welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Rikton Bunch
Deceased
Real name : Comis
Aantal berichten : 83
IC posts : 56

Character sheet
Age: 20
Occupation: Traveler, Adventurer
Residence : Cois
Profiel bekijken

Rikton Bunch Empty Rikton Bunch

op vr sep 29, 2017 8:12 pm
Naam: Rikton Bunch
Leeftijd: 20
Geslacht: Man
Ras: Mens
Lengte: 1,76m

Woonplaats: Cois, Rhoynar
Magie: Telekinesis

Persoonlijkheid: Implike, Adaptable, Adventurous, Alert, Charismatic, Decisive, Confident, Hardworking, Insightful, Cultured, Persuasive, Realistic, Relaxed, Sociable, Entitlement, Casual, Dry, Smooth, Unaggressive, Argumentative, Calculating, Deceitful, Envious, Faithless, Odd, Complacent
Personlijkheidstest resultaat: ENTP-A (Debater);
Extravert, Intuïtief, Op logica gericht, Zoekend, Assertief

Geschiedenis: Met een moeder uit Vanaheim en een vader uit Falkreath is Rikton een jongen die veel van de wereld gezien heeft. Nog lang niet alles, maar hij is goed op weg. Wat je het eerste zal opvallen aan Rikton is zijn blik. Hij kijkt vooral naar de personen om zich heen, en lijkt altijd iets aan het vooruit te plannen zijn. Ook zul je zien dat hij de onbehaardheid, van de mensen uit Vanaheim heeft geërfd. Het enige dat hij geërfd lijkt te hebben van zijn voorvaderen uit Falkreath is zijn atletische bouw. Het is een geboren reiziger en avonturier. Net als zijn ouders, heeft hij een natuurlijke honger naar schatten, bijzondere plekken en bovenal avontuur. Dat is ook de manier waarop zijn ouders elkaar hebben ontmoet. Hij is dan ook op de weg naar Cois geboren. Zijn ouders wilden hier gaan wonen. Hier zagen ze de meeste kansen voor hun levensstijl. Het waren mensen met principes en mensen met goede manieren, maar als het op ouderschap aan kwam was hun kennis beperkt. Ze lieten de jongen dan ook op vijftienjarige leeftijd achter in Cois om op avontuur te gaan. Dat was tenminste wat de zeevaarders uit de stad hem hadden verteld toen hij een ongelukkige morgen naar ze op zoek was in de haven. Hij nam de naam ‘Bunch’ aan om niet meer geassocieerd te worden met die monsters en koos zijn eigen pad. Het voorval met zijn ouders had een naar bijeffect. Rikton is over het algemeen een aardige jongen, maar af en toe komt zijn innerlijke stem ongevraagd naar boven en zegt hij duidelijk wat hij van alles en iedereen vindt.

Ondertussen is hij vijf jaar verder en vult hij zijn leven in door op avontuur te gaan. Hij vindt het vooral geweldig om op schattenjacht te gaan. Je ziet hem dan ook altijd met een juten zak voor voorwerpen. Of het nu glimmende onwaardevolle dingen zijn, of onbekende artefacten waar hij zelf een verhaal omheen heeft verzonnen zijn, Rikton heeft ze. Hij heeft dan ook geen enkele behoefte om te heersen. Maar hij speelt wel graag met mensen. Zie je, het is een slimme jongen, en als hij met iemand kan spelen, grijpt hij die kans. Hey, het is wel een leuke gast om mee om te gaan hoor. Hij zal zich dingen die niet van hem zijn toe eigenen, maar het is goed gezelschap. Hij weet namelijk precies hoe hij niet wilt zijn. En dat is achterbaks zijn. Ook niet geheel onbelangrijk, hij heeft tot nu toe enkel iets aan zichzelf gehad, dus hij doet niet aan geloof. Wanneer hebben ze hem geholpen dan? En hoewel hij zich niet bezighoudt met politiek, kan hij er uren met iemand over discussiëren, hoe de zaken geregeld zouden moeten worden.

Quirks: Hij rookt pijp. Hij draagt altijd een bijl bij zich. Hij heeft droge humor. Hij verliest enige vorm van eetlust als hij zich zorgen maakt. Hij kan er niet tegen wanneer huizen of gebouwen veel te goed zijn opgeruimd, en geordend. Hij kan niet goed tegen kritiek. Hij heeft vaak jeuk aan zijn neus. Hij geeft namen aan de objecten die hij met zijn telekinese stuurt. Af en toe begint hij met zijn neus te snuffelen als een konijn.
Waarden: Avontuur, Esthetische waarden, Uitdaging, Variatie, Opwinding

Archetypes:
- Ego: The Hero
- Soul: The Explorer
- Self: The Sage


Laatst aangepast door Rikton Bunch op zo mei 06, 2018 10:47 am; in totaal 4 keer bewerkt
Dacosta Laendaerys
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Rikton Bunch Empty Re: Rikton Bunch

op vr sep 29, 2017 9:57 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum