welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Poppy~
Aantal berichten : 10
IC posts : 5

Character sheet
Age: 22
Occupation: Pirate
Residence : Everywhere
Profiel bekijken

Lyra Sterligng

op vr okt 27, 2017 10:27 pm
‘’You taught me the courage of stars before you left.’’
Algemeen
Volledige naam: Lyra Sterling
Roepnaam: Lyra
Geslacht: V
Leeftijd: 22
Uiterlijke leeftijd: 20
Afkomst: Brightwater Keep
Verblijf heden: Everywhere Brightwater Keep
Partner: ‘Love, isn't that that thing that's beautiful in books but isn't anything like that in real life?’
Familie:
Mattheus Sterling – Mentor/Meester
Skull & Bone crew


Magic
Telekinesis
Je kan zeggen dat Lyra haar telekinetische gave hoog begaafd ontwikkeld/krachtig is. Al vanaf een jonge leeftijd wist ze het te gebruiken en op haar vijfde is er een destructief incident mee gebeurt. Sindsdien is ze het meer gaan onderdrukken dan er mee leren om te gaan. Pas toen ze haar Meester leerde kennen is ze er beetje bij beetje weer mee gaan oefenen.
Nu vele jaren later heeft ze de gave goed onder controle en gebruikt ze het haast alsof het een extra ledemaat is. Ze gebruikt het dan ook voor simpele dingen zoals in haar thee roeren of boeken pakken van een hogere plank.
Natuurlijk kan ze het ook voor de strijd gebruiken. Hierbij gebruikt ze het vooral, doormiddel van een simpele techniek, om haar kogels of naalden door de lucht te laten vliegen of te lanceren zoals een geweer.
Ze kan ook meer desastreuze handelingen uitvoeren maar dit zal ze niet snel doen en waarschijnlijk alleen als het écht nodig is. Als ze namelijk teveel energie gebruikt, dus haar gave ten maximale inzet, eist dit zijn tol van haar lichaam en geest. Een van die gevolgen is dat ze spontane bloedingen krijgt. Dit houd in dat wanneer ze een krachtige handeling doet ze blauwe plekken krijgt op verschillende delen van haar lichaam. Wat ook nog een gevolg is, is dat ze vaak erg vermoeid raakt.
Lyra heeft dus een krachtige gave, máár dit is niet zonder negatieve gevolgen.


Karakter

Eigenschappen: Vrije vogel, open minded, enthousiast, vriendelijk, nieuwsgierig, dapper, avontuurlijk, beetje gestoord, wild, stoer-achtig, loyaal, tolerant, diepgaand, idealistisch, muzikaal, creatief, slim, fantasierijk, snel geïnteresseerd, sociaal- maar moet ook alone time hebben, hooggevoelig.
Likes: Reizen, de sterren, het uniserum, de zee, de wereld zien, nieuwe dingen mee maken, boeken, lezen, schrijven, verhalen, avonturen, interessante dingen, wereld kaarten/kaarten, tekenen, regen, dansen, muziek, piano spelen, navigeren, sterren kijken/lezen, mensen helpen of blij maken, storm, bliksem, chocolade, kersenmede, eten.
Dislikes: Als haar boeken nat worden, omgevallen inkt, valse muziek of een valse piano, als mensen waar ze om geeft pijn hebben of lijden, ziektes, ziekenhuizen, niet vrij zijn, ziek zijn, geslagen worden, niet geaccepteerd worden, nachtmerries.
Angst: Mensen waar ze om geeft verliezen, de controle verliezen over haar gave, ziektes, ziekenhuizen, niet langer vrij zijn, haar weg niet meer vinden, niet geaccepteerd worden.
Geaardheid: Panseksueel


Uiterlijk
Lichaamsbouw:
Klein maar wel getraind, subtiele vrouwelijke vormen, 1,60.
Haarkleur: Wit
Haar lengte: Tot over haar schouders.
Haar stijl: Los, in een vlecht of in twee vlechtjes.
Oogkleur: Zilver.
Huidskleur: Bleek.
Markeringen: Vele sproeten, verspreid over heel haar lichaam.
Littekens: Verschillende en vele. Deze worden echter wel deels gemaskeerd door haar sproeten. Op haar rug zitten de meest grote en opvallendste; van riem/zweep slagen. Gelukkig is haar gezicht litteken vrij.
Kleding:
Onder- Ze draagt een kort grijs broekje met grijze stoffen bretels die vast worden gepind met zwarte knopen. Op dit broekje draagt ze schuin een zwarte leren riem. Hieraan hangt een klein langwerpig kokertje, een buideltje, nog een buideltje deze gevuld met munten en een dolk in een dik lederen houder. Van deze riem naar haar rechter broekzak loopt een oud gouden ketting waaraan een kompas zit. Dit kompas zit in haar broekzak, altijd binnen hand bereik. Dan verder naar beneden heeft ze een set zwarte knie kousen aan met knoopjes boven aan de zijkant. Als schoeisel draagt ze een set sjofele zwarte lederen enkel laarsjes.
Midden- Met de onderkant weg gepropt in het broekje draagt ze een crème kleurig bloesje. Hiervan houd ze altijd de eerste of eerste twee knoopjes open. Om haar hals hangt vrijwel altijd een lang oud gouden kettinkje die verdwijnt in haar bloesje. De lange mouwen zijn opgestroopt tot op haar elle bogen en om haar handen zitten zwarte vingerloze leren handschoentjes.
Boven- Om haar haren/hoofd heeft ze een grijzen sjaal gebonden. Hieronder uit komen haar witte haren; of los, of in een vlecht, of in twee vlechtjes.
Als het koud is- Ze draagt dan een donker grijze tailcoat die aan de voorkant sluit met een rij zwarte knopen, een openstaande kraag heeft en een capuchon. Soms draagt ze ook om haar hals een zwarte sjaal erbij.
Wapens: Ze heeft een set scherpe metalen naalden en een set metalen knikkers die zij kogels noemt – deze worden vooral gebruikt in samenwerking met haar telekinese. Bijv. de kogels afvuren met telekinese zoals een geweer, dit kan ze ook met de naalden, etc. Hiernaast heeft ze nog een dolk, haar vuisten en natuurlijk haar telekinese.
Spullen waard te vermelden: Het vrij kleine locket pendant waarin aan een kant een klein kompas zit en aan de andere kant een afbeelding van het sterrenbeeld Lyra. Dit heeft ze om haar nek hangen aan een lang oud gouden kettinkje en verbergt ze onder haar bloesje.


Faith
The Drowned God.
Toen ze bij de piraten terecht kwam werd ze al snel gedoopt tot hun geloof. Hierbij was ze geheel onderwater gegaan en is op land weer terug gekomen van buitenbewust zijn. Deze doping wilde ze graag en stond er dan ook helemaal achter. In die moeilijke tijd, na het verlies van haar Mentor, gaf dit geloof haar hou vast en letterlijk faith.
Uiteindelijk besefte ze zich dat er ‘meer’ was dan één geloof. Ze was altijd al openminded maar sindsdien laat ze ook andere ideeën toe. Ze bekijkt de wereld met haar eigen ogen en geeft aan alles haar eigen betekenis. Dit door zélf te redeneren. Zo blijft ze dus best wel een zwever wat betreft geloof.
Dit betekend echter niet dat ze ontrouw is aan The Drowned God. Dit geloof heeft namelijk een dierbaar plekje in haar ziel. Ze gelooft er dus wel echt in, bid mee met de rest en, als ze hier behoefte aan heeft, bid ze er zelf ook naartoe. Het is voor haar dus een prettig iets om bij zich te houden en er kracht uit te putten.


Geschiedenis
More to cooommmmeee~


Qoutes

‘’We don't see things as they are, we see them as we are.’’
‘’What is dead may never die; but rises again, harder and stronger.’’
‘’Knowledge is of no value unless you put it into practice.’’
‘’Courage; not the absence of fear or despair, but the strength to conquer them.’’
‘’Do not judge my story by the chapter you walked in on.’’
‘’People fear what they don’t understand.’’
‘’Astrophilia; rare love of and/or obsession with planets stars, and outer space.’’

Laatst aangepast door Lyra Sterling op ma okt 30, 2017 4:11 pm; in totaal 1 keer bewerkt


You taught me the courage of stars before you left.

With shortness of breath you explained the infinite.
avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Lyra Sterligng

op zo okt 29, 2017 5:49 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

I'll show them what happens,
When you put a dragon in a cage
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum