welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op do maa 08, 2018 4:07 pmHoewel de dynamiek in hun relatie sinds gisteren ineens behoorlijk veranderd was, voelde hij zich nog steeds niet fantastisch. De lichte hoofdpijn van de rum van gisteravond was nog steeds duidelijk aanwezig en daarbij ook de vermoeidheid die zich de afgelopen weken had opgestapeld. Om maar niet te spreken over het feit dat hij er niet helemaal gezond bijliep. Normaal kwam hij wel weer redelijk op gewicht nadat hij een tijdje op het vaste land gespendeerd had, maar deze keer was het vooral het tegenovergestelde geweest. Al door het hele gedoe met Seton was hij een tweetal weken afhankelijk geweest van Skaði’s bereidheid om voor hem te zorgen, iets dat niet helemaal in zijn voordeel had gewerkt. De afgelopen weken liep hij voornamelijk op rum en iedere willekeurige maaltijd die voor zijn neus werd geschoven. Al met al was het misschien niet zo vreemd dat hij zich op dit moment bijzonder min voelde.

Asher wist dat gevoel echter naar de achtergrond te schuiven toen Skadi op zijn borstkas kwam te rusten. Hij had haar arm vastgepakt en werd er nogmaals aan herinnerd dat hij niet de enige was die redelijk wat lichaamsgewicht was verloren. Haar polsen waren dun, alsof hij haar onderarm zonder al te veel moeite in tweeën kon breken. Het feit dat het deels zijn schuld was dat ze haar eetlust verloren was, maakte het allemaal niet veel beter. Toch was het lastig om thuis te bieden aan zulke gedachten wanneer ze hem rechtstreeks aankeek. Zijn handen rustten zachtjes op haar rug, waar hij nog lichtelijk het reliëf van haar littekens door haar shirt heen voelde. Onder haar aanraking wist hij enigszins te ontspannen. Haar zachte vingers die zachtjes over zijn kaaklijn streken, over zijn gezicht en door zijn haren. Alsof hij iets breekbaars was. Hij sloot zijn ogen toen ze haar lippen op de zijne zette. Nadat ze zich terugtrok, vroeg ze of ze opnieuw zouden kunnen beginnen, iets wat hij maar al te graag wilde. Ergens had hij echter het gevoel al meer dan genoeg kansen gekregen te hebben, al drukte hij die vervelende stem naar het achterste hoekje van zijn gedachten. “Consider this starting over,” zei hij, alvorens hij haar weer kuste. Deze keer wat ruiger en ongeduldiger dan voorheen. Hij had er immers al zo lang op gewacht.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op za maa 10, 2018 1:42 am
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her


Waarschijnlijk zou ze nooit achter de mysterieuze reden voor haar gevoelens komen. De deur die de eerste dag open had gestaan was haar kans geweest om de benen te nemen en het eerste de beste schip terug naar Falkreath te regelen. Ze had alles mee kunnen nemen wat ze wilde. Als ze hem niet verbonden had die nacht, dan had hij hier niet meer gezeten. Zonder zijn impulsen had ze hier nu ook niet gezeten en was ze ergens in de kelder van Seton terecht gekomen. En toch was er na die ene avond dat vleugje onzekerheid ontstaan, gevolgd door hun waterval aan ruzies die oneindig door leek te kletteren. Was de vorige avond een keerpunt geweest? Toen ze de spiegel naar de haaien had geholpen en hij vervolgens bezorgd aan de deur was komen kloppen. Ze had twijfels over de mate waarin zijn woorden oprecht waren geweest. Zowel de vorige avond als nu. Er waren genieg mensen in haar leven geweest die pogingen hadden gedaan om haar te breken, maar Asher was de enige wiens daden echt impact op haar leken te hebben, zowel in negatieve zin als in positieve. Hij liet haar hart sneller kloppen, maar tegelijk was hij de enige die haar het gevoel van pure onmacht kon geven, waarbij tranen het gevolg waren. Het was een marteling, bij hem zijn met al die onzekerheden in haar hoofd.

Ze hield zijn blik vast terwijl haar vingers zachtjes zijn gezicht verkenden. Alsof hij een porseleinen beeldje was wat elk moment uit haar handen kon glippen en als een droom op de grond uit elkaar kon spatten. Vervolgens raakte haar lippen de zijne weer, wat haar het gevoel gaf alsof er een zwerm van vlinders door haar onderbuik heen fladderde. Het gevoel wat ze in haar naïve jaren in het hoge noorden voor het laatst had gevoeld. Het was speciaal dat ze überhaupt nog capabel was om dit soort gevoelens te hebben na alles. De wonderen waren blijkbaar de wereld nog niet uit. Het liefst zou ze opnieuw willen beginnen, met hem volledig voor haar alleen. Zonder die moordende ruzies die elke dag wat zwaarder op haar schouders wogen. Om elke ochtend in zijn armen wakker te worden en 's avonds weer bij hem in slaap te sukkelen. Ze wilde hem. De vraag was echter of hij haar ook wilde. Dit zou hun nieuwe start zijn. De aanwezigheid van zijn lippen was niet te missen en ze kwam langzaam wat in beweging. Onbewust - terwijl haar lippen de zijne bewerkte op dezelfde vurige manier als Asher zelf - kwam ze van zijn borstkas af en kroop ze bovenop hem. Ze kon er niks aan doen dat alleen op zijn borstkas liggen niet goed genoeg was geweest voor het moment. Haar ademhaling was iets versneld, terwijl ze de drang voelde om.. De brunette opende haar ogen en eindigde de kus, waarbij haar lippen maar moeizaam van de zijne af te willen komen. Het was bijna verslavend. Toch was ee nog iets wat haar een beetje terughoudend maakte. Die vreselijke onduidelijkheid. Haar voorhoodd rustte zachtjes tegen de zijne aan, waarbij ze haar ogen gesloten hield en haar warme adem via haar neus tegen hem uitblies, lichtjes trillend.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op za maa 10, 2018 4:40 pmZijn leven was drastisch veranderd sinds de dag dat ze voet in zijn huis had gezet. Zo nu en dan vroeg hij zich af wat er gebeurd zou zijn als hij gewoon door was gelopen die dag aan de haven. Seton zou nog leven, hoogstwaarschijnlijk met Skaði in zijn bezit. Asher zelf zou weer in Brightwater Keep geweest zijn, of misschien was hij ondertussen al weer doorgevaren naar Valyria of Navarre. Hij zou zijn leven voortgezet hebben zoals hij de afgelopen jaren had gedaan. Een eeuwig groeiend aantal affaires over de hele wereld heen, in de hoop dat hij zou vinden waar hij naar zocht. Niet dat hij wist waar hij naar op zoek was.

Het was zelden dat iemand hem aanraakte op de manier waarop ze dat nu deed. Voorzichtig, alsof hij het meest breekbare ding op aarde was en ergens vond hij het bijna een fijn gevoel. Alsof ze op een bepaalde manier ook voor hem zorgde. Even keken ze elkaar rechtstreeks aan en Asher had het gevoel dat ze dwars door hem heen kon zien. Voor even was hij bang dat ze iets tegen zou komen waarvan hij niet wilde dat ze het zou zien. Een vaag, tintelend gevoel begon op te zetten in zijn maag toen ze hem zachtjes kuste. Hij had zichzelf al lang niet meer in staat geacht om zo sentimenteel te zijn als vandaag. Over de jaren was hij ervan overtuigd geraakt dat het geïdealiseerde idee van liefde niet bestond. Dat elke relatie een houdbaarheidsdatum had, hoe mooi het in het begin ook leek. Nu was hij daar niet meer zo zeker van. Het leek bijna alsof zijn hart een slag oversloeg toen ze bovenop hem kroop. Het leek iets in hem aan te wakkeren, iets hongerigs, al probeerde hij dat deel van zichzelf te onderdrukken. Een van zijn handen gleed naar beneden om tot rust te komen op haar heup, terwijl hij de ander voorzichtig onder haar shirt werkte, waar hij begroet werd door de littekens die kriskras over haar rug liepen. Normaal had hij al lang doorgepakt, had hij proberen te krijgen wat hij wilde. Nu wilde hij het juist rustig aan doen. Toch voelde hij iets dat op teleurstelling leek toen ze de kus brak en hem bijna aarzelend aankeek. Zodra hij haar twijfel zag, haalde hij zijn hand onder haar shirt vandaan en bewoog deze omhoog om haar wang zachtjes te strelen. “It’s fine if you don’t want to,” liet hij haar zachtjes op een bijna hese toon weten. Hij wilde haar absoluut niet dwingen tot iets wat ze niet wilde doen. Even haalde hij zijn hand zachtjes door haar haren en plaatste nog een vluchtige kus op haar lippen om zijn woorden kracht bij te staan. Voor eens in zijn leven had hij alle geduld van de wereld.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op za maa 10, 2018 5:51 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Haar lichaam voelde koortsig aan toen ze bovenop hem kroop. Zijn hand dwaalde af naar haar heup en bleef daar op rustten. Ze voelde hoe zijn andere hand onder haar shirt verdween en even meende ze te voelen dat haar hartslag iets versnelde. De toppen van zijn vingers streken over de littekens die haar rug sierden. Skaði kon er niets aan doen dat haar gedachten afdwaalde naar de vorige keer dat ze zijn aanwezigheid daar had gevoeld. Het zorgde voor een gemengd gevoel in haar onderbuik. Aan de ene kant vond ze het fijn om zijn zowat tedere aanraking te voelen op de plek van zichzelf die ze het meest verachtte, alsof hij haar op die manier duidelijk wilde maken dat het er niet toe deed hoe ze eruit zag, dat hij haar wilde zoals ze was. Aan de andere kant linkte ze het met de minder fijne herinneringen van die ene avond waar ze een grote fout had begaan. Ze had de rum nooit aan moeten raken, dan was haar waarschijnlijk een hoop pijn bespaard gebleven. De twijfel sloeg nog meer toe toen ze zich herinnerde hoe hij haar van zich weg had geduwd. Het had haar meer gedaan dan zou moeten. Hij was ook niet volledig sober geweest en ze had een move gemaakt die alles behalve humaan was geweest, om hem zo voor het blok te zetten, vlak voor de ogen van een vrouw waar hij duidelijk ook een emotionele band mee had. Iets wat ze wel wist, was dat ze geen tweede keus wilde zijn. Misschien was het oneerlijk om op die manier te denken, egoïstisch was een andere toepasselijke benaming voor het fenomeen. Skaði wilde zich simpelweg niet overgeven aan iemand die haar vervolgens zou laten vallen wanneer hij had gekregen wat hij wilde. Alle mannen waren zo geweest in haar leven, tot nu toe. Ze hadden allemaal gepakt wat ze maar wilde, ze hadden geclaimd waar ze altijd naar hunkerden. Sinds alle miserie had ze niemand zo dichtbij gelaten. Ergens had ze niet het idee dat hij zo was, maar het was puur omdat ze zich ervan bewust was dat er nog een andere vrouw op dit eiland rondwandelde waar zijn ogen naar getrokken werden. Ze kon er weinig aan doen dat haar diep weggestopte, jaloerse eigenschap een wond had gevonden om door naar buiten te sijpelen. Zijn hart met iemand anders moeten delen leek haar de grootste marteling die ze tot nu toe mee had moeten maken.

Haar ademhaling stokte in haar keel terwijl ze hem aankeek. Ze merkte een vleugje teleurstelling in zijn ogen, iets wat amper te verbergen viel voor haar nu ze zo dichtbij hem was. Hij liet haar weten dat het niet erg was als ze het niet wilde. Ergens voelde ze het gemis van zijn hand op haar rug, voelde ze de drang om hem te vertellen dat het allemaal prima was en dat hij door moest gaan. Om zijn woorden te bevestigen drukte hij kort zijn lippen op de hare, waarbij ze weer even haar ogen sloot. Waarom was dit alles zo verdomd moeilijk? “I do want to, but..” Ze blies haar adem zachtjes uit en keek hem in zijn ogen aan. “I just don’t want to be hurt again.” Het zachte volume waarmee ze sprak gaf aan dat ze de woorden eigenlijk niet uit had willen spreken, maar ze het gevoel had dat ze zich deels moest verantwoorden tegenover hem. Misschien kwam het ook nog wel omdat ze elkaar de vorige dag nog zo onder de huid hadden gezeten dat het ongezond zou zijn om dat zo snel alweer te vergeten. “I wanna do this the right way, because I want it, us, to genuinely work.” Skaði had niet het idee dat ze ooit zo eerlijk was geweest tegen iemand, dat ze zichzelf zo kwetsbaar opstelde door haar diepste emoties zo open en bloot te uiten tegenover iemand waarvan ze wist dat hij haar hart met gemak zou kunnen breken.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo maa 11, 2018 5:23 pmHet tempo van zijn hartslag werd redelijk opgevoerd toen ze op hem kroop. Het was bijna onmogelijk om zijn handen thuis te houden, dus voor het gemak liet hij zich ook maar gaan. Om een of andere reden liet hij een van zijn handen over haar rug gaan, waar talloze nare herinneringen in haar huid gezet waren. Hij had soortgelijke littekens over zijn rug lopen en voor een seconde werd hij teruggebracht naar hoe het die dag voelde om ze te krijgen. Het was het soort litteken dat amper vervaagde, dat jaren later nog moeilijk was om naar te kijken. Toch hoorden ze bij haar en had hij ze net zo veel lief als ieder ander deel van haar. Even liet hij zijn hand wat verder omhoog glijden, richting haar borst. Even werd hij teruggebracht naar de laatste keer dat ze in deze positie hadden gezeten en hij kon het niet helpen om even bang te zijn dat Sierra weer onverwacht in de deuropening zou staan. Die avond was behoorlijk fout gegaan en het had dan ook flinke schade gedaan aan zijn relatie met hen beiden. Het liefst dacht hij er gewoon helemaal niet meer aan terug, dus focuste hij zich nu weer op Skaði. Zij zocht echter weer de ruimte op, twijfel duidelijk in haar ogen.

Asher kon het niet helpen om enigszins te balen toen ze zichzelf terugtrok. Op dit moment wilde hij twee hele verschillende dingen tegelijkertijd. Hij wilde het kleine beetje vertrouwen dat hij weer bij haar had weten op te bouwen niet opnieuw verpesten. Hij wilde ervoor zorgen dat ze zich op haar gemak voelde bij hem. Aan de andere kant wilde zijn lichaam totaal wat anders, vooral nu er zo weinig afstand tussen hen was. Nu hij haar warmte zo dichtbij voelde. Hij liet haar weten dat er niets zou gebeuren als ze dat niet wilde. Haar antwoord zorgde ervoor dat er een licht bezorgde frons op zijn gezicht verscheen. Ze wilde niet opnieuw dat hij haar pijn zou doen. Het feit dat ze dacht dat dat zou gebeuren, wist hem op de een of andere manier te beledigen. Niet dat hij daar het recht toe had: hij had de afgelopen maanden keer op keer weten te bewijzen dat hij wel degelijk in staat was om haar pijn te doen, zowel mentaal als fysiek. “I know,” zei hij dan ook zachtjes. Hij had nooit de intentie om haar pijn te doen, niet bewust, maar soms gebeurde het wel. Het leek hem hypocriet om haar te beloven dat het nooit weer zou gebeuren. Skaði vertelde hem dat ze dit op de juiste manier wilde doen, waarop hij haar even niet-begrijpend aankeek. “And what would be the right way?” Om eerlijk te zijn had hij even geen idee wat ze van hem wilde.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo maa 11, 2018 9:52 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Skaði moest toegeven dat ze een paar dagen geleden niet gedacht had dat het ooit nog goed zou komen tussen hen. De ruzies waren steeds heftiger geworden en ze had geen idee gehad waarom hij haar niet al lang en breed uit zijn villa had gegooid. Het had haar niets verbaasd als hij dat op een dag gedaan zou hebben, want de ruzies kwamen van beide kanten. Iedere levende ziel op dit eiland wist dat Skaði niet op haar mondje had gevallen. Ze had er geen moeite mee om een nare opmerking te bedenken om een ander van zich af te duwen, iets wat ze vaak genoeg op Asher toe had gepast de afgelopen weken. Elke keer was het weer gelukt, want hij reageerde terug met een boze reactie en dan waren ze weer verwikkeld in een gecompliceerde ruzie, waarvan de fungering eigenlijk onzin was. Het waren de kleine dingen die ze op wisten te blazen tot grootschalige botsingen. Nu lag ze echter bovenop hem en had ze de sterke neiging om in te geven met hetgeen wat in haar schreeuwde om door te zetten. Uiteindelijk was ze ook maar een mens. Ondanks dat ze altijd liet blijken dat ze weinig van mannen moest hebben, was het bij Asher anders. Hij zorgde ervoor dat ze het warm kreeg, alleen al door naar haar te kijken.

Ergens had ze er dan ook spijt van dat ze het moment had gestopt. Ze had geen idee wat ze nu eigenlijk wilde. Aan de ene kant wilde ze het rustig aan doen, puur en alleen om zichzelf nog zo’n pijnlijke teleurstelling te besparen. De eerste keer dat ze hem op deze manier toe had gelaten was ze op een alles behalve leuke manier afgegaan. Misschien was het deels daarom, de schaamte die ze later had gevoeld, nu iets terughoudend. De vorige keer was ze volledig onder de invloed geweest van de rum, en nu waren ze beide compleet sober. Iets wat ook niet vaak voorkwam. De brunette schudde haar hoofd lichtjes, iet wat opgelaten omdat ze het antwoord op zijn vraag ook niet echt wist. “I have no idea, to be honest.” Ze wilde het op de juiste manier aanpakken, dit alles wat er tussen hen was. Maar ze had geen idee wat de juiste manier was, of die er überhaupt was bij een getrouwde man. Die gedachte drukte ze snel weer weg, het was iets waar ze liever niet aan wilde denken. Het leek erop dat Asher het ook niet wist, anders had hij haar niet zo aangekeken. “I just want you for myself, more than anything else.” Zacht streek ze met haar vingers langs zijn jukbeen, waarna ze haar hoofd weer iets voorover boog en haar lippen voorzichtig op die van hem zette. Haar hand ging naar de onderkant van zijn shirt, waar ze voorzichtig onder gleden en in de beweging het kledingstuk iets omhoog duwde.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo maa 11, 2018 11:22 pmHoewel hun relatie de afgelopen weken meer op een strijdveld had geleken dan wat dan ook, was dat vreemde gevoel dat hij voor haar koesterde nooit echt weg gegaan. Net als zo’n beetje iedere andere man op de planeet was hij welbekend met het gevoel van lust, maar hij kon tevens vertellen dat dit iets meer was. Die eerste dag al had ze zijn aandacht weten te trekken, en niet alleen omdat ze zo mooi om te zien was. Een vrouw waarvoor hij niets anders voelde dan lust had hij al lang en breed uit zijn huis gezet. Zoiets was alle ellende niet waard. Hij had echter nooit het hart gehad om Skaði de deur te wijzen. Half omdat hij haar zoiets gewoonweg niet aan wilde doen, gezien hij een indruk had van wat er met haar gebeurd moest zijn in haar tijd als slavin. Aan de andere kant had hij niet het gevoel dat hij zou weten wat hij met zichzelf aan zou moeten als ze ineens weg zou zijn. Het zou ineens zo stil zijn. Hij zou haar opmerkingen missen, al waren deze soms alleen maar bedoeld om hem pijn te doen. Hij zou het vuur missen dat iedere avond werd aangestoken, al voelde het soms alsof hij op ieder moment aan de kook kon slaan. Hij zou haar aanwezigheid missen als ze ’s nachts in zijn bed lag, vrediger dan hij haar ooit had gezien.

Nu bevonden ze zich weer op glad ijs. Skaði probeerde haar gevoelens te uiten en Asher moest zijn best doen om het meest primitieve deel van zijn wezen op de achtergrond te drukken. Hij wilde haar grenzen niet overschrijden, niet nu ze eindelijk weer iets van verzoening hadden kunnen vinden. Het was niet gek dat Skaði haar voorzorgen had, vooral na wat er de vorige keer was gebeurd. Toch had hij geen enkel idee wat hij kon veranderen om die twijfel nu weg te nemen. Toen hij vroeg wat ze wilde, gaf ze toe dat ze zelf ook geen enkel idee had. Asher keek haar voor een seconde wat verloren aan en wist nog net een diepe zucht binnen te houden. Vrouwen konden soms ook zo moeilijk doen. Vervolgens zei ze dat ze hem voor zichzelf wilde, meer dan wat dan ook. Sierra was dan toch onder haar huid gekropen. Asher’s blik verzachtte toen haar vingers opnieuw over zijn gezicht streken. Iets in hem zei dat hij haar eraan moest herinneren dat hij getrouwd was, dat hij een gezin had aan de andere kant van de zee, dat ze hem nooit voor zichzelf zou hebben. Dingen die het moment ongetwijfeld voor hem zouden verpesten, dus hield hij zijn mond. Zijn zwijgen werd vervolgens beloond met een zoveelste kus van haar kant, een waar hij maar al te graag aan meedeed. Opnieuw bracht hij zijn handen weer terug naar de ronding van haar heupen en huiverde even toen een van haar handen onder zijn shirt kroop. Ongeduldig duwde hij ook haar shirt naar boven en brak de kus met de intentie om haar van datzelfde shirt te ontdoen. Het feit dat hij haar na al die tijd weer bovenop zich had liggen, had toch iets in hem wakker gemaakt dat moeilijk tegen viel te houden.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op ma maa 12, 2018 1:04 am
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Skaði moest er niet aan denken dat hij haar de deur uit zou zetten. Want wat zou ze immers moeten doen dan? Ze had nergens om heen te gaan, geen familie die ergens ongerust op haar zat te wachten. Ze had geen huis, geen geld, niet eens een idee wat ze zou moeten doen met haar leven. Het enige wat ze had was Asher en de villa die als thuis was gaan voelen. Het was vreemd, aangezien ze zich nog nooit eerder zo erg op haar gemak had gevoeld in een specifiek huis. Tegenwoordig kon ze niet eens meer fatsoenlijk slapen zonder zijn aanwezigheid, iets wat misschien wel lichtelijk ongezond was. Het gevoel wat ze kreeg wanneer ze zich in zijn armen nestelde was onbeschrijfelijk. Ze durfde er dan ook bijna op te zweren dat dat het beste gevoel van de hele wereld was. En ergens zou ze zelfs zijn koppige karakter missen. Nooit had ze gedacht om het missende puzzelstukje in haar leven te vinden, al leek het erop dat ze dat nu wel had gedaan. Ze pastte aan de ene kant perfect bij elkaar, maar aan de andere kant was het onmogelijk dat ze ooit volledig bij elkaar zouden zijn. Niet met officiële termen tenminste.

Ze kon er niets aan doen dat de woorden die die avond waren uitgesproken door Sierra hun markeringen hadden achtergelaten op haar geweten. Het idee dat hij haar alleen maar wilde hebben vanwege hetgeen wat zich tussen haar benen in bevond was een nare opmerking geweest, dat was nog zacht uitgedrukt. Vervolgens vertelde ze hem dan maar ook eerlijk dat ze hem het liefst voor zichzelf alleen zou willen hebben. Iets wat onmogelijk was gezien hij die verdoemde eed ooit had afgelegd aan een andere vrouw. Dat nam nog niet weg dat ze wenste dat hij, tenminste op dit eiland, alleen oog zou hebben voor haar. Het was misschien egoïstisch, maar liefde kon vreemde dingen met je doen. Er werd verder niet meer over gesproken, want ze plaatste haar lippen op de zijne om voort te zetten waar ze mee bezig waren geweest, dit keer met iets meer zekerheid. Zachtjes kropen haar vingers onder zijn shirt, waar ze over zijn buik heen dwaalden. Voordat ze echter een poging kon doen om zijn shirt uit te trekken, voelde ze hoe haar eigen shirt naar boven werd geduwd. Haar mondhoeken trokken lichtjes omhoog terwijl ze haar hoofd iets terugtrok en hem de ruimte gaf om het over haar hoofd te trekken. Geïntrigeerd haakte ze haar ogen in de zijne, waarna ze lichtjes op haar lip beet. Haar ademhaling was sneller dan normaal, iets wat hij ook wel gemerkt moest hebben aangezien ze bovenop hem lag. Haar handen hadden hun weg weer gevonden naar zijn shirt en probeerde deze nu ook over zijn hoofd te trekken. In elk geval was het effectiever dan die verdomde knoopjes.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op ma maa 12, 2018 3:31 pmEr was één ding in het bijzonder dat hij zich herinnerde van die avond. Iets dat Sierra tegen Skaði gezegd had. Zo nu en dan galmde het nog steeds door zijn hoofd. It is not you, but that thing that you got between your legs that he wants so badly. In eerste instantie had hij het gewoon als een laatste uithaal van Sierra gezien. Een idiote leugen om de laatste spijker in de kist te slaan. De komende dagen was hij er echter over na gaan denken en was hij tot de conclusie gekomen dat het statement niet volledig onwaar was. Er ging vaak maar één ding door zijn hoofd wanneer hij een aantrekkelijke vrouw zag en met Skaði was dat in de eerste paar dagen niet heel anders geweest. Toch was hun relatie de daaropvolgende weken veranderd en begon hij alsmaar meer voor haar te voelen. Meer dan hij in tijden voor iemand had gevoeld.

Asher haalde even beverig adem toen hij haar slanke vingers over zijn blote huid voelde gaan. Normaal had hij voor het grootste deel volledige controle over dit soort dingen, maar Skaði wist hem zo langzaam en zo tergend aan te raken dat hij het gevoel had helemaal gek te worden. Overhaast gingen zijn handen naar haar shirt en ze trok zichzelf terug om zichzelf vervolgens van het kledingstuk te ontdoen. Het ding belandde ergens naast het bed. Asher liet zijn ogen over haar bovenlichaam glijden, iets dat zijn hartslag alleen nog maar meer op wist te jagen. Ze zag er perfect uit. Voor enkele seconden was hij niet in staat zijn ogen van haar lippen af te halen waar ze zachtjes in beet. Hij werd echter weer aangespoord tot bewegen toen ze zijn shirt over zijn hoofd trok en ook deze op de grond terecht kwam. Binnen een seconde gingen zijn handen weer naar haar lichaam toe om iedere centimeter te verkennen. Nogmaals zette hij zijn lippen op de hare, terwijl zijn handen de zachte huid van haar borsten aftastte. Het langzame tempo was zowel hemels als een complete marteling. Een deel van hem werd ongeduldig, wilde zo snel mogelijk opeisen wat van hem was. Tegelijkertijd wist hij dat hij het nu rustig aan moest pakken. Dat Skaði’s twijfels nog steeds niet helemaal weg waren en dat hij op dit moment iets te bewijzen had.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op ma maa 12, 2018 5:05 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
De eerste paar dagen op Isla de Juegas had ze niet veel van hem moeten hebben. Ondanks dat hun eerste avond samen redelijk intens was geweest – immers stond je niet elke dag een lichaam in stukjes te hakken – en hij goed duidelijk had gemaakt dat hij niets met haar van plan was, had ze zoveel mogelijk afstand gehouden. Naarmate de weken waren gevorderd was er langzaam maar zeker iets van vertrouwen vanaf haar kant gekomen. Het was vreemd hoe één persoon je hele leven zomaar om kon gooien. De gedachte dat de woorden die door Sierra uitgesproken waren die avond ook maar enige waarheid kon bevatten, was beangstigend. Ze was bang om zich in de armen van de verkeerde persoon te storten, immers was haar vertrouwen in andere mensen compleet vernietigd de maanden voordat ze voet op het eiland had gezet. En nu zaten ze op het punt waar ze het onderbuikgevoel had dat ze niet meer zonder hem zou kunnen.

Ze werd overvallen door een lichtelijk onzeker gevoel toen ze het shirt over haar hoofd werkte. Hij had haar al eens eerder zo gezien, maar toen was er teveel alcohol in het spel geweest om eventuele gebreken op te merken. Naast de markeringen die over haar gehele rug liepen was er nog de wond in haar zij, waar de afdrukken van de weerwolf nog altijd zichtbaar waren. De dunne lijntjes over haar polsen, kleine littekentjes die haar telkens weer herinnerde aan het vochtige touw waarmee haar handen aan elkaar vastgebonden hadden gezeten. Het waren oude wonden die haar maakte tot wie ze was, op zekere mate. Diep van binnen wist ze dat het onzin was om zich zo onzeker te voelen, het was niets voor haar om zich zo gek te laten maken door haar emoties. Skaði beet dan ook zachtjes op haar lip terwijl ze hem aankeek, maar zijn ogen waren iets lager dan haar ogen gericht. Eventjes bleef ze zo zitten, waarna ze de moed verzamelde om zijn shirt over zijn hoofd te werken. Ze waren nu in elk geval al een stuk verder dan hun dronken poging.

Zijn handen kwamen weer in beweging en zorgde ervoor dat er een korte huivering over haar ruggengraat trok. Toen hij haar meetrok in een volgende kus krulde haar mondhoeken lichtjes omhoog. Haar ene hand ging over zijn borstkas heen, terwijl ze zichzelf met de andere lichtjes ondersteunde. Haar adem stokte in haar keel toen ze zijn ruwe handen over haar rondingen voelde gaan. Ondertussen wist ze de slordige zoen voort te zetten, waarbij haar hand verder naar boven kroop en lichtjes door zijn haren heen streek.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op wo maa 14, 2018 4:01 amHoeveel beter zou zijn leven nu nog kunnen worden? Hij was verliefd, en de persoon voor wie hij die gevoelens koesterde, zat op dit moment compleet naakt bovenop hem. Het leek even alsof ze hierbinnen veilig waren van al het drama dat buiten op hen zat te wachten, alsof de afgelopen weken niet alles van hen beiden hadden gevergd. Op dit moment leek alles perfect te zijn. Zij was perfect. De manier waarop ze haar lichte onzekerheid uitstraalde door op haar lip te bijten toen haar shirt op de grond belandde, deed dingen met hem. Hij wilde haar ervan verzekeren dat ze het meest adembenemende iets was dat hij ooit had gezien, maar de woorden ontschoten hem. Alleen zij wist hem op die manier sprakeloos te maken. Voor een seconde kwamen zijn ogen te rusten op het litteken van de wolvenbeet in haar zij. Hetzelfde litteken dat ze hem had laten zien toen ze haar geheim aan hem had onthuld. Iets dat vervolgens ook voor een flinke ruzie had gezorgd. Hun relatie was niet perfect, zoveel was duidelijk, maar op dit soort momenten werd hij ervan verzekerd dat ze de moeite waard was. Ook zijn shirt belandde enkele tellen later op de grond en binnen de kortste keren werd hij weer betrokken bij een zoveelste zoen. Even werd ook hij geconfronteerd met het feit dat Skaði ineens ook bijzonder veel van hem zou gaan zien, een onzekerheid waar hij normaal maar weinig last van had. Ze zou de talloze littekens die over zijn rug liepen te zien krijgen, een resultaat van een flink aantal zweepslagen. Om maar niet te spreken over het nare litteken op zijn bovenbeen dat hij enkele weken gelden had opgelopen, met dank aan Seton. Asher probeerde er maar niet te veel aan te denken. Ondertussen liet hij zijn handen vrijuit over haar borsten gaan, iets dat hem alleen nog maar ongeduldiger leek te maken. Even liet hij een zacht geluid horen toen haar handen door zijn haren gingen. In een impuls brak hij de kus en omklemde haar ribbenkast met zijn handen om haar vervolgens zodanig om te draaien dat hij nu degene was die bovenop zat. Vervolgens kwam hij even weer overeind en zette hij het dienblad dat nog op het matras lag naast het bed om hen meer ruimte te geven. De restanten van Skaði’s ontbijt zouden hoogstwaarschijnlijk verorberd worden door de kat, maar dat maakte hem op dit moment niet echt meer uit. Zijn volledige concentratie was nu op haar gericht en de manier waarop ze zo voortreffelijk onder hem lag. Hij boog weer voorover, naar haar toe, en liet één hand tegen haar gezicht aan rusten, terwijl hij een nieuw spoor aan slordige kussen achterliet op haar kaaklijn en vervolgens over haar keel. Er was een korte pauze waarin hij haar even rechtstreeks aankeek. “Tell me if you need me to stop,” zei hij zachtjes, waarop zijn duim even voorzichtig over haar jukbeen gleed. Hij kon zich voorstellen dat het, na alles wat er met haar was gebeurd, moeilijk was om hem op deze manier toe te laten. Een verkeerde actie kon met gemak een vervelende herinnering oproepen en hij wilde maar al te graag dat ze het tegen hem zou zeggen als zoiets zou gebeuren. Nogmaals plantte hij een zachte kus op haar lippen, alsof hij haar zo kon laten zien dat hij het beste met haar voor had.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op wo maa 14, 2018 9:27 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Zachtjes streken haar vingers door zijn haren heen. Hij had ze veels te lang laten worden, maar ze moest toegeven dat hij het wel kon hebben. Net zoals de baard trouwens. Ondanks dat deze hem iet wat verwilderd over liet komen, moest ze toegeven dat het hem razend aantrekkelijk maakte. De handen die over haar borsten heen streken stonden in sterk contrast met haar zachte huid. Ze kon voelen dat hij jarenlang zwaar werk had verricht als zeelui, zelfs al was hij een kapitein en Lord. Skaði was wel te weten gekomen dat hij niet bang was zelf een handje mee te helpen, iets wat hij veel had gedaan de afgelopen weken, gezien hij amper nog thuis was geweest vanwege de ruzies. Uit het niets wisselden ze van positie, waardoor zij met haar rug in het matras kwam te liggen en hij boven haar hoofd hoverde. Ze keek toe hoe hij het dienblad naast het bed neerzette en kreeg hierbij de kans om kort een blik op zijn rug te werpen. Een lichte frons verscheen op haar gezicht, al was deze niet van lange duur. Hij droeg dezelfde littekens als zijzelf. Iets wat hij haar nooit had verteld. Toen hij zijn aandacht weer op haar richtte voelde ze haar hart weer iets sneller gaan kloppen. De frons was ook al lang en breed verdwenen.

Haar gejaagde ademhaling zorgde ervoor dat haar borstkas op en neer rees. Vanonder haar lange wimpers keek ze hem aan, waarna ze lichtjes knikte. Haar hoofd bewoog ze zachtjes iets meer tegen zijn hand aan, alsof ze hem op die manier wilde laten weten dat ze in orde was. Vervolgens raakte hun lippen elkaar weer, iets wat ze alles behalve erg vond. Het leek wel alsof ze geen genoeg van hem kon krijgen. Hun lippen kwamen weer van elkaar af en voor een moment moest ze op adem komen. “Asher..” kwam er zachtjes prevelend over haar lippen, terwijl ze probeerde zijn blik te vangen met haar goudkleurige ogen. Haar stem had zo twijfelend gekregen dat er een kans bestond dat hij zou denken dat ze iets heel anders zou zeggen. “I love you. I really do.” Ergens was ze bang voor een antwoord – of het uitblijven daarvan. Ze wilde de woorden uit zijn mond horen komen, dan pas zou ze zich volledig over kunnen geven aan hem. Ze moest de bevestiging krijgen dat hij van haar hield, niet dat dit een one time thing zou gaan worden omdat hij hierna snel uitgekeken zou zijn op haar. Niet dat ze verwachtte dat hij zo in elkaar stak. Heilige Odin, anders zou ze nooit zo direct tegen hem zeggen wat ze voor hem voelde. Ze wilde de woorden gewoon zo wanhopig horen, bang dat dit alles één grote droom was die straks als een bubbel uit elkaar zou spatten. Mannen bleven namelijk mannen. Toch was hij niet zomaar een man. Hij was de hare, ondanks dat ze diep van binnen wist dat hij nooit compleet de hare zou zijn. Zijn hart zou wel van hem zijn, als hij alleen maar die onbenullige woorden uit zou spreken waarvan ze als klein meisje had gedroomd dat iemand die ooit tegen haar zou zeggen. Nu pas voelde ze hoe eenzaam ze al die jaren was geweest, zonder dat ene puzzelstukje in haar leven, wat nu op zijn plaats leek te vallen.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op do maa 15, 2018 6:31 pmIedere aanraking leek zijn verlangen iets op te voeren, tegelijkertijd met zijn hartslag. Elke sensatie leek vertienvoudigd wanneer hij haar voor zich zag. Al weken had hij zich afgevraagd hoe het zou zijn om haar op deze manier onder zich te hebben liggen en nu dat beeld realiteit was geworden, leek het alleen nog maar beter te zijn dan hij zich ooit had kunnen indenken. Ze was beeldschoon en hij kon het niet helpen om zich af te vragen waar hij dit in hemelsnaam aan verdiend had. Hij nam even de tijd om het dienblad van het bed te zetten, maar zodra hij weer in zijn originele positie lag, had hij alleen nog maar oog voor haar. Hij zag en voelde iedere beweging die ze maakte en kon bijna zweren dat hij haar hart voelde kloppen. Zo dichtbij was ze.

Vanuit deze positie was het onmogelijk voor hem om niet door te hebben dat haar ademhaling behoorlijk gejaagd was. Hij wist niet of het gewoon uit spanning was – dit zou immers hun eerste keer zijn – of dat ze nu op het randje van een paniekaanval lag. Hij nam het zekere maar voor het onzekere en vertelde haar dat ze het moest zeggen als ze wilde dat hij stopte. Een verbaal antwoord bleef uit, maar ze keek hem aan en gaf hem een subtiele knik. Zachtjes leunde ze tegen zijn hand aan, die nog steeds tegen haar gezicht aan rustte, en vervolgens zette hij zijn lippen opnieuw op die van haar. Toen ze de kus weer braken, nam Asher maar aan dat hij zijn groene licht had verkregen en terwijl Skaði enigszins op adem kwam, wilde hij alweer verder aan het eindeloze spoor van slordige kussen dat hij op haar lichaam achterliet. Zijn aandacht werd echter weer naar Skaði getrokken toen ze zijn naam zei. Hij keek haar opnieuw aan, deze keer een vragende blik in zijn ogen. Haar toon had allesbehalve vastberaden geklonken en ergens had hij al een gevoel van wat er komen ging. Ze had zich bedacht en wilde dit nu allemaal stopzetten voor het te ver ging. Niet iets waar hij ontzettend blij mee zou zijn, maar hij zou ongetwijfeld naar haar luisteren. Wat er daarna kwam, was echter geheel onverwacht. “I love you. I really do.” De woorden galmden nog even na in zijn hoofd en even wist hij niet zeker of hij ze zojuist echt had gehoord. Voor enkele seconden keek hij haar even een tikkeltje schaapachtig aan. Het was bijna alsof hij even vastzat: alles klopte gewoonweg niet. Niemand hield van hem. “Why?” Het was eruit voor hij er erg in had en de toon waarop hij het woord uitsprak, uitte zijn verbazing meer dan nodig was. Het duurde wederom enkele seconden voor hij door had dat die reactie waarschijnlijk niet overeenkwam met wat ze wilde horen.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op vr maa 16, 2018 2:09 am
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Hij zou eens moeten weten hoe intens ze genoot van zijn lippen op de hare. Dat ze een tevreden gevoel kreeg wanneer zijn handen over haar gehele lichaam heen gingen. Ze had het idee dat zijn aanrakingen nog verslavender werkten dan een fles rum, alsod ze maar geen genoeg kon krijgen. Hij was het prachtigste levende ding op deze verrotte wereld, tenminste, voor haar. De belofte die hij haar de eerste dag had gemaakt had hij op een zeker aspect al lang en breed verbroken. Hij had haar aangeraakt op manieren die niet verantwoord waren. Hij had haar bijna laten stikken en geweld toegepast. Toch had hij haar nooit op die ene manier verkeerd aangeraakt, de manier waarop elke man die ze zowat tegen was gekomen in haar leven zich aan haar probeerde te vergrijpen. Hij deed dat niet. Hij was anders.
En toen zei ze het.

Het leek alsof haar hart voor een momentje stopte met kloppen toen hij haar schaapachtig aankeek. Waarom. Had ze iets verkeerds gezegd? Vrijwel meteen herhaalde ze haar eigen woorden in haar hoofd, om het vluchtig te analyseren en hopelijk uit te vogelen wat ze fout had gezegd. Echter had ze nog genoeg moed om zijn vraag te beantwoorden. “Because you are the first person in a long time that seems to care about me.” Haar stem was een tikkeltje onzeker, iets wat veroorzaakt was door zijn verbazing. Het riep vragen bij haar naar boven of ze er wel goed had gedaan om de impulsieve woorden uit te spreken. Wie weet hield hij helemaal niet op die manier van haar. Wie weet was dit allemaal één groot spelletje en trapte ze er met open ogen in. Ze zou liegen als ze zei dat ze nu niet lichtelijk in paniek raakte, al wist ze dat goed te verbergen. “And because I feel like I can be myself when I am with you.” Skaði had niet van zichzelf verwacht dat ze ooit dit soort woorden over haar lippen zou kunnen krijgen. Het hele idee van liefde had haar nooit zo aangestaan, omdat ze er niet in geloofde dat je zo afhankelijk kon zijn van één bepaald persoon, puur omdat je hart zich aan de aanwezigheid van de ander was gaan hechten. Het verbaasde haar dan ook enigszins dat de woorden er zo makkelijk uit leken te komen. Toch was er nu die onzekerheid en het nare gevoel van onvoldoening omdat hij anders had gereageerd dan ze had gehoopt. “Did I ruin the moment by saying that?” vroeg ze vervolgens op een fluistertoon. De onzekere toon in haar stem was niet te missen. Een licht bezorgde blik was in haar ogen te lezen, vermengd met haar onzekerheid en misschien wel iets van schaamte dat ze zich op die manier voor hem open had gesteld. Ze lag hier al op haar meest kwetsbaarst, onder hem terwijl haar kleding ergens naast het bed lag, en dan stelde ze haar hart ook nog op deze manier voor hem open.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

op za maa 17, 2018 6:42 pmAsher kon niet ontkennen dat de paniek lichtelijk toesloeg toen ze die woorden had gezegd. Want wat betekende zoiets? Moest hij het nu meteen terugzeggen, zonder enige vorm van twijfel, want dat was al behoorlijk misgegaan. Zijn eerste reactie had bestaan uit één impulsief woord: waarom. Want ergens begreep hij het ook allemaal niet. Hoe kon ze zoiets zeggen na alles wat er de afgelopen weken was gebeurd? Na alles wat hij haar had aangedaan? Tegen alle verwachtingen in, kreeg hij alsnog een antwoord. Een oprecht antwoord. Op onzekere toon liet ze hem weten dat hij de eerste was die in een lange tijd ook maar iets om haar leek te geven. Als dat voor haar de lat voor liefde was, had ze hem wel bijzonder laag gelegd. Asher keek haar nog steeds enigszins verloren aan. Hoe graag hij het ergens ook wilde, hij had niet het gevoel dat hij dezelfde woorden op dit moment over zijn lippen zou kunnen duwen. Skaði sprak verder, over hoe ze zichzelf kon zijn rondom hem, en hij zweerde dat zijn hart iets sneller begon te kloppen. Gisteren hadden ze nog knallende ruzie gehad en vandaag verzekerde ze hem ervan dat ze van hem hield. Het ging allemaal ineens ontiegelijk snel en hij had niet het gevoel dat hij haar tempo nu al bij kon benen. Toch schudde hij zijn hoofd toen ze vroeg of ze het moment verpest had. Haar stem klonk wederom zo zachtjes, zo fragiel. Het voelde nog steeds vreemd om haar zo te zien, ze had zich al die tijd immers zo sterk gehouden. Nu was het bijna alsof hij haar met één verkeerd woord volledig in elkaar zou kunnen laten storten. Iets dat hij absoluut niet wilde. “You didn’t ruin anything,” liet hij haar zachtjes weten. Bedenkelijk streek hij met één vinger over haar kaaklijn. Hij wilde haar vertellen dat hij meer tijd nodig had, maar zelfs dat leek er op dit moment niet uit te willen komen. “And I’m incredibly lucky to have you.” Hij had geen enkel idee of dit goed overkwam of niet, maar het was het enige dat hij op dit moment wist te zeggen. “But I’m gonna need your patience.” Misschien dat hij het later zou zeggen, wanneer hij er zelf klaar voor was. Hij had geen idee wanneer dat zou moeten zijn. Misschien zou het enkele minuten kosten, misschien wel maanden. Toch wist hij wel dat hij er op een gegeven moment zou komen.  


Gesponsorde inhoud

[M] Heartstrings - Pagina 4 Empty Re: [M] Heartstrings

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum