welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Sierra
Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar

Quiet Storm Empty Quiet Storm

op do jul 19, 2018 5:27 pm

Met in iedere hand een zware emmer gevuld met water liep ze door de gangen van het immens grote paleis. Tegen haar eigen verwachtingen wist ze zichzelf  hier prima te redden. Al bij aankomst in Brightwater Keep had ze een baantje bemachtigd binnen de muren van het kasteel van de Duke. Weliswaar door middel van een leugen, maar ze had het toch voor mekaar gekregen. Het was even spannend toen na een korte periode twee nieuwe gezichten het bestuur van Rhoynar zouden vormen, maar ook dit tweetal had ze met een aantal simpele leugens weten te overtuigen. De enige uitdaging nu was om de situatie te behouden zoals hij nu was. Eventueel kon ze nu gaan uitkijken naar een volgende stap. Ondanks dat ze het hier prima naar haar zin had was ze niet van plan om voor eeuwig kamerpotten te legen en beddengoed te reinigen. Sierra hunkerde naar meer. Nu ze eindelijk na jaren vrij was kon het niet de bedoeling zijn dat ze alsnog haar hele leven moest werken voor een ander. De huidige situatie was dan ook tijdelijk.

- Kaz

 Quiet Storm PrVnLwu
Kaz Brekker
Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar

Quiet Storm Empty Re: Quiet Storm

op zo jul 22, 2018 1:53 pm
Het feit dat hij nu opnieuw slecht ter been was en dat hij dit voor een eeuwigheid met zich mee moest gaan dragen, tenzij hij op Edmund’s woord kon vertrouwen, maakte heel Kaz zijn humeur er niet veel beter op. Zijn kop stond op dit moment zo chagrijnig dat het leek alsof mensen hem liever uit de weg gingen dan dat ze het durfden om hem iets te vragen. Voor hem alleen maar beter want dan werd hij tenminste een keer met rust gelaten. Rust die hij vooral in deze weken nodig had.

Hij ontweek Allison nog steeds en van de oude Kaz was weinig nog over. Maar hij deed tenminste iets om zijn tijd mee te verdoen. Het was dan misschien doelloos rondlopen, maar het was iets. Niet dat het zijn gemoedstoestand veel beter maakte. Leunend op zijn wandelstok hield Kaz enig moment halt om uit een van de vele ramen die het kasteel telde, naar buiten te kijken. Het uitzicht gaf hem een plaatje van de stad die beneden het kasteel lag, de stad waar hij jaren had geleefd en overleefd. De stad die hem nooit bescherming had gegeven en die hij plots zelf moest gaan beschermen. Het was een gekkenhuis. De Duke zuchtte en wreef even in zijn ogen. Als hij geen vampire was, had hij zeker toegegeven dat hij meer slaap nodig had.
Quiet Storm Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum