welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Loraelei Sacrados
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 33
IC posts : 22

Character sheet
Age: 26
Occupation: Priestess of Sol
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Pretty Little Bird Empty Pretty Little Bird

op di mei 01, 2018 2:27 pm

my wings don't spread like they used to
but i wanna fly with you
until we hit the heavens


Haar hart leek uit haar borstkas te willen rammen terwijl ze over het strand van Sunfall strompelde. Ze had geen enkel idee waar ze was, hoever hij haar weg had gebracht van de stad. Zachtjes wreef ze over de rauwe plekken rondom haar polsen, terwijl ze probeerde om haar eigen ademhaling de baas te zijn. Een wanhopig, zacht geluidje verliet haar keel terwijl ze de rug van haar hand over haar wangen streek, waar nog steeds de vage sporen van tranen lagen. De realisatie van wat er zojuist gebeurd was, kwam stukje bij beetje binnenvallen. Haar prachtige kleren waren besmeurd met zand en de onderkant was nat van het zeewater. Iemand had haar proberen te verdrinken. Iemand die niet wilde dat ze haar geloof plaatste in Sol. Het gesprek – als je het zo kon noemen -  dat ze met hem had gehad, hing als een koortsdroom na in haar hoofd. Hij had haar verteld over zijn God, de echte God. He Who Dwells Beneath the Waves.

Op dit moment had ze geen enkel idee wat of wie ze moest geloven. Het enige wat ze wist, was dat ze doodsbang was. Ze moest hier weg, nu meteen. Voor hetzelfde geld zou hij zich weer bedenken en zou ze alsnog haar leven verliezen. Het duurde ontzettend lang, maar uiteindelijk baande ze zich een weg naar de massieve kerk in het centrum van de stad. Zelfs nu nog deed ze haar best om voorkomen om gezien te worden. Niemand kon haar zien in deze staat, het zou een schande zijn voor de Priests of Sol. Eenmaal binnen keek ze wanhopig rond, zoekend naar één iemand. “Hathor?” riep ze op onstabiele toon. Het kwam er stukken triester uit dan ze gehoopt had en wederom vervloekte ze zichzelf voor haar eigen zwakte. Maar ze had nu iemand nodig. Iemand die haar vertelde wat ze moest doen, wat ze moest geloven.

& Hathor

BY MITZI


Laatst aangepast door Loraelei Sacrados op zo mei 06, 2018 12:48 am; in totaal 1 keer bewerktPretty Little Bird I7BYnJz
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Pretty Little Bird Empty Re: Pretty Little Bird

op za mei 05, 2018 11:24 pm
Pretty Little Bird CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Ze was net bezig geweest met het opruimen van een paar voorwerpen die ze tevoorschijn had gehaald voor de dienst die enkele minuten geleden was afgelopen. Echt veel mensen hingen niet meer rond in de kerk, waardoor de vrouw helemaal in haar eigen gedachten verzonken de spullen bijeen pakte en ze een voor een terug in de kast begon te zetten. Het was pas toen ze haar eigen naam hoorde, dat haar aandacht werd getrokken. Haar naam werd op een redelijk onstabiele toon genoemd, bijna alsof de persoon die ze had uitgeroepen op de rand stond van in huilen uit barsten. Haar groengouden ogen vonden al snel de persoon. En even bleef ze als genageld aan de grond stilstaan, midden in haar beweging gestopt, terwijl ze keek naar Loraelei, vooral geschokt door hoe ze er op het moment bij stond. Als het ware gebroken, haar kleding voor de helft nat, terwijl de rest onder het zand zat. Hathor bleef daar echter niet lang staan, ze stapte direct rechtstreeks op Loraelei af, de spullen die ze nog in haar handen had op een tafel dumpend. In haar blik was niets te vinden van de soms strenge blik die ze aan haar Priests kon geven, nee, op het moment gaf haar hele houding aan dat ze bezorgd was om de Priest die daar stond.

Ze greep Loraelei voorzichting bij haar pols vast, om haar door de ruimte te geleiden naar een van de gangen waar nooit echt volk kwam, op Priests na dan. Pas toen draaide de vrouw zich naar Loraelei. "Are you okay?" Sprak ze, duidelijk bezorgd. Haar ogen vielen op de vage strepen op haar wangen, de tekenen die aanduidden dat ze had gehuild, om vervolgens naar haar polsen te kijken die er rood uitzagen. "What happened to you?" Haar blik schoot van de polsen weer omhoog om Loraelei zeer bezorgd aan te kijken.


Pretty Little Bird CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Loraelei Sacrados
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 33
IC posts : 22

Character sheet
Age: 26
Occupation: Priestess of Sol
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Pretty Little Bird Empty Re: Pretty Little Bird

op zo mei 06, 2018 1:09 am

my wings don't spread like they used to
but i wanna fly with you
until we hit the heavens


Gelukkig was de dienst zojuist afgelopen, anders had ze waarschijnlijk een hele scène geschopt, maar op dit moment boeide dat haar niet. Iemand had haar zojuist proberen te verdrinken en zich op het laatste moment even bedacht en Lore was volledig gedesoriënteerd. Ze voelde haar hartslag in ieder uiteinde van haar lichaam en de striemen rondom haar enkels en polsen brandden nog steeds met de herinnering aan het stugge touw dat haar tegen de grond had gehouden. Tranen gleden weer naar beneden over haar wangen zodra ze de hal van de kerk weer betrad, al probeerde ze deze wel te verbergen voor het kleine beetje mensen dat nog in de zaal rondhing. Ze probeerde zichzelf stil te houden, maar zo nu en dan verliet een korte snik haar keel nog. Met een jammerende toon vroeg ze naar Hathor, die gelukkig al snel ter plekke was. De witharige vrouw zag er bezorgd uit, iets wat Lore alleen nog maar slechter deed voelen. Ze wilde niet nog meer mensen tot last zijn.

Ze snikte nogmaals toen Hathor haar bij haar pols pakte, waar niet al te lang geleden het touw had gezeten. Haar onderlip trilde terwijl ze zich mee liet leiden naar de rustigere gangen van het gebouw. Uiteindelijk draaide de ander zich naar Lore toe en werd ze geconfronteerd met een stel bezorgde, goudgroene ogen. Vragend of ze oké was. Het was bijna lachwekkend, zo slecht voelde ze zich op dit moment. Hathor vroeg wat er gebeurd was en even nam Lore de tijd om haar ademhaling weer tot rust te manen, in de hoop dat ze er een samenhangende zin uit zou krijgen. “There- There was a, a man,” begon ze, waarop ze zijn gezicht direct weer voor zich zag. De manier waarop hij op haar neer had gekeken terwijl ze daar op het strand lag. Even ademde ze diep in. “A man on the town square. He asked me to help him pray for his sister and he took me to an alley where he-“ Een nieuwe traan gleed over haar wang. Hoe had ze zo stom kunnen zijn om hem een steeg in te volgen? “I passed out and woke up on the beach, tied down.” Haar gezicht vertrok opnieuw, voordat ze al snikkend de woorden naar buiten duwde. “He tried to fucking drown me. He was going to kill me.” En om een of andere reden stond ze hier nog, al was het niet dankzij Sol.

BY MITZIPretty Little Bird I7BYnJz
Hathor Sacrados
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 57
IC posts : 34

Character sheet
Age: 27 years old
Occupation: Sol Invictus
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Pretty Little Bird Empty Re: Pretty Little Bird

op zo mei 06, 2018 9:39 pm
Pretty Little Bird CVMizym
Hathor
There is nothing without the sun.
Hathor was niet dom; ze kon gemakkelijk de verbanden leggen tussen de rode banden om haar polsen, het zand in haar kleding en de onderkant die doordrenkt was met wat waarschijnlijk het zoute water van de zee was. Iemand had slechte bedoelingen met de vrouw voor haar gehad en iets in Hathor borrelde op; woede, maar deels ook paniek. Want het was aan haar de taak om dit te regelen, om haar Priests veilig te houden en bijna.. bijna had ze gefaald. Bij de woorden van Loraelei luisterde ze aandachtig, hier en daar even kort knikkend om te laten merken dat ze de woorden van de Priest begreep. Ze was dus blijkbaar nipt weg gekomen. Iemand had haar proberen te verdrinken. Proberen te vermoorden. "That's horrible.." Kwam er zacht uit haar, haar goudgroene ogen dreven omlaag naar de polsen van de vrouw, voorzichtig pakte ze Loraelei's hand vast en wreef ze over de rode plek. "Can you describe me how the man looked like? Why was he doing this?" Haar blik gleed weer omhoog naar die van Lore's. "You know what, keep that in mind, let's get you in some clean clothes and put something cold on your wrists, so they don't bruise that much." Ze glimlachte, want het was immers zo dat voor haar een vrouw stond in complete stress. Een persoon die net aan de dood was ontsnapt, wellicht was het beter haar eerst een veilig gevoel terug te geven, voordat ze bereid was te spreken over wat er gebeurd was vandaag.

Al had de vrouw met de lichtblonde haren wel een vaag idee welke persoon hier verantwoordelijk voor was. En ze kon zichzelf wel voor haar hoofd slaan dat ze hem gewoon had laten gaan, die dag dat hij haar had geconfronteerd.


Pretty Little Bird CH6M0OQ

Hathor

Nihil Sole Sun
Loraelei Sacrados
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 33
IC posts : 22

Character sheet
Age: 26
Occupation: Priestess of Sol
Residence : Sunfall, Rhoynar
Profiel bekijken

Pretty Little Bird Empty Re: Pretty Little Bird

op ma mei 07, 2018 9:04 pm

my wings don't spread like they used to
but i wanna fly with you
until we hit the heavens


Rillingen trokken telkens weer over haar rug wanneer ze zijn gezicht voor ogen haalde. Toen hij had benaderd, had hij daadwerkelijk vriendelijk geleken. Vol bezorgdheid had hij haar gevraagd of ze zijn zusje had willen helpen en ze had hem ook nog geloofd. Zodra hij haar het steegje in had geleid, had ze eigenlijk al geweten dat er iets niet in orde was, maar ze had geen kans gemaakt. Hij was groter, breder en sterker dan haar en had haar met gemak overmeesterd. Hathor luisterde naar haar woorden, iets waar Lore eigenlijk wel blij mee was. Ondanks het feit dat ze nieuw was, leek de witharige vrouw oprecht bezorgd te zijn. Vaak had ze dat niet meegemaakt. Voor haar eigenaar was ze nooit meer geweest dan een manier om geld te verdienen en ook haar man had haar als een object gezien waar hij zijn frustraties op kon uiten. Het voelde vreemd om iemand te hebben die echt leek te geven om haar welzijn, al deed ze misschien maar alsof. Hathor pakte haar hand en even keek Lore met een trillende onderlip naar de striemen over haar polsen. Even galmden zijn woorden weer door haar hoofd. “I want you to tell them.” Ze had hem een belofte gedaan om het woord van zijn God te verkondigen. Om de angst die zij had gevoeld verder te verspreiden onder de priesters van Sol. Lore keek weer op toen Hathor naar een beschrijving van de man vroeg. Ze corrigeerde zichzelf echter vrijwel meteen, met de suggestie om de wonden aan haar polsen eerste te verkoelen. Lore knikte wat afwezig, niet wetend of ze haar mond nu open moest trekken over the Drowned God. “He seemed friendly at first,” mompelde ze zachtjes, zichzelf vervloekend voor haar eigen naïviteit. “But then something changed. His eyes, he-“ Ze kapte zichzelf af toen ze de blik weer voor ogen kreeg. Die amberkleurige ogen zou ze nooit meer van haar netvlies krijgen. “He was young. Covered in tattoos. I’d never seen him before.” Een rillerige zucht verliet haar keel, waarna ze afwachtend naar Hathor keek. Een stel nieuwe kleren klonk wel goed. Het zand en het zoute zeewater schuurden op onaangename wijze tegen haar huid, maar het ergste was het gewaad dat ze aanhad. De veel te dure, rijkelijk versierde jurk van de Priests of Sol. Ze had het gevoel er niet in thuis te horen nu.

BY MITZIPretty Little Bird I7BYnJz
Gesponsorde inhoud

Pretty Little Bird Empty Re: Pretty Little Bird

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum