welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op wo feb 14, 2018 9:28 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her


Skaði luisterde naar het getik van de regen, die met de minuut heviger leek te worden. Haar hoofd rustte tegen de zijne aan en ze voelde de drang om haar lippen opnieuw op de zijne te drukken en hun zoen voort te zetten. Er was alleen ook iets rustgevends aan dit serene momentje wat ze met hem had. Ze voelde zijn warme ademhaling in haar nek kriebelen en toen ze haar ogen had geopend keek ze recht in de zijne. Ze kon zich geen wereld meer zonder hem voorstellen. Eigenlijk had ze de woorden niet hardop willen uitspreken, maar ze had het wel gedaan. Echter hoefde ze niet bang te zijn dat hij haar hier achter zou laten, want hij zou haar altijd met zich meenemen, waar hij ook maar heen zou gaan. Onbewust werden haar ogen weer een beetje waterig, niet uit verdriet dit keer. Waar had ze dit allemaal aan verdiend?  

Het moest nog even bezinken wat voor een belofte hij zojuist had gemaakt. Hij had wel vaker beloftes gemaakt, om ze vervolgens te breken. Iets vertelde haar dat het dit keer anders zou zijn, dat alles anders zou gaan worden vanaf dit punt. Stilletjes keek ze hem aan, met iets wat op een vage glimlach leek rond haar lippen. Het vuur wat die eerste dag in haar ogen had gebrand was langzaam maar zeker aan het uitdoven geweest, nu wist ze waarom. De uitputtende ruzies die ze telkens voerden, juist terwijl ze zich zo aan hem was gaan hechten, ze waren vreselijk geweest. De vele momenten dat ze in tranen was uitgebarsten, die hadden ook meegeholpen aan het uittrappen van haar vlam. Het leek echter alsof dit hele moment haar nieuwe energie gaf. Hoop op een verandering van iets wat constant was geworden in haar leven. De kleine kans op een beter bestaan, eentje waar hij ook een deel van zou zijn. Het was het beste gevoel op de wereld, om te weten dat er tenminste één iemand was die om je leek te geven. Op het slavenschip had ze vaak genoeg het gevoel gekregen dat ze alleen was in deze ruige wereld, wat misschien ook wel zo was geweest op dat moment. Asher was toen immers nog een onbekende voor haar.

Gewillig liet ze zich meetrekken toen hij weer ging liggen. De dekens werden voor haar omhoog gehouden en ze twijfelde geen moment. Voor een kort moment keek ze hem aan, waarna ze zich tegen hem aan nestelde en voelde hoe het deken hun warmte vasthield. Een zucht rolde over haar lippen en ze voelde haar lichaam ontspannen. Haar hoofd lag op zijn borstkas en vermoeid zakte haar ogen dicht. Een rilling ging door haar lichaam heen toen haar voeten lichtjes onder de dekens vandaan staken, die ze dan ook maar optrok en ergens tegen zijn benen aanlegde. “I’m never going to leave you..” mompelde ze zachtjes. Uit het niets klonk een zacht gesnor. De witte kat was van het voeteneind gekomen en drukte zijn kopje vrolijk tegen Ashers hand aan, alsof het wist dat alles oké was.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op vr feb 16, 2018 4:06 pmHet was een vreemde situatie en Asher wist niet of hij zich goed moest voelen over het feit dat ze weer dichter bij elkaar leken te komen. Zowel fysiek als emotioneel. Misschien was het naïef om te geloven dat het zo in een keer weer anders zou zijn, puur en alleen omdat Skaði een kleine speech had gehouden. Ergens had hij het gevoel dat het allemaal op hem aankwam, sinds hij degene was die de afgelopen weken zo ontzettend dwars had gelegen. En hij had er weinig vertrouwen in als het op hem aankwam. Keer op keer had hij aan zichzelf bewezen dat hij niet in staat was zijn disfunctionele gedrag te veranderen, ondanks dat er belangrijke dingen op het spel stonden. Waarom zou deze keer anders zijn?

De beloftes die hij maakte, kwamen er relatief makkelijk uit. Alles ging makkelijker na wat rum, zo bleek het. Hij wist nog niet of ze echt oprecht waren, al voelden ze op dat moment wel zo. Hij wist ook niet of ze hem überhaupt wel geloofde. Hoewel haar woorden hem hoop leken te geven, waren de tranen nog niet uit haar ogen verdwenen. Er waren maar weinig momenten geweest waarop hij zich zo onzeker had gevoeld als vandaag en hij moest zeggen dat het geen fijn gevoel was.

Toen hij haar met zich meetrok om weer op zijn rug te komen liggen, merkte hij pas hoe moe hij eigenlijk was. Niet eens fysiek, het was meer dat hij zich mentaal helemaal uitgeput voelde. Het was het soort vermoeidheid waar je na een goede nachtrust nog steeds niet vanaf was. Het had waarschijnlijk gelegen aan de afgelopen weken waarin ze dag in dag uit ruzie hadden gehad. Het had meer van hem gevergd dan hij gedacht had, al was het onterecht om daarover te gaan zeuren sinds het toch allemaal grotendeels zijn schuld was. Met een diepe zucht trok hij het deken over hen heen terwijl hij voelde hoe ze bij hem kwam liggen. Toen ze zei dat ze hem nooit zou verlaten, trok hij haar intuïtief nog wat dichter tegen zich aan. Voor hij iets terug kon zeggen, hoorde hij het zachte geronk van de kat die blijkbaar behoefte had aan fysiek contact. Asher liet even een vermoeide kreun horen voordat hij maar accepteerde dat het beest nu permanent bij hen hoorde. Voor een tijdje liet hij zijn handen nog rustig door haar haren strijken terwijl hij zichzelf op die manier in slaap probeerde te sussen, totdat het eindelijk leek te werken.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op za feb 17, 2018 4:06 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
De vele ruzies die ze de afgelopen weken hadden gehad begonnen langzaam maar zeker hun tol te eisen. Het was dan ook niet voor niets dat ze zojuist open kaart had gespeeld en hem had verteld dat ze dit niet langer meer vol ging houden. Het was zowel mentaal als fysiek vermoeiend en ze had vandaag al een breekpunt bereikt, de kans was groot dat dit soort uitspattingen vaker voor gingen komen als het allemaal zo doorging. Dan zou het misschien wat minder goed aflopen. Nu was ze geëindigd met een verband om haar hand, die tevens nog steeds wat branderig aanvoelde. De spiegel lag in splinters op de grond en het was nog maar de vraag wat er de volgende keer gesneuveld op de grond zou liggen. Nee, ze trok dit eindeloze geruzie met hem niet meer. Er moest een einde komen aan de reeks van menigsverschillen die elke dag uit de hand leken te lopen. Telkens vonden ze iets nieuws om ruzie over te maken. Iets nieuws om elkaar mee de grond in te trappen en iets nieuws om één van de twee tot complete woedde te drijven. Ze waren bewust bezig met het kapotmaken van hun relatie, van alles wat ze zo langzaam hadden opgebouwd. Het vertrouwen was geschaad, als ze zo doorgingen dan zou het nooit meer gerepareerd kunnen worden. Ze wilde hem niet kwijt. Hoe erg ze hem op sommige momenten haatte, ze wilde hem niet kwijt. Daarvoor was ze zich teveel aan hem gaan hechten.

Skadi bood geen weerstand toen hij haar lichtjes aan haar arm meetrok. Ze kroop onder de dekens en nestelde zich tegen hem aan. De warmte van zijn lichaam zorgde ervoor dat ze zich vrijwel meteen ontspande. Hij had bepaald effect op haar wat haar onbekend was. Het liefst zou ze voor altijd zo bij hem willen liggen. Geen geruzie, geen geschreeuw. Ze voelde de warmte van het deken wat hij over hen heen trok en sloot haar ogen eventjes, terwijl ze haar hoofd wat beter neerlegde op zijn borstkas. Zachtjes zei ze hem dat ze hem nooit zou verlaten, waarop ze voelde hoe hij haar nog wat steviger tegen zich aandrukte. Het gesnor van de kat trok vervolgens haar aandacht, het witte beest wilde geaaid worden. Dat gebeurde echter niet en na een tijdje nestelde hij zich aan de andere kant van Asher in het bed, warm tegen hem aan. De brunette werd verder tot rust gemaand toen hij door haar haren heen streek. Langzaam maar zeker begon ze weg te doezelen, totdat ze weer vreedzaam op zijn borstkas in slaap viel.

Ze had geen idee hoe laat het was toen de zonnestralen haar wakker maakte. Een zacht geluid kwam uit haar keel terwijl ze haar hoofd in de kussens begroef. Na een paar seconden hoorde ze een zacht gesnor. Het witte dier was ook wakker geworden en drukte zijn harige kop nu tegen haar wang aan. Skadi kon het niet helpen dat een kleine glimlach op haar gezicht verscheen, terwijl ze haar arm uitstak en op de tast zocht naar het lichaam van Asher.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo feb 18, 2018 12:16 amNog enkele minuten speelde hij lusteloos met haar haren, terwijl zijn blik op het plafond gefixeerd bleef. Ondanks het feit dat ze het op een bepaalde manier toch goed hadden gemaakt voor vanavond, voelde hij zich niet bepaald goed. Misschien zou dat gevoel tegen de ochtend weer verdwenen zijn. Hij merkte hoe ze in slaap viel en keek even op haar neer. Meteen voelde hij de neiging om weer honderden loze beloften aan haar te maken terwijl ze sliep, wetend dat ze hem toch niet zou horen. Deze keer hield hij zich stil en nam zich voor om die beloften morgen tot werkelijkheid te maken.

Asher werd wakker met het gevoel uit de dood herrezen te zijn. Het beetje zonlicht dat tussen de gordijnen doorkwam, irriteerde zijn ogen. De hele omgeving voelde veel te warm aan en hij had een ontzettend droge mond. Hij voelde zich ongelooflijk ellendig en het liefst zou hij nog een aantal uur bewegingsloos in bed blijven liggen. Toch kon hij het niet weerstaan om zijn dorst te lessen en kwam overeind, iets waar hij meteen al spijt van kreeg. Een naar, bonkend gevoel leek zich door zijn hoofd te verspreiden zodra hij op zijn benen stond. Blijkbaar had hij gisteravond toch genoeg gedronken om een kater te ontwikkelen. Fantastisch. Met een geïrriteerde frons op zijn gezicht kleedde hij zichzelf aan en liep richting de keuken, waar hij een hele kan water naar binnen goot, hopend op het beste. Terwijl hij zijn alcohol-geïnduceerde uitdroging tegenging, herinnerde hij zich weer wat er gisteravond allemaal was gebeurd. De ruzie, het gesprek dat ze vervolgens hadden gehad. Het feit dat hij zo hard had gewild dat er na die dag iets zou veranderen.

De rest van de ochtend probeerde hij het gebonk in zijn hoofd maar te negeren, terwijl hij de rotzooi in de badkamer begon op te ruimen. De spiegel was vrij letterlijk in een duizend stukjes geslagen en het duurde dan ook wel even voordat hij zich van al het glas ontdaan had, om maar niet te spreken over de sporadische bloedspetters die zich over de bad- en woonkamer verspreid hadden. Even vertrok zijn gezicht toen hij zich bedacht hoe vaak hij de afgelopen weken wel geen scherven had zitten opruimen. Dit was bij lange na niet de eerste keer dat een deel van zijn meubilair was gesneuveld tijdens hun ruzies. Met het laatste beetje glas probeerde hij ook de ellende van de afgelopen weken weg te gooien. In de geest van verzoening, besloot hij maar een tripje richting de stad te maken, om het een en ander op te halen.

Uiteindelijk vond hij zichzelf weer terug voor de slaapkamerdeur met een gigantisch boeket rode rozen en een dienblad met verse broodjes, roerei en een flinke kop thee. Hij vroeg zich af wanneer hij zo sentimenteel was geworden. Aarzelend stapte hij naar binnen, terwijl hij er met man en macht voor probeerde te zorgen dat hij alles niet liet vallen. Skaði lag nog op bed, gepaard met het witte beest dat ondertussen zijn plek had ingenomen. Haar hoofd lag nog in de kussens begraven en ietwat gedesoriënteerd stak ze haar arm uit naar de plek waar hij een tijd geleden had gelegen. Op deze manier zag ze er bijna vredig uit. Met hernieuwd vertrouwen in wat het ook was dat er tussen hen was, stapte hij op het bed af. “Happy Valentine’s Day, love.”


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo feb 18, 2018 1:24 am
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Die nacht werd ze niet lastiggevallen door haar nachtmerries. Normaal gesproken had ze die wel, zeker na zo’n chaotische dag als deze. Ze had te horen gekregen dat hij van plan was om uit te varen, om vervolgens ruzie te maken en daarna te horen te krijgen dat hij wilde dat ze met hem meekwam. Het was.. een uitputtende dag geweest. Ze was zo moe dat haar hoofd er simpelweg geen energie voor had om haar verder te treiteren. Vredig lag ze in zijn armen, met haar hoofd op zijn borstkas en haar donkere haren die overal en nergens waren uitgespreid. Haar hoofd bewoog mee op de ritmische bewegingen van zijn borstkas, maar na een aantal uur rolde ze van hem af en kroop ze dicht tegen hem aan. In de ochtend verliet hij het bed, wat ze niet echt meekreeg en terwijl ze gewoon rustig door bleef slapen. De kat had zijn plaats al snel ingekomen, een kleine bron van extra warmte vormend. Alsof het nog niet warm genoeg was.

Haar arm ging over de lege plaats naast haar heen. Een kleine frons verscheen op haar gezicht toen ze niets voelde. Het bed naast haar was afgekoeld, een indicatie dat de persoon die er had gelegen al een hele tijd geleden was opgestaan. De kat stond zacht snorrend naast haar, wetende dat ze wakker was en hopende dat hij nu wat aandacht zou krijgen van haar. Echter was ze nog niet zover, ze vroeg zich af wat er met Asher was gebeurd. Immers was ze met hem in slaap gevallen de vorige avond en nu was hij verdwenen. Op het moment dat ze genoeg energie had verzameld om haar ogen te openen en zich deels overeind te werken, werd haar aandacht getrokken door een stem. In eerste instantie was het puur zijn stem waardoor ze haar ogen op hem richtte. Het duurde even voordat de woorden doordrongen tot haar vermoeide hoofd. De brunette zag er dan ook nog aardig slaperig uit. Ze wreef met haar hand door haar ogen heen terwijl ze zichzelf ondersteunde met de ander. Nu pas realiseerde ze zich wat hij had gezegd. Een verbaasde uitdrukking verscheen op haar gezicht terwijl ze haar helderblauwe ogen weer op hem richtte. Haar hart leek een aantal keer sneller te kloppen. Had ze dat goed gehoord? Love. Haar ogen gingen naar de spullen die hij bij zich had. Een gigantisch boeket rode rozen en een dienblad met een ontbijtje. De geur van de verse broodjes drong haar neus binnen en ze voelde de neiging om genietend haar ogen te sluiten. Dat deed ze echter niet, gezien ze hem nog altijd licht verrast aankeek. “Asher..” zei ze zachtjes, terwijl ze voelde hoe haar mondhoeken lichtjes omhoog trokken. Ze had er simpelweg geen woorden voor, want ze had niet verwacht dat hij na de vorige dag zoiets zou doen. Ondertussen werkte ze zichzelf iets beter omhoog, in een zittende positie, terwijl ze hem met een brede glimlach aankeek. Ze had het gevoel dat ze hier een zeldzame kant van hem zag, immers had ze hem nog niet eerder zo romantisch bezig gezien. “Happy Valentine’s Day to you too,” zei ze iet wat zachter, duidelijk nog een beetje van haar stuk gebracht. Maar wat had je anders ook verwacht. Nog nooit had iemand haar rozen gebracht op een dag zoals deze. De witte kat had zich snorrend naast haar neergezet op het bed, terwijl het nieuwsgierig naar Asher keek. Het had nog altijd zijn aandacht niet gekregen, gezien haar onverdeelde aandacht naar het boeket rozen en het ontbijtje ging.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op ma feb 19, 2018 1:31 amHet was een rustigere nacht dan elke andere van de afgelopen weken. Meestal werd hij meerdere keren gewekt door enkele bewegingen die door Skaði gemaakt werden wanneer ze last had van een nachtmerrie. Hij had de tekenen zo onderhand al wel leren kennen en wist ook ongeveer hoe hij haar weer tot rust kon manen. Meestal was het wel genoeg om haar wat dichter naar hem toe te trekken en om haar zachtjes toe te fluisteren dat hij er was en dat ze zich daarom geen zorgen meer hoefde te maken. Was dat maar waar. Het was een van de weinige nachten waar hij tot aan de ochtend ongestoord door kon slapen. Naar zijn weten werd ze niet een keer wakker en toen ze van hem afrolde, kantelde hij zijn lichaam wat naar het hare toe om zelf ook wat comfortabeler te kunnen liggen. Als hij de voorgaande dag van de rum af was gebleven, had hij zowaar een goede nachtrust kunnen hebben.

Asher werd uren voor haar aan wakker en had dus ruim de tijd het huis weer op orde te brengen, naar de stad te gaan om bloemen te halen en weer terug te komen om een ontbijtje op bed voor haar te fixen. Hij had een opmerking gemaakt over hoe lui ze wel niet was, maar hij wist dat ze de rust hard nodig had gehad na alles waar hij haar de afgelopen weken doorheen had gesleurd. Hij had door de kier van de deur gekeken of ze wakker was. Toen het erop leek dat ze net uit haar slaap ontwaakte, besloot hij maar naar binnen te gaan. Natuurlijk voelde hij zich een enorme idioot met de gigantische bos dieprode rozen in zijn hand. Zoiets had hij nog nooit voor iemand gedaan en hij had geen idee of het vandaag compleet misplaatst zou zijn. Toch duwde hij de woorden uit zijn mond en in eerste instantie was hij bang dat ze nog half in slaap was en hem niet eens verstaan had. Hij ging het niet nog een keer zeggen. Toch kon hij de glimlach moeilijk van zijn gezicht vegen, vooral toen hij haar daar zo zag zitten. Net wakker, met verward haar en gekleed in zijn shirt. Zachtjes sprak ze zijn naam en voor de verandering vond hij het niet vervelend om die te horen. De meeste mensen die hem bij zijn voornaam noemden, spraken deze altijd uit alsof het vergif was. Zoals Zypha en zijn vader altijd hadden gedaan. Skaði wenste hem ook een fijne Valentijnsdag toe en Asher kwam aan het voeteneinde van het bed zitten. Hij zette het dienblad op het matras en keek vervolgens naar de kat die hem wel erg geïnteresseerd aankeek. “Not for you,” verzekerde hij het witte beest, voordat zijn volledige aandacht weer naar Skaði ging. “I’m sorry for the past few weeks,” begon hij op een oprechte toon. Om eerlijk te zijn, vond hij het maar niets om zichzelf zo bloot te leggen. Vooral niet voor iemand waarvan hij wist dat ze hem zo makkelijk de grond in kon trappen. “I promise I’ll do better.” Met die woorden bood hij haar het boeket rode rozen aan, hopend dat ze hem zou voorzien van een zoveelste nieuwe kans.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op ma feb 19, 2018 11:36 am
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Ze was verbaasd geweest om meteen begroet te worden door zijn stem. Haar bruine haren zaten in de war en aan haar blik was te zien dat ze nog lichtelijk slaapdronken was, maar de woorden drongen wel tot haar door. Ze had niet verwacht om deze woorden ooit uit zijn mond te horen.

Hij nam plaats aan het voeteneinde van het bed en zette het dienblad neer op het matras. Haar mondhoek trok een eindje omhoog toen hij de kat verzekerde dat het ontbijtje niet voor hem was. Het beest zat naast haar en likte zijn lippen af, klaar om dichterbij te komen wanneer niemand keek. Zodra hij weer begon te praten had hij haar volle aandacht weer gevangen. Het leek erop dat zijn woorden oprecht waren dit keer. Hij rook niet naar alcohol, wat betekende dat hij de woorden sober uitsprak. Dat zorgde ervoor dat ze automatisch meer waarde aan zijn excuus hechtte, wetende dat hij de woorden niet in een dronken bui eruit gooide. Onbewust voelde ze hoe ze het een beetje warm kreeg, terwijl hij haar beloofde dat hij het beter zou gaan doen vanaf nu en haar het boeket rode rozen aanbood. Haar gezicht had eerst een tikkeltje verward gestaan, puur omdat ze nog wat slaperig was geweest, maar het had nu iets zachts wat ze de afgelopen weken niet had laten zien. Voorzichtig nam ze de bloemen van hem aan en lette op dat ze haar vinger niet openhaalde aan de doornen die aan de stengels zaten. “They’re beautiful..” mompelde ze zachtjes terwijl ze hem met een voorzichtige glimlach aankeek. Deze kant van hem kende ze niet. “Thank you.” Haar duim streek zachtjes langs één van de knoppen. De rozenblaadjes voelde zacht en teer aan. Niemand had zoiets ooit voor haar gedaan. De rozen werden naast haar op het bed gelegd en ze keek hem weer aan. “I’m sorry too.” Hij was misschien niet goed bezig geweest de afgelopen weken, maar zij had ook dingen gezegd waar ze later spijt van had gekregen. Om nog maar niet te spreken over de spullen die ze had gesloopt, maar dat waren materiële zaken. Die waren makkelijker vervangen of gerepareerd dan immateriële dingen. Skaði verzette zich een beetje door haar benen onder zich te werken en een beetje naar voren te leunen. Ze steunde op haar handen terwijl ze haar hoofd dichter bij die van hem bracht en zacht haar lippen op de zijne plaatste. Ze zouden het beide beter gaan doen. De oneindige serie aan ruzies zou verleden tijd worden, ze wilde niet meer dat ze zo elke dag zouden verspillen. Wie weet hoelang ze beide nog hadden, wie weet wanneer het noodlot één van hen zou treffen. Zachtjes trok ze haar hoofd een beetje terug, keek hem aan waarna ze zichzelf weer verder naar achter liet leunen en weer in een zittende positie terecht kwam. In haar ooghoek zag ze de kat van het bed springen, met een klein stukje roerei tussen zijn kaken. “Stupid animal..” zei ze met een kleine grinnik terwijl ze een vers stuk brood pakte en er wat roerei oplegde. Ze had best wel honger. Rustig begon ze te eten, terwijl ze haar ogen zo nu en dan op hem richtte. Ze had nooit gedacht dat ze zoveel van iemand anders kon houden, na alles wat haar was overkomen.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op ma feb 19, 2018 9:54 pmSkaði zag er vrij verbaasd uit. Iets dat hij wel kon begrijpen. Hij was zelf immers ook behoorlijk verrast geweest door deze plotselinge uiting van affectie, vooral na de ruzies van de afgelopen weken. Ondanks alles was hij vanochtend de stad in gegaan, op zoek naar een romantisch gebaar in de vorm van een boeket rode roze. Hij was blij geweest dat het nog vroeg was. De stad leek nog te slapen en Asher was behoorlijk blij dat hij geen bekende tegen het lijf had hoeven lopen. Er zouden ongetwijfeld vragen komen over wie de ontvanger van het boeket zou zijn. Een vraag waar niet iedereen het antwoord op hoefde te weten.

Gelukkig leek ze het gebaar te waarderen, al kwam het behoorlijk onverwacht. Voor hij haar de rozen gaf, liet hij haar nogmaals weten dat hij het beter zou doen. Deze keer was het oprecht en, boven alles, nuchter. Wat hij gisteravond allemaal had uitgekraamd, wist hij niet echt meer. Wat hij nog wel wist, was dat rottige gevoel dat hij elke dag had gehad wanneer ze dag in dag uit ruzie maakten. Er moest een einde aan komen en vandaag was de eerste stap. Hij zou stoppen met het chronische drinken. Hij zou haar niet meer de hele dag proberen te vermijden, sterker nog, hij zou haar meenemen naar Brightwater Keep. Hij zou voor de verandering eens eerlijk en open naar haar zijn, voor zover hij dat zou kunnen. Hij glimlachte even vluchtig naar haar toen ze hem bedankte voor de rozen en zijn ogen waren op haar handen gefixeerd terwijl ze de bladeren zachtjes aanraakte. Vervolgens bood ook zij haar excuses aan, al wist hij niet precies waarvoor. Er was de afgelopen weken genoeg schade aangericht, door beide partijen, en Asher wilde er liever niet aan terugdenken. Skaði leek ondertussen wel door te hebben gekregen hoe ze het bloed onder zijn nagels vandaan kon halen, of wat ze moest zeggen om hem over het randje te duwen. Hij kon het haar niet echt verwijten dat ze die dingen tegen hem gebruikte, hij had het immers zelf ook net zo hard gedaan. “Forgive and forget,” mompelde hij zachtjes. Hoeveel waarheid er in dat statement school, wist hij niet. Heel veel tijd om erover na te denken, kreeg hij niet. Skaði boog een eindje voorover en voor hij het wist, stonden haar lippen weer op de zijne. Asher kon het niet laten om te glimlachen. Daarbij maakte hij een mentale notitie dat er nu toch echt iets van zijn baard af zou moeten, want deze begon ondertussen behoorlijk buiten de boegen te treden. Toen ze zich weer terugtrok, ving Asher nog net een glimp op van een witte flits die het bed afsprong. “I think we’re having cat for dinner tonight,” merkte hij op, gepaard met een vermoeide zucht. Hij zou het niet erg vinden als het beest op wonderbaarlijke wijze ineens uit zijn huis verdween. Maar goed, Skaði leek aan hem gehecht te zijn, dus hij liet het maar voor wat het was. Asher trapte ondertussen zijn laarzen uit en ging op zijn rug liggen aan zijn kant van het bed. Ondanks het feit dat hij vannacht beter geslapen had dan de laatste paar weken bij elkaar, voelde hij zich nog steeds bijzonder moe. Toch probeerde hij niet in slaap te vallen. Even staarde hij bedenkelijk naar het plafond, waarna hij zijn hoofd naar haar toe kantelde. “Have you ever been in Brightwater Keep?” vroeg hij nieuwsgierig. Naar zijn weten was ze nooit uit het noorden gekomen tot ze werd meegenomen door de slavenhandelaren. Misschien wist ze hem echter nog wel te verrassen.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op di feb 20, 2018 12:36 am
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Ze had nooit verwacht dat ze deze ochtend wakker zou worden en hij haar zou verrassen met een boeket rode rozen, een heerlijk ruikend ontbijtje en woorden die haar opwarmde van binnen. Na alles van de afgelopen weken had ze niet verwacht dat hij in staat was om op deze zorgzame manier zijn affectie voor haar te tonen. De rozen kon ze als niets anders zien dan een romantisch gebaar en aangezien het de dag van de liefde was kon ze daar een redelijke conclusie uit trekken. Het feit dat hij überhaupt de moeite had gedaan om de rozen te halen en het ontbijt klaar te maken had al een verwarmend effect.

Skaði vroeg zich af tot in welke mate ze zijn woorden van de vorige avond serieus moest nemen. Zou hij nog altijd van plan zijn om haar mee te nemen, naar waar hij ook af zou reizen in deze wereld? Ze wilde het hem vragen, maar was nog altijd totaal overrompeld door zijn hele actie om ook maar een fatsoenlijke zin te kunnen formuleren. Vergeven en vergeten. Ze vroeg zich af of het werkelijk zo simpel zou zijn. Dat ze gewoon een frisse start konden maken en de afgelopen weken af konden sluiten. Ze gaf zowel zichzelf als Asher geen tijd om er nog langer over na te denken, want ze had zich voorover gebogen en haar lippen op de zijne geplant. Ze voelde zijn baard tegen haar zachte huid aan kriebelen en voelde hoe zijn mondhoek wat omhoog trok. Haar eigen mondhoek trok automatisch ook op in een kleine glimlach, terwijl ze zich terugtrok en de dekens weer over haar blote benen heen legde. Het was niet echt koud, dat was het nooit op Isla de Juegas, maar ze vond de warmte van de dekens aangenaam. In haar ooghoek zag ze de kat nog net wegschieten, het beest had een stukje van haar ontbijt buit gemaakt. Toen Asher de opmerking maakte over het eten van kat als diner, keek ze hem voor een paar seconden quasi-beledigd aan. “I’d rather have something less hairy for dinner,” merkte ze op terwijl ze geamuseerd wat roerei op het verse brood legde en begon te eten.

Terwijl ze daar zo zat keek ze toe hoe hij zijn laarzen uitwerkte en deze op de grond liet vallen. Na een lange nachtrust als deze had ze best wel honger, wat ervoor zorgde dat ze al snel bezig was aan haar tweede stukje brood. Hij ging ondertussen op zijn rug liggen, terwijl de brunette het zich comfortabel had gemaakt in kleermakerszit. De kop thee was ook al van het dienblad afgehaald, waarna ze een slokje had genomen en deze op het nachtkastje neer had gezet, bang dat het anders omgestoten zou worden. Na een momentje draaide hij zijn hoofd haar kant op en vroeg haar of ze ooit naar Brightwater Keep was geweest. Skaði voelde hoe ze iets langzamer begon te kauwen, slikte haar brood door en schudde vervolgens haar hoofd van niet. “No, but there were rumors my mother was born in Brightwater Keep.” Haar mondhoek trok kort omhoog, waarna ze haar ogen afwendde en een volgend stuk brood met roerei pakte. Ze scheurde een stukje af, legde zichzelf neer op haar zij zodat ze hem aan kon kijken en hield hem het stukje brood voor. “Is it like Isla de Juegas?” vroeg ze hem vervolgens, oprecht nieuwsgierig.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op di feb 20, 2018 3:45 pmOpnieuw was het een wereld van verschil hoe hij nu met haar omging ten opzichte van gisteren. Hun relatie werd wel gekenmerkt door een bipolaire variatie van ups en downs. De ene dag kon hij haar wel om de keel vliegen en diezelfde nacht lag ze weer net zo gemakkelijk in zijn armen. Erg gezond was het niet, maar Asher had dan ook geen idee hoe een gezonde relatie er wel uitzag. Toch wist hij dat dit niet iets was dat ze beiden vol zouden kunnen houden, dus had hij vanochtend de eerste stap gezet. Daarbij had hij zichzelf ook nog eens verrast over hoe sentimenteel hij wel niet kon zijn.

Aan zijn plan om haar mee te nemen naar Brightwater Keep had hij niet getwijfeld. Natuurlijk was hij er al snel achter gekomen dat het niet bepaald een goed idee was. Zodra hij de tijd had gehad om echt over zijn belofte na te denken, realiseerde hij zich dat Skaði met hem vast zou zitten op een schip, omgeven door niets anders dan mannen die maar al te veel interesse in haar zouden hebben. Hij kon zich niet voorstellen dat dat een leuke ervaring voor haar zou zijn. Daarnaast kwam nog het hele logistieke gedeelte van waar hij haar in Brightwater Keep moest laten. Hij kon haar moeilijk meenemen naar zijn huis daar, maar om haar alleen in een herberg te stoppen, vond hij ook maar niks. Straks stond Cres hem weer op te wachten bij de havens en zou hij Skaði te zien krijgen. Hij had geen enkel idee wat hij haar in dat geval zou moeten vertellen. Hoe langer hij erover nadacht, hoe meer potentiële doemscenario’s hij kon verzinnen. Uiteindelijk besloot hij maar dat hij het wel uit zou zoeken wanneer ze daar aankwamen. Alsof dat goed zou gaan.

Zijn aandacht was gericht op de kat, die zich snel uit de voeten maakte met zijn gestolen snack. Hij grinnikte om Skaði’s opmerking en keek even toe hoe ze begon te eten. Ergens was hij wel blij om het te zien, gezien ze de afgelopen weken weer behoorlijk vermagerd was. Gelukkig leek haar eetlust weer een beetje terug te komen. Asher ging naast haar liggen en kreeg meteen het gevoel dat hij binnen enkele seconden in slaap zou kunnen vallen. Hij probeerde zich maar te concentreren op Skaði die zat te eten, en toen dat niet lukte, begon hij haar maar aan te spreken. Ze vertelde dat ze nooit in Brightwater Keep was geweest, maar dat haar moeder daar misschien vandaan zou komen. “So you’re part Rhoynish?” merkte hij ietwat geamuseerd op. Hij had haar gezien als een rasechte noorderling, maar blijkbaar was dat niet helemaal waar. Skaði bewoog zich ondertussen op haar zij en hield hem een stukje brood voor, waarop hij zijn hoofd schudde. Hij had nooit zo’n stevige eetlust als hij brak was. Vervolgens vroeg ze of Brightwater Keep op Isla de Juegas leek, waarop hij zich ook op zijn zij kantelde om haar zo beter aan te kunnen kijken. “Slightly. I think you'd like it better there. There's more women there,” liet hij haar weten. Isla de Juegas was toch iets minder beschaafd dan Brightwater Keep, al kon de hoofdstad van Rhoynar er ook wat van. “We're leaving the day after tomorrow,” ging hij toen verder. Alles was zo'n beetje gereed in de haven en ergens was hij wel blij om weer terug te gaan om Cres te kunnen zien. Vooral nu Skaði met hem meeging.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op di feb 20, 2018 11:31 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Ze vertelde hem dat haar moeder waarschijnlijk haar roots in Brightwater Keep had liggen, waarop hij veronderstelde dat ze deels afkomstig was uit Rhoynar. De brunette knikte een keer met haar hoofd, ze was geen rasechte noorderling. Ondanks dat de kant van haar vader bestond uit echte vikings, door haar moeders kant was haar bloed gemengd met dat van een ander rijk. Echt veel had ze nooit van haar moeder geweten, immers had de vrouw haar achtergelaten bij haar vader. Later had ze gehoord dat dit had gedaan omdat ze geen kind had gewild, maar of dat de waarheid was wist ze niet volledig zeker. Ze was aan stukjes gescheurd door roofdieren, dat was het enige wat ze echt wist van haar moeder. Skaði bewoog zich een beetje naar voren en hield hem een stukje brood voor, wat hij niet aannam. Rustig trok ze haar hand weer terug en stopte ze het zelf in haar mond. Wie weet had hij al iets gegeten, of had hij simpelweg geen honger. Ze zette het gesprek voort en vroeg of Isla de Juegas en Brightwater Keep op elkaar leken. Deels, al vermoedde hij dat ze het daar meer naar haar zin zou hebben dan hier: er waren meer vrouwen in de hoofdstad van Rhoynar dan op dit godvergeten eiland.

Overmorgen zouden ze vertrekken. Het was best snel en ergens kon ze zich niet voorstellen dat ze dit veilige huis moest gaan verlaten. “We do come back here after a while, right?” vroeg ze hem dan ook maar voorzichtig terwijl ze haar ogen kort de kamer rond liet gaan. In een korte tijd had ze veel herinneringen gemaakt in dit huis. Ze had er nog niet eens over nagedacht hoe het zou zijn om weer een schip op te moeten. Maar hij zou er zijn, ze zou er niet alleen voor staan dit keer en ze zou gewillig over de plank lopen. “And we’re taking the cat.” Die ene dag had hij een kat nodig gehad voor op zijn schip, maar ze wist dat hij het witte beest niet geweldig vond en het waarschijnlijk liever op het eiland achter zou laten. Zelf wilde ze echter zoveel mogelijk herkenbare, veilige dingen met zich meenemen als ze eenmaal de zee op zouden gaan.

Skaði legde het brood weer terug en pakte haar kop thee van het nachtkastje. Deze was ondertussen al een beetje afgekoeld en ze nam er een aantal slokken van, het was heerlijk. Toen ze de kop voor de helft leeg had gedronken zette ze deze terug, verplaatste zichzelf zodat ze op haar buik naast hem lag en trok het dienblad opnieuw naar zich toe, om verder te gaan aan haar ontbijtje. “Is it weird to say I got attached to this island in some way?” vroeg ze hem met een kleine glimlach rond haar lippen.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op wo feb 21, 2018 1:03 pmMisschien hadden ze toch iets meer gemeen dan hij dacht. In eerste instantie leken er behoorlijk grote verschillen tussen hen te zijn. Een stadhouder uit Rhoynar en zijn ex-slavin uit het noorden. Ze had een hele andere kijk op de wereld, met al haar goden wiens namen hij maar niet kon onthouden. En dan terwijl hij helemaal niet in dat soort dingen geloofde. Op de een of andere manier waren ze alsnog bij elkaar gekomen. Even keek hij haar in stilte aan. Hij realiseerde zich dat hij nog steeds redelijk weinig van haar wist. Hoewel hij nu 24/7 bij haar was, liet ze niet bijzonder veel los over haar verleden. Niet dat hij dat wel deed.

Even trok hij een wenkbrauw omhoog toen Skaði vroeg of ze hier uiteindelijk weer terug zouden komen. Was ze nou zowaar gehecht geraakt aan deze plek? Er waren hier genoeg nare dingen gebeurd en hij kon zich niet voorstellen dat ze echt iets had met deze plek. Blijkbaar had hij het mis. Asher haalde zijn schouders even op. “Eventually, yeah,” liet hij haar toen weten. Het zou wel een aantal weken of zelfs maanden kunnen duren voordat ze weer op Isla de Juegas zouden zijn. Hij was er zelf ondertussen wel aan gewend om zo lang van huis te zijn, maar hij had geen enkel idee of Skaði er wel op zat te wachten om zo lang vast te zitten op een schip. Er verscheen een flauwe grijns op zijn gezicht toen ze hem op standvastige wijze liet weten dat de kat mee zou gaan. “I know. That’s why we got him,” antwoordde hij toen. Het beest had in de eerste instantie maar een doel gehad en Asher was dan ook zeker van plan om hem die taak te laten uitvoeren. Daarbij, de kans was aanwezig dat de kat de reis niet zou overleven. Iets waar Asher eigenlijk wel op zat te wachten.

Slaperig keek hij naar haar terwijl ze van de thee begon te drinken. Vervolgens kwam ze op haar buik naast hem liggen en ging verder aan haar ontbijt. Hij kon het niet laten om even een glimlach te laten zien toen ze zei dat ze gehecht was geraakt aan het eiland. Iets dat hij zich in de eerste paar dagen nooit had kunnen voorstellen. Het was wel duidelijk geweest dat Skaði niet echt gesteld was op het mannelijke aandeel van de bevolking, iets waar het eiland nou juist zo vol mee zat. “Anything beats living up north,” merkte hij vervolgens op. Niet dat hij zo’n hekel had aan het noorden of de mensen die er woonden, maar het was er gewoon altijd zo stervenskoud. “I'm happy you're starting to feel at ease here, though. I didn't think you would,” vervolgde hij, op een wat zachtere toon. Ergens was hij wel trots op haar dat ze zich hier wist te redden.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op wo feb 21, 2018 11:11 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
De brunette kon er niets aan doen dat ze soms een tikkeltje geheimzinnig deed over haar verleden. Erg rooskleurig was het niet geweest, met haar gebrek aan een echte ouder. De enige persoon die er in de eerste jaren van haar leven voor haar was geweest, was haar oma. De vrouw had haar jongere jaren al een tijdje achter zich gelaten en werd door de meeste dorpelingen als een zeurderig type gezien. Iedereen wist echter dat haar oma vroeger een pittige tante was geweest, een eigenschap die ook door haar bloed stroomde. Dat had ze immers al vaak genoeg laten merken. Haar oma had haar alles geleerd om te overleven. Ze had haar geholpen met haar alchemy, ondanks dat het niet haar ding was geweest. De meeste mensen zagen iemand die goed was in het maken van posions en potions als een heks, een vervloekt persoon die door de duivelse goden was gestuurd. Daarom had ze het geheim gehouden, immers was het geen bekende magiesoort in Falkreath. Ze bezat het vanwege haar roots hier in Rhoynar, waar het veel bekender was. Toch voelde ze zich nog altijd een noorderling, gezien ze er was opgegroeid en alle gebruiken van die cultuur mee had gekregen.

Uiteindelijk zouden ze weer terugkomen op het eiland. Een kleine glimlach verscheen rond haar lippen, onbewust. Ze vond het niet erg om het eiland voor een tijdje te verlaten, maar ze zou voornamelijk de villa missen. Immers had ze het er aardig thuis weten te maken. Haar spullen slingerden overal en nergens rond en ondanks de vele ruzies van de laatste tijd waren er genoeg betere herinneringen aan de villa. Skaði verduidelijkte dat de kat ook mee zou gaan, iets wat hij bevestigde. Immers was dat de hele reden geweest dat hij haar had laten zoeken naar een kat. Gelukkig maar, ze was veel te veel aan het beest gehecht geraakt, en deze ook aan haar.

Ze vertelde hem dat ze gehecht was geraakt aan het eiland, wat hij beantwoordde met een glimlach. “Perhaps..” zei ze op zijn woorden over het noorden. Het was er koud, dat was een ding dat zeker was, maar ze had zelf nooit beter geweten. Ze bestudeerde zijn gezicht toen hij vertelde dat hij blij was dat ze zich hier thuis voelde en dat hij niet had gedacht dat ze dat ooit zou doen. Haar mondhoek trok een beetje omhoog en voor een moment liet ze de resten van haar ontbijt voor wat het was. Onbewust streek ze wat door zijn haren heen, eigenlijk zou hij die eens moeten knippen, net zoals dat hij zijn baard nodig moest trimmen. “I never had a place that felt like a home, but here with you it does.” Haar woorden waren eerlijk. Hij gaf haar een bepaald gevoel van veiligheid wat ze koppelde aan een thuis. Zonder hem had ze zich nooit zo gesettled op het eiland.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op di feb 27, 2018 3:56 amAllebei waren ze niet echt een open boek. Hoewel Asher hier en daar wat narcistische trekjes had, vond hij het niet bijzonder fijn om over zichzelf te praten. Zelfonthulling kwam met immers met risico’s. Ieder stukje informatie kon tegen je gebruikt worden, hoe onbelangrijk het ook leek. Iemand in zijn positie kon het zich niet echt veroorloven om de verkeerde informatie aan de verkeerde persoon te verstrekken, daarvoor had hij te veel te verliezen. Niet dat hij Skaði niet vertrouwde, maar hoe meer er voor nu verzwegen bleef, hoe beter. Skaði leek ondertussen een soortgelijk idee te hebben, want ook zij liet niet bijzonder veel los. Natuurlijk begon hij zich af te vragen waarom, al werd het antwoord hem snel duidelijk. Van wat ze hem wel verteld had, had hij vernomen dat haar verleden niet bepaald veel positieve herinneringen had voortgebracht.

Ondertussen had hij er zelf niet zo veel moeite meer mee om gedag te zeggen tegen zijn geliefde eiland wanneer hij er weer vandoor moest. Skaði leek toch wat meer moeite te hebben, gezien de villa toch een soort van thuis voor haar was geworden. Ergens was hij daar wel blij mee. Er was een enorm contrast tussen de persoon die nu naast hem lag en degene die hij die eerste dag aan de haven had ontmoet. Hij wist nog goed hoe ze met man en macht had gevochten om zich tegen iedere persoon in haar omgeving te verzetten, ook al had hij haar enigszins proberen te helpen. Als iemand hem die dag had verteld dat ze er nu zo bij zouden liggen, had hij diegene voor gek verklaard. Toch had hij Skaði op de een of andere manier weten te domesticeren.

Elke keer als ze glimlachte, voelde hij de onweerstaanbare neiging om hetzelfde te doen. Dus toen ze haar mondhoek omhoogtrok, kon hij het niet laten om dat ook te doen. Vooral toen hij haar slanke vingers zachtjes door zijn haren voelden gaan. Even vroeg hij zich af waaraan hij dit in hemelsnaam verdiend had. Ze vertelde hem dat ze zich nooit eerder ergens thuis had gevoeld, maar dat dat nu wel het geval was. “At least I did something right then,” reageerde hij, met een flauwe glimlach op zijn gezicht. Het ontging hem niet dat er talloze manieren zijn waarop hij haar nog tekortschoot, maar hij had haar in ieder geval thuis kunnen laten voelen. Hoe kon het eigenlijk ook anders? Ondertussen was een groot deel van de spullen die in zijn huis rondslingerden afkomstig van Skaði. Even genoot hij van het gevoel van haar vingers die door zijn haren streken, iets dat hem om een of andere reden enorm deed ontspannen. Vervolgens kon hij het niet laten om haar bij haar arm te pakken en zo zachtjes naar zich toe te trekken. Hij wilde haar zo dicht mogelijk bij zich hebben, op zijn borstkas zoals ze elke nacht deden.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

op wo feb 28, 2018 11:27 am
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Haar aankomst op Isla de Juegas was een nieuw hoofdstuk geweest, iets wat ze zelf toen der tijd niet had geweten. De brunette had gedacht dat het vechten en verzetten nooit tot een eind zou komen. Zeker toen ze benaderd was door Seton toen ze nog maar een aantal minuten uit het laadruim van het slavenschip was gehaald. Maanden had ze in het donker gezeten, tegen de andere slaven aangedrukt terwijl zij er soms specifiek tussenuit werd gehaald door de crew. Door haar vurige karakter was ze anders dan de andere, ze was een uitdaging geweest. Op sommige dagen vroeg ze zich dan ook af wat Asher had bezield om een heel schip voor haar te ruilen, inclusief de bemanning, waaronder Seton zelf. Niet dat die laatste ooit de gevolgen had hoeven ondergaan, want dezelfde nacht hadden ze hem om zeep geholpen. Vanaf de eerste dag waren ze al een team geweest, als je het zo bekeek. Daarna waren er nog vele mindere dagen geweest, ze waren beide net twee koppige rammen die alleen maar woest rondjes bleven draaien en in elkaars hoorns verstrengeld raakte. Alleen ’s nachts was er vrede, wanneer dat angstvallige gevoel haar weer overviel en ze zijn veilige aanwezigheid opzocht. Hij stond dat toe, hij nam haar in zijn armen en zodoende kon ze toch nog een beetje rust krijgen. Ze had niet gedacht dat het ooit zo zou kunnen zijn zoals het nu was. Ze was gek op hem, ze kon niet meer zonder hem en wanneer hij bij haar in zijn stevige armen nam voelde het alsof ze in de wolken was. Dit soort momenten had ze veel liever dan de uitspattingen die ook onderdeel van hun dagelijkse routine waren geworden. De zeldzame momentjes van vrede, waarin ze zichzelf verzekerde dat er nog nooit iemand was geweest bij wie ze zich zo op haar gemak had gevoeld.

Het feit dat hij haar plotseling bij haar arm pakte verbaasde haar dan ook lichtelijk. Sowieso had hij de ene verrassing na de andere in petto voor haar deze ochtend. Hij was niet meteen naar de havens gerend zodra hij wakker was geworden, om haar vervolgens de hele dag alleen in de villa te laten zitten. In plaats daarvan had hij haar rozen en een ontbijt gehad. Nu zocht hij haar warmte ook nog eens op, iets wat normaal alleen ’s nachts van toepassing was. Skaði liet zich meetrekken in de beweging en eindigde leunend op zijn borstkas, zodat ze hem nog wel aan kon kijken. Een tikkeltje afwezig streek ze over zijn kaaklijn, terwijl ze zijn gezicht een beetje bestudeerde. “Yeah, you did,” reageerde ze nog op zijn eerdere woorden. Haar vingers gleden opnieuw over zijn hoofd heen, waar ze door zijn haren heen streken. Hij zou ze eigenlijk eens moeten knippen, net zoals dat hij zijn baard eens wat bij moest trimmen. Ergens vond ze het wel aantrekkelijk, het zag er mannelijk uit. Haar mondhoek kroop weer een beetje omhoog, waarna ze haar hoofd wat naar voren bewoog en teder haar lippen op de zijne zette. “Maybe we can start over.. I don’t want to fight you anymore.” Ze trok zich iets terug om beter in zijn ogen te kunnen kijken, maar was nog dichtbij genoeg om zijn warme adem in haar nek te voelen kriebelen.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
Gesponsorde inhoud

[M] Heartstrings - Pagina 3 Empty Re: [M] Heartstrings

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum