerød

Family and Lifestyle: Athelstan is geboren in een verboden relatie. Zijn vader was namelijk de Lord of Hillerød. Hij is vreemd gegaan met een vrouw onder zijn status, waardoor Athelstan geboren is als bastaard. Op 3-jarige leeftijd is zijn moeder besmet geraakt met een besmettelijke ziekte, de pest. Ee typische ziekte die eerst onder het arme volk. Zijn vader, toen Lord of Hillerød, heeft hem meegenomen om te vermijden dat zijn bastaardzoon eveneens besmet zou geraken met de ziekte. Hij is opgegroeid bij zijn vader en de rest van zijn familie. Hij had één oudere half broer en een iets jongere halfbroer, beide zijn gestorven op zee samen met hun vader, waardoor hij de enige overlevende zoon was van de Lord. Verder heeft hij nog een half zus, Freyja Skarsgård, zij is de huidige heerser van Hillerød. Aangezien hij een bastaard is, heeft hij geen recht gehad op het heerschappij. Toch is dit niet iets waar hij mee zit. Hij kan namelijk zeer goed opschieten met zijn half zus, staat haar dan ook bij en beschermt haar zoals een échte broer dat zou doen.

Moeders kant
(Moeder) = NPC - gestorven aan besmettelijke ziekte

Vaders kant
(Vader) = NPC - gestorven in een schipbreuk
(Stiefmoeder) = NPC - gebroken door de dood van haar man en zoon
Freyja Skarsgård (half sister) = Lady of Hillerød
[iMorton Svartsson][/i] (geadopteerde half-broer) = -

Personality: Dit wordt eerst uitgewerkt in de RPG, later pas uitgeschreven!

History short: Dit wordt later (deels in de RPG) beslist!
avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Athelstan Blågðen

op do okt 05, 2017 7:21 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum